• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hijyenik pedlerin farklı kullanım alanları varmış:)

esyn

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Mart 2007
2.578
12
683
Diğer
KADINLARIN adet dönemleri için geliştirilen hijyenik pedler Türkiye'de ilginç kullanımlarıyla da dikkat çekiyor:

Æ Ayaklarını vurmasın diye postalların içine koyan askerler var.

Æ Taşıdıkları yükün altında yumuşaklık olsun omuzlarına koyan askerler de olmuş.

Æ Üstün emiciliği sebebiyle araba motorlarında biriken yağların temizlenmesinde kullanılıyor.

Æ Açık havada, ormanda ilaç sıkılmış kadın pedini kemerine takarak sinek-böcek kovanlar var.

Æ Çok erken saatlerde yapılan açık hava çekimlerinde kamera merceğinin üzerine konarak, havadaki nemin objektife yansıması önleniyor.

Æ Sıcak yerlerde kirlenmesin diye erkekler gömlek yakalarının içine günlük pedler yapıştırıyor.

im11943fd6.th.jpg

Son düzenleme:
Açıkçası pek inanasım gelmedi...

Özellikle de erkekler bunu böyle kullanacak...

Garip ve şaşırtıcı....

ya aslında gömlek yakası için mantıklı ama görünürse kociş beni :mymeka:
anladınız sanırım ben şunuda duymuşdum yaralanmalarda kullanıyormuş
kahrolası terörisler :mymeka:

yapışkanlı taraflarınında banyo-wc deki yere düşen tüyleri saçları vs aldığını duymuştum:))))

iyi fikir ayakkabı vurunca ayakkabıya koymak. ama gidecez misafirliğe ayakkabıyı çıkaraz içinde ped duruyo hehehehe:))))))

Æ Sıcak yerlerde kirlenmesin diye erkekler gömlek yakalarının içine günlük pedler yapıştırıyor.[/SIZE][/FONT][/QUOTE]

düşünemiyorum ensesinde orkidle gezen bir erkek .........

bu askerde postala koyma muhabbetini duymuştum:) hatta mutluluk filminde de bahsediliyodu..

günlük pedleri dikdörtgen şekli verilerek yakada kullanılırsa kimse anlamaz, herhalde tabi ki canım öyle çıkar şap yapıştırda olmaz..

bu postal ıcıne koyma olayını bende duymustum, artı gunluk ınce pedlerle saclarımı kuruttuktan sonra bellı bı sure bıkac tane daha dokuluyor onları lamınattan toplamadada cok basarılı

okuyunca aklıma geldi ..yıllar önce eşim askere gideceği zaman bi arkadaşının evine misafir olmuştuk gün sayıyorduk...malum doktorlar tahsil nedeniyle askere geç giderler..eşimle biz 5 yıllık evliydik ve oğlumuz vardı...eşime ben söylemiştim askere giderken çantaya neler konuluyo bi doktor arkadaşından öğrenelim hem gideceğin yer hakkında bilgi edinirsin diye..neyse gittik misafirliğe..misafiri olduğumuz doktor bey başladı anlatmaya...yok iğne iplik koymayı unutmayın yok çorap ve iççamaşırı fazla fazla koyun..bi de dedi en önemlisi orkid koyun çantanıza..:1shok: çok şaşırmıştık...fakat ilk gittiği zaman bot gerçekten ayağını rahatsız etmiş ve eşim orkid koyarak rahatlamış:roflol:
gerçekten işe yarıyor...erkekler de yeri geldi mi orkid kullanıyo ..:kahve:

acaba kullanırken neler düşünüyorlardır birde marketten veya bakkaldan nasıl seçim yaparak alıyorlardır
(kanatlı.uzun.gece.normal)

askerlerin kullandığını biliyordum postalların içine koyuyorlarmış
eşim asteymen olarak yapmıştı askerliğini bana anlatmıştı çok gülmüş vede çok şaşırmıştım

Back