Hidrozadenit (Köpek Memesi)

Bu yazını okudum ve şuan gidip sarımsak yutacağım umarım tavsiyelerinle bu illetten kurtulurum

asya ben 8 yıl boyunca çektim. ama dermanı buldum 12 günde kurtuldum bi da çıkmadı. sana yerdım cı olmak isterim bana yaz yardımcı olayım .. çok basit gerçekten çok basit bi yolu var...
Lütfen dermanını bizimle de paylaşır mısınız?

Lütfen dermanını bizimle de paylaşır mısınız?
dermanını ot da buldum yaklaşık 12 gün yedim ve geçti bi da çıkmadı. Ot un ismini bilmiyorum endemik bir bitkidir. Ottan anlayan bi kadın satıyordu hiç umudum yoktu ama yinede aldım kullandım ve geçti. Bu bitkinin fotografını size atarım bakarsınız.aynı etkiyi herkeste yaparmı bilmiyorum. Benim dışımda 3 kişi daha istedi gönderdim inşallah onlarda da aynı etkiyi yapar hastalığı geçirir. Eğer onlarda da olumlu etki yaparsa demekki bu hastalığın tedavisi bu ottur.

Foto gönderdim ama foto görünmüyo nereye gitti bilmiyorm

Otun adını öğrenme şansınız yok mu lütfen
otun ismini öğrenemedim çok araştırdım 12 bin ot çeşidi var hepsi birbirine benziyor.. bulabiliseniz kesin kullanın ben 10 yada 12 gün yedim hastalığım geçti şu an 5 ay falan oldu kullanalı o günden beri çok iyiyim bi da çıkmadı tamamen geçti...

Merhaba bende aynı rahatsızlıktan dolayı yazıyorum uzun yıllardır bende bu hastalıkla mücadele ediyorum otun ismini bilmiyorum yazmışsınız ama bende denemek istiyorum nereden aldınız hangi il ilçe nasıl bulabilirim yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim cevabınızı bekliyorum

Bir cevap yazın nolur canım çok acıyor bu otu nasıl bulcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…