• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hijyenik pedlerin farklı kullanım alanları varmış:)

erkeklerin kullanması mantıksız geldide diğerleri olabilir

Malum yaz ayı geldi
ve ben tişörtlerimde ıslıklık görmekten nefret ediyorum
deneyeceğim:52:
hatta şimdi gidiyorum denemeye

QUOTE=esyn;3878725]KADINLARIN adet dönemleri için geliştirilen hijyenik pedler Türkiye'de ilginç kullanımlarıyla da dikkat çekiyor:

Æ Ayaklarını vurmasın diye postalların içine koyan askerler var.

Æ Taşıdıkları yükün altında yumuşaklık olsun omuzlarına koyan askerler de olmuş.

Æ Üstün emiciliği sebebiyle araba motorlarında biriken yağların temizlenmesinde kullanılıyor.

Æ Açık havada, ormanda ilaç sıkılmış kadın pedini kemerine takarak sinek-böcek kovanlar var.

Æ Çok erken saatlerde yapılan açık hava çekimlerinde kamera merceğinin üzerine konarak, havadaki nemin objektife yansıması önleniyor.

Æ Sıcak yerlerde kirlenmesin diye erkekler gömlek yakalarının içine günlük pedler yapıştırıyor.

[/QUOTE]
:60::60::60::60::60: yurdum insanı işteeee :52:

bir arkadaşım eşinin kullandığını söylemişti basuru varmış adamcağızın kanama yaptığı için sürekli kullanıyormuş hatta molped daha emici terde daha az yapıyormuş o yüzden o markayı seçiyormuş :53:

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::60:
bir arkadaşım eşinin kullandığını söylemişti basuru varmış adamcağızın kanama yaptığı için sürekli kullanıyormuş hatta molped daha emici terde daha az yapıyormuş o yüzden o markayı seçiyormuş :53:

yapışkanlı taraflarınında banyo-wc deki yere düşen tüyleri saçları vs aldığını duymuştum:))))

Bu yöntemi bizzat uyguluyorum ve sonuç süperrr :1: Ama topuk kısmı vuran ayakkabıya yapıştırmak da çok mantıklı geldi bana, ihtiyaç duyarsam mutlaka deniycem. Bu arada giysilerin koltukaltına yapıştırmayı denemiştim ama olmamıştı :9:

Back