• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hijyenik Ped rahatsızlığı

cancu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
3.685
1
156
40
Bursa
kıslar adet gördüğümüzde kullandığımız pedlerle ilgili problemi olan varmı benim cildim çok hassas her ay adetimin 3.günden sonra mutlaka kızarıklık ve kaşıntı oluyo her markayı denedim genelde kanatların değdiği yerler de meydana geliyor
ne kullanmalıyım ne yapmamı önerirsiniz :delphin:

anovv.kafamçokkarıştı

benim gariban senelerce bezlerde süründü sonra adi pedlerde şimdi ancak molpede geçiş yaptık. hassası da mı oluyomuş bunların. :uhm:dedim ya benimki gariban:teselli:

canım bende aynı durumdan muzdariptim her markayı denedim ama diğerlerine nazaran molped en iyisi diyebilirim alerji yapmıyor

anovv.kafamçokkarıştı

benim gariban senelerce bezlerde süründü sonra adi pedlerde şimdi ancak molpede geçiş yaptık. hassası da mı oluyomuş bunların. :uhm:dedim ya benimki gariban:teselli:

canım hassas olan benim cildim alerjik bi yapıya sahibim ben :çok üzgünüm:

canım bende aynı durumdan muzdariptim her markayı denedim ama diğerlerine nazaran molped en iyisi diyebilirim alerji yapmıyor

ayy berbat bi durum her ay yaşanıyo ve geçmesi 1 haftayı alıyor molped beni daha feci yaptı
orkid kotex felan hepsi berbat ediyor :çok üzgünüm:

kıslarr bi benmiyim rahatsızz olan yawww senağlama

Son düzenleme:
tüh yav senin işin baya zor bacım. bez denedin mi hiç? anam babam bez?

kıslar adet gördüğümüzde kullandığımız pedlerle ilgili problemi olan varmı benim cildim çok hassas her ay adetimin 3.günden sonra mutlaka kızarıklık ve kaşıntı oluyo her markayı denedim genelde kanatların değdiği yerler de meydana geliyor

bendede aynı sorun oluyordu medikalden 1 top pamuk ve metrelerce gazlı bez aldım çok uygun.Sonra kare kare kestigim gazlı bezlere pamugu koyup sardım şimdi hem rahatım hemde cok ucuz ..........

bu arada gariban olan da benim cildimdi :) şeyim yani :)

bez denemedim sanırım artık bez denicem :bbo:
oda rahat olurmu acaba onu bilmiorum

ped kadar rahat deil ama alışıyosun canım. bi de yoğun oluyosan dikkat etmen lazım ki alta geçmesin. o derdi zor altında naylon olmadığından alta geçebiliyo.

canım öyle olduğu zaman yanş kzıardığı zaman beklazon alıp sür çok iyi geliyor
benimde yaz aylarında oluyor bazen sürüyosun hemen geçiriyor

ped kadar rahat deil ama alışıyosun canım. bi de yoğun oluyosan dikkat etmen lazım ki alta geçmesin. o derdi zor altında naylon olmadığından alta geçebiliyo.

hmm bana göre değil sanırsam canım veya sadece evdeyken yapabilirim :1rolleyes:

canım öyle olduğu zaman yanş kzıardığı zaman beklazon alıp sür çok iyi geliyor
benimde yaz aylarında oluyor bazen sürüyosun hemen geçiriyor

beklazon hmm yazdım hemen alıcam sağol canımmm Şeniz

ahh ahh aynı dertten bende muzdaripim ama en iyisi molped diyebilirim fazla tahriş yapmıyo orkit daha naylonsu geliyo bana oyüzden çok kaşıntı falan yapıyo

ben yalniz orkid kullaninca son 2 ayda rahatsiz olmaya basladim,tuvalete falan gidince sanki yapisiyor bana,cok kotu oluyorum.ama simdi kotex young deniyorum.guzel o.yapismiyor.bisey de hissetmiyorsun hafif.bana iyi geldi

canım bende aynı problemi yaşıyordum orkid'in ultra comfort serisinin ürünlerini dene....bu pedlerin üst yüzeyi çok yumuşak ve pamuksu.tahrişe sebep olmuyo bu yüzden.tavsiye ederim

Bendede aynı sorun vardı en sonunda BıM den LAL isimli bir ped buldum pamuksu üst yüzeyi var denemni tavsiye ederim zaten cok ucuz içinde 10 adet var 1 tl .....

çok yoğun olduğum için orkidden vazgeçemiyorum arada bi tahriş yapıyo onu pudrayla felan geçiriyorum bebe pudrası iyi geliyor.

aynı şey bendede oluyor her ay yaşıyorum bu problemi,orkid ultra comfort denedim en son pamuksu yüzey o daha iyi geldi ama tamamen kurtulamadım....iyi bi yöntem bulursan bana da haber ver canım...kızarıklıklar için ne yapabiliriz acaba

ksılar bendede aynı sorun var en iyisi molpet o digerleri kadar rahatsız etmiyor..

Back