• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hijyenik Ped rahatsızlığı

kizlar alerjisi olanlar pedlerinin uzerine guzelce gazli bez gecirsinler tenlerine ped degmeyecek sekilde bana da bi hemsire tavsiye etmisti bi deneyin bence

bence en iyisi molped bende kızarıklık filan yapmıyo bi ara orkid kullanıyodum hem hışırdıyo hem sızma yapıyodu ama şuan öyle bi sorunum kalmadı deneyin derim.hem daha uygun fiyat.

ayh bende de var aynı dert bazen söküp atasım gelirdi ...şimdii evylady pempesini kullanıyorum şimdilik rahat :)

evet aynı sorunu bende yaşıyorum orkidde. tahriş olunca bepanthene yada bebek pudrası sürüyom geçiyo. ama şu sıralar rozi kullanıyorum o tahriş etmedi. bakalım molpeddende memnun kalanlar olmuş bidahaki sefere molpedide deneyeyim.

Kızlar pedlerinizi kaç saatte bir değiştiriyorsunuz???
Bu çok önemli....
Sık sık değiştirirseniz böyle bir sorun olmaz...

ya bendede oluyor bazen ama oda cok takmaktan oluyor.. bende o yüzden
hemen günlük ped'e geciyorum.. yani azaldiginda tabiki...

arkadaşlar ben nefret ediyorum o hışırtıdan ve naylon dokudan,o yüzden hepinize kotex öneririm hem çok ince hamde kadifemsin bir yüzeyi var asla tahris etmiyor,ayrıca çamaşırınıza çok güzel yapışıyor...

Benim cildim cok hassastir ve hep piserdi o bölgem...helede yazin..aboooo...:1shok: hatirlamak bile istemiyorum..! :1no2:

Her zaman Tampon kullanmak istemisimdir ama evlenene kadar beklemeyi uygun gördüm veeeeeeeeee nihayet gecen aydan beri kurtuldum Orkid´lerden...alkisalkisalkis

Artik cok daha "havadar" geciyor o günlerim...:jeyyar:

Evli olanlara "o.b." siddetle tavsiye ederim..:1hug:

kıslar yorumlarınız için teşekkür ederim demekki bitek ben değilmişim bu konudan müzdarip a.s.

benim dr.um o bahsettiğiniz meşhur markayı kullanma demişti. jinekologlar kaç kere yazılar yazmışlar kullandığınız kimyasallarla kadınların sağlığını bozuyorsunuz diye :oklava:
bana git en ucuzunu al onlarda o kadar kuvvetli kimyasallar yoktur demişti. libresse kullanırdım ama çok uzun bir süredir hiçbir yerde bulamıyorum:1no2:

Bende aynı dertten muzdaribim her ay pişik oluyorum resmen günlük pedler bile aynı hamileyim şimdi ama kabus geri dönecek yakında

kotex üstüne tanımam deneyin ve görün
bütün şikayetlerim sona erdi hihoyyyt

aynen katılıyorum
bnmde vardı problemlerim 2. günde başlardı kızarıklıklar pişikler(orkid kullanıyordum) şimdi çok rahatım kotex kullanıyorum ve hiçbir şikayetim yok

aynen katılıyorum
bnmde vardı problemlerim 2. günde başlardı kızarıklıklar pişikler(orkid kullanıyordum) şimdi çok rahatım kotex kullanıyorum ve hiçbir şikayetim yok

Aynen..bende tam bunu yazacaktım.
Orkid bende de pişik yapıyordu,senelerdir onu kullanmıştım tek güvendiğim markaydı.
Son 5-6 aydır falan kotex.e geçtim rahatladım.
Daha yumuşak,denemenizi öneririm.

Aynen..bende tam bunu yazacaktım.
Orkid bende de pişik yapıyordu,senelerdir onu kullanmıştım tek güvendiğim markaydı.
Son 5-6 aydır falan kotex.e geçtim rahatladım.
Daha yumuşak,denemenizi öneririm.

ben de sendenim... orkidden başkasına güvenemedim ben uzun zaman...

bi kere molped almak durumunda kaldım; çok kötüydü ... hala çekmecemde duruyor azaldığı günlerde kullanırım diye ama hiç yokmuş gibi davranmayı tercih ediyorum...

2 senedir filan kotex kullanıyorum... hışırdamıyor; tahriş etmiyor ; yazın özellikle katlanılabiliyor... bazen gittiğim parfümeride kotex bulamıyorsam da orkid ultra comfort pamuksu yüzey alıyorum...

kızlar bende birinden duymuştum..ıslak mendil yöntemi...ben bazen uyguluyorum..bir parça pamuğu ıslak mendlle sarıp koyuyorum..ben bir problem yaşamadım...en azından deneyin derim...

Kaşıntı ve kızarmanın tek nedeni bence petek dokusundan kaynaklanıyor bazıları tırtıklı filan ya yıllarca bende yaşadım aynı sorunu.
Baktım olmuyor en ucuz en kıytırıkları denedim sonunda sıkımtım bitti artık tahriş olmuyor bendede bimde satılan uzun orkitler var düz zemin ondan kullanıyorum bende bazen çamaşıra geçiyor ama ne yapalım zaten 3 günde bitiyor benimkide..

adet olmaya başladığım günden beri orkid kullanıyorum...
sanki diğerlerine güvenemiyorum gibime geliyor.
kotexi hem arkadaşımdan hem de buradan duydum iyi diye en azından hışırtı yokmuş...
orkidde malesef oluyor bu hışırtı özellikle eşofmanlıyken:sinifsinif:
tamponu ise kullanamam hiç denemeyi bile düşünemiyorum:1ninca:

Back