Hijyenik Ped rahatsızlığı

Ben de orkid kullanıyorum ben de aynı sorun var hem de ultra comfort kullanmama rağmen.

Kotexi denedim yan bantlarının çok kısa olmasından dolayı kullanamadım.

Molpedi tavsiye eden arkadaşlar yapışma felan oluyor mu pişik felan yapmıyor dimi ,bir deneyim molpedi de.

Tampon felan da kullanamam ayol ben düşünemiyorum bile onu hiç rahat edemem sanırım

arkadaşlar bende orkid kaşıntı yapıyo yüzeyi naylon gibi hiç memnun kalmadım,koteks çok sert rahat edemedim,molpedide denedim orkide göre iyi ama en beğendiğim canleydi onu kullanıyorum bi problem çıkartmadı şimdilik

bu alarjik bişi galiba geçmio yani bende her markayı denedim kotex,orkid,molped vs. gibi ama hepsinde aynı sonuç fakat canım sen şu kokulu olnalar varya onlar daha çok yapıo ve ben çok aşırı olduğum zamanlar pamuklu bi kumaşı ütüleyip kullanıorum bi gün falan sonra geçio sonra pede geçiorum sende öyle dana faydasını görüceksin...

doktorum bana yıllar önce eczanelerde satılan %100 pamuklu pedlerden kullanmam gerektiğini söylemişti. fakat bir süre sonra eczanelerde de satılmamaya başladı. Fİyatı da çok pahalıydı. bende hepsini denedim o dönem. yıllardır bim de satılan lal ve A101 de satılan yine 1 lira olan ürünü kullanıyorum o kadar memnunum ki. Orkid veya başka marka kullandığımda plastik torba üzerinde oturuyorum gibi hissediyorum ve ciddi anlamda rahatsızlık veriyor. Günlük ped yerine de tuvalet kağıdı kullanmamı önermişti doktorum. Tavsiye ediyorum deneyin.

Bende de aynı sorun var, orkid özellikle bunu yapıyor üstü naylon gibi. Molpedi ben beğenmemiştim ama neden beğenmediğimi hatırlamıyorum. Koteks bir sorun yaratmıyor, orkide göre eksi yanı daha sert yapılı olması sanırım, yine de pişik vs. olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…