Selamlar, bende hidrozadenit halk dilinde köpek memesi denilen hastalık var, 8 senedir bir sürü doktora gittim, kullanmadığım antibiyotik kalmadı, sadece tek bir bölgede varken vücudumun farklı bir kaç bölgesinde de çıktı, ne kullansam geçmiyor, internetten araştırdığım kadarıyla kolay geçen bir hastalık değilmiş, ilk başlarda umursamıyordum ama insanın git gide günlük yaşamını etkiliyor, kollarımdaki yaralar şişiyor ve kımıldayamıyorum, uyurken dönemiyorum, doktorlar ameliyat ile yaraların içini boşaltmayı deneyecekler ama ben ameliyat olmak istemiyorum açıkcası, ameliyat çözüm olsa tabii ki olurum, ama ameliyatta geçici bir çözümmüş, tekrar çıkabilirmiş, doktorlar en ağır ilaçları verdiler ama yok geçmiyor, acaba bu hastalık ile ilgili bilgisi olan var mıdır? Ya da doktor tavsiyesi olan?
Ben artık bu hastalıktan dolayı umudumu kestimm, önceden çok takmıyordum ama artık bunaldım bu hastalıkla uğraşmaktan, kanserin bile çaresı var bu hastalığın neden yokk, 8 yıldır bu hastalıktan dolayı çekmedğim şey kalmadı, son 1 yıldır kasıklarımda daha çok artmaya başladı, bu hastalığım bitmeden evlenmeyi bile düşünmüyorummm
Şu an cerrahpaşaya gıdıyorum doktor bile umutlu değil( roaccutane kullanıyorum 3 aydır 50 mg ama hiçbir faydası olmadı kime söylesem çok yğksek dozda kullanıyorsun nasıl kurutmaz dıyorlar ama yok hiçbir şekilde geçmiyor ((
Bıktım usandım ve umudum da bitti artık bu hastalık hiç bir zaman geçmeyecek sanırımmm
Kimsenin moralini bozmak istemem ama benım artık umudum bitti gibi
Arkadaşlar ben yaklaşık 20 yıldan fazladan beri çekiyorum bana sülük önerdiler araştırın kasıklarım ve kalçam hatta başımda bile çıktı çok şükür anında bir hafta içinde bi tane bile kalmadı kesinlikle öneririm 20 yıldan beri Türkiye'de gitmediğim özel devler üniversite kalmadı inşallah şifa oluryasemin mrb, öncelikle geçmiş olsun. biraz da olsa işe yaramasına sevindim.
daha önce yazdıklarıma ek olarak birşeyler daha paylaşmak istiyorum.
sorun yaşadığınız bölgeyi mutlaka elma sirkeli su ile silin.
eğer ev yapımı doğal sirkeniz varsa bu çok daha etkili ve sulandırmadan kullanabilirsiniz.
bu işlem mevcut olan iltihabı kurutuyor ve yeni oluşmasına engel olmaya çalışıyor.
Sorun genital bölgenizde ise kesinlikle %100 pamuk iç çamaşırı giymelisiniz.
Ben bunu ciddiye almamıştım ilk zamanlar fakat ne zaman naylon karışık çamaşır giysem şişmeye başlıyordu.
Sarımsak ve soğanı mutlaka sık sık kullanın, sarımsak bu mikrobu öldürüyor ve soğan bağısıklık sisteminizi güçlendiriyor.
Bu iltihabın nüksetmesi bağısıklık sistemimizin düşmesinden kaynaklanıyor.
(Regl dönemlerinde iltihaplanma oluyordu benim.Grip vs olduğum dönemlerde genelde regl dönemine denk geliyordu fark ettimki regl döneminde bağısıklık sistemim çöküyor.)
Süt tozu kesinlikle kullanmayın, 3'ü bir arada kahve kesinlikle içmeyin.
(Ne zaman bunları tekrar tüketmeye başlasam iltihaplanma olmaya başlıyor)
İlla kahve içecekseniz türk kahvesi ve sade kahve için fakat bunuda fazla tüketmemeye özen gösterin.
iltihap aktif durumdayken mutlaka bölgeyi çamaşırla temastan kesin. gazlı bez kullanmanız en iyi yöntem)
Tekrar belirtiyorum bu hastalıktan tamamen kurtulmak sanırım mümkün değil, fakat ben 10 yıldır edindiğim tecrübe ile yazıyorum. Yediklerimiz ve yemediklerimiz bu hastalıktan kurtulmamız için en iyi yöntem.
Artık antibiyotik kullanmıyorum, herhangi bir merhem kullanmıyorum.
(Hastalığımın çok aktif olduğu dönemde yediklerimden kaynaklandığını fark etmediğim dönemde antibiyotik ve merhem kullandım ve nescafe , çay süttozu vs. tüketmeye devam ettim ilaçlar kesinlikle hiç bir işe yaramadı. Yaram daha çok açıldı çok kötü bir görüntü oluştu.)
Kurtulmamız için tek yöntem ömür boyu dikkatli beslenme.
Elma sirkesi/Sarımsak/Soğan
SÜTTOZU, 3ÜBir arada kahve, çay bunları hayatınızdan çıkarın lütfen!
Herkese geçmiş olsun.
20 yıl sonra bulduğum tek çare sülük tedavisi oldu benim kasıklar kalça kol altı başım heryerde oldu çok şükür bir haftada bi tane bile kalmadı kesinlikle tavsiye edeceğim tek şey bir gün sonrasında hiç bişey kalmadı 20 yıldan beri gitmediğim doktor hastane kalmamıştı artık bırakmıştım kesinlikle dikkate alın işin uzmanına yaptırınmrblar aranıza yenı katıldım ama sürekli yazılarınızı bir çok konuda takip ediyordum.29 yaşında evli bir bayanım.2 yıldır Hidrozadenit(ter bez ve kıl bez iltihabı)denen bir hastalık.Gitmediğim doktor kalmadı genel cerah-immnulojı-dermatolojı-plastık cerah VS ama bir çare bulamadım.Antibyotik verip yolliyorlar...Artık gittikçe piskolojım bozulmaya başladı...Akıntı ağrı şişme her gün evli bayan için çok zor artık kendimden tiksiniyorum...Çok zor durumdaym.Napacagımı bilemiyorum.Doktr amlty diyor fakat tekrar çıkabilirmiş.Garantisi vermıyor...iyice bunaldım...Allah rızası için bnm aynı hastalıgmla savaşan arkadaşlar yazın bana.Neler yaptınızz? bitkiyle iyileşen varmı? yada amlytt.Ne olurr yalvarıyorumm( tşkler
MERHABA, AYNI DERTTEN MÜZDARİP DURUMDAYIM DENEMEDİĞİM ŞEY KALMADIyasemin mrb, öncelikle geçmiş olsun. biraz da olsa işe yaramasına sevindim.
eğer ev yapımı doğal sirkeniz varsa bu çok daha etkili ve sulandırmadan kullanabilirsiniz.
bu işlem mevcut olan iltihabı kurutuyor ve yeni oluşmasına engel olmaya çalışıyor.
Ben bunu ciddiye almamıştım ilk zamanlar fakat ne zaman naylon karışık çamaşır giysem şişmeye başlıyordu.
Sarımsak ve soğanı mutlaka sık sık kullanın, sarımsak bu mikrobu öldürüyor ve soğan bağısıklık sisteminizi güçlendiriyor.
(Regl dönemlerinde iltihaplanma oluyordu benim.Grip vs olduğum dönemlerde genelde regl dönemine denk geliyordu fark ettimki regl döneminde bağısıklık sistemim çöküyor.)
İlla kahve içecekseniz türk kahvesi ve sade kahve için fakat bunuda fazla tüketmemeye özen gösterin.
iltihap aktif durumdayken mutlaka bölgeyi çamaşırla temastan kesin. gazlı bez kullanmanız en iyi yöntem)
Tekrar belirtiyorum bu hastalıktan tamamen kurtulmak sanırım mümkün değil, fakat ben 10 yıldır edindiğim tecrübe ile yazıyorum. Yediklerimiz ve yemediklerimiz bu hastalıktan kurtulmamız için en iyi yöntem.
(Hastalığımın çok aktif olduğu dönemde yediklerimden kaynaklandığını fark etmediğim dönemde antibiyotik ve merhem kullandım ve nescafe , çay süttozu vs. tüketmeye devam ettim ilaçlar kesinlikle hiç bir işe yaramadı. Yaram daha çok açıldı çok kötü bir görüntü oluştu.)
Herkese geçmiş olsun.
lutfen ekleme yapin durumunuz nediryasemin mrb, öncelikle geçmiş olsun. biraz da olsa işe yaramasına sevindim.
Herkese geçmiş olsun.
Merhaba acaba kurtuldunuz muBen artık bu hastalıktan dolayı umudumu kestimm, önceden çok takmıyordum ama artık bunaldım bu hastalıkla uğraşmaktan, kanserin bile çaresı var bu hastalığın neden yokk, 8 yıldır bu hastalıktan dolayı çekmedğim şey kalmadı, son 1 yıldır kasıklarımda daha çok artmaya başladı, bu hastalığım bitmeden evlenmeyi bile düşünmüyorummm
Şu an cerrahpaşaya gıdıyorum doktor bile umutlu değil( roaccutane kullanıyorum 3 aydır 50 mg ama hiçbir faydası olmadı kime söylesem çok yğksek dozda kullanıyorsun nasıl kurutmaz dıyorlar ama yok hiçbir şekilde geçmiyor ((
Bıktım usandım ve umudum da bitti artık bu hastalık hiç bir zaman geçmeyecek sanırımmm
Kimsenin moralini bozmak istemem ama benım artık umudum bitti gibi
asya ben 8 yıl boyunca çektim. ama dermanı buldum 12 günde kurtuldum bi da çıkmadı. sana yerdım cı olmak isterim bana yaz yardımcı olayım .. çok basit gerçekten çok basit bi yolu var...Hala buralarda birileri var mı ? Hastalıklarınız ne durumda. Antidepresan kullanmaya başladım artık tükenmek üzereyim lütfen bana umut verici şeyler yazın yalvarırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?