• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hijyenik pedlerin farklı kullanım alanları varmış:)

Arkadaşlar benim bu açıklamalara inanasım gelmedi. Çünkü sıcak yerlerde çalışanlar ter için tülbent koysa daha iyi ped pişik yapar. Yaz mevsimi adet dönemi bile pişik oluyo insan. Askerler hele bizimkiler erkekliğe sığdıramazlar kullanmazlar. vs. vs. Bunu orkid araştırması ise kesinlikle reklam amaçlı uydurmaca, reklamcıların eseridir.

aaaa nekadar yönü varmiş demekk

en güzelide resimdeki çocukkgamyoncuiremsu

:1shok: şaşırmadım valla,yeterki bişey içat edilsin.çok amaca hizmet ettirmeyi biliriz. kaydirigubbakcemile3

ama en çokda

Açık havada, ormanda ilaç sıkılmış kadın pedini kemerine takarak sinek-böcek kovanlar var.

Æ Çok erken saatlerde yapılan açık hava çekimlerinde kamera merceğinin üzerine konarak, havadaki nemin objektife yansıması önleniyor.

bunlar ilginç geldi,alkisalkisalkis kuyruk gibi sallandığını düşündükce :roflol:

güzelmiş esnyim muck canım opuyorumnanaktan

hiç aklıma gelmezdi :1shok: askerler bizden daha çok kullanıyomuş:roflol:

ter gösteren kumaşlarda saten gömlek, yada mavi gömlek tarzı şeylerde gömlegın koltuk altı kısmına günlük incecık ped yapıştırıyorum. ter dışarıdan gözukmuyor koku oluşmuyor.

askerde kullandıklarını bizzat arkadaşımdan duydum, kantilerinde bile satılıyormuş çok şaşırmıştım duyunca. bir de erkeklerin gömlek yakasına günlük ped yapıştırmalarını çok komik buldum ama iyi fikir :D

askerde postal vurmasına karşı kullanıldığını bende kardeşimden duymuştum ve evet asker kantininde satılıyormuş kaydirigubbakcemile3..

aralarında nasıl komik diyaloglar oluyordur allah bilir..kaydirigubbakcemile3

evet hakikatende koltuk altında kullanılması çok mantıklı,önemli bir bilgi teşekkürler...

Ben de kardesimin yanına askere giderken verdim postallarının içine koysun da ayacıklarına vurmasın postal diye ama kullandı mı bilmem...Zira gitti gideli(3 haftadır) bi kerecik arayabildi onda da ancak 1 dak konuşmuşuzdur,çok sıra var dedi kapattı.senağlama

Back