• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hijyenik pedlerin farklı kullanım alanları varmış:)

Sıcak yerlerde kirlenmesin diye erkekler gömlek yakalarının içine günlük pedler yapıştırıyor.

desene kocamın ortak olmadığı bir o kalmıştı, bunu duyarsa ona da el atacak:))))))))))))))

Ben canlı şahidim...:1ninca:
Kayınbiraderim (ayakları aşırı decerede terlediği için) kışın botlarının içine kadın pedi koyuyordu...:1rolleyes:

ehihihi:roflol::roflol:...yavs daha neler öğrences hiç duymamıştım bunları kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:dance::dance:

biraz komik gelecek belki ama.ben günlük pedleri makasla kesip vuran ayakkabım ayağımı burmasın diye yapıstırıyorum topuğuma çok rahat bi gün geçiriyorum ondan sonra:)

Vay anasını...Bende 15 senedir ped kullanıyorum hiç haberim yok bunlardan .Hadi hayırlısı daha neler öğrencez bahalımmm

çok matrakmış yaaaa...
düşünemiyorum bile,adamın yakasında ped ortada gezip duruyor...

valla ben pedi sadece malum günler için kullanırım.. :):)

hadi canımm
erkeklerde kullanıyo desene :jeyyar:

orkid kendimi araştırmışş
nerde kimi görmüş ki asker ocağına mı gitmiş yalann yalannn

askerlerin kullanım alanı oldukça enteresan
helede bunu orkid araştırmışsa vardır bi bit yeniği malını satmak için kullanım alanı genişletilmeye çalışılıyor bi türk erkeğini ensede orkidle düşündünüz mü hiç Allah aşkına :roflol:

iyi de nefes aldırmayan yüzeyleri de var.botun içinde orkid yüzeyi malum naylonumsu mantar yapmaz mı???

erkeklerin askerde kullandigini defalarca duydum

Back