Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anovv.kafamçokkarıştı
benim gariban senelerce bezlerde süründü sonra adi pedlerde şimdi ancak molpede geçiş yaptık. hassası da mı oluyomuş bunların. :uhm:dedim ya benimki gariban:teselli:
canım bende aynı durumdan muzdariptim her markayı denedim ama diğerlerine nazaran molped en iyisi diyebilirim alerji yapmıyor
kıslar adet gördüğümüzde kullandığımız pedlerle ilgili problemi olan varmı benim cildim çok hassas her ay adetimin 3.günden sonra mutlaka kızarıklık ve kaşıntı oluyo her markayı denedim genelde kanatların değdiği yerler de meydana geliyor
ne kullanmalıyım ne yapmamı önerirsiniz
ped kadar rahat deil ama alışıyosun canım. bi de yoğun oluyosan dikkat etmen lazım ki alta geçmesin. o derdi zor altında naylon olmadığından alta geçebiliyo.
canım öyle olduğu zaman yanş kzıardığı zaman beklazon alıp sür çok iyi geliyor
benimde yaz aylarında oluyor bazen sürüyosun hemen geçiriyor
kıslar adet gördüğümüzde kullandığımız pedlerle ilgili problemi olan varmı benim cildim çok hassas her ay adetimin 3.günden sonra mutlaka kızarıklık ve kaşıntı oluyo her markayı denedim genelde kanatların değdiği yerler de meydana geliyor
ne kullanmalıyım ne yapmamı önerirsiniz