Bu rahatsızlığı yaklasık 5 senedir yaşıyorum fistül oluşturmuş durumdaydı fakat yıllar sonra allahıma şükürler olsun bana caresini buldurdu ve sizlerede yardımım dokunursa çok sevinirim.
Yıllardır dermatolog cildiye cerrah her doktora gittim hepsi antibiyotik verdi ve merhem verdi bunları kullandıkca yaram bir süre iyiye gidiyor gibi oldu fakat tekrar etti.en son cerrahi operasyon yaptıracaktım fakat gittiğim cerrah burun kıvırarak baktı operasyon bile yapmak istemedi antibiyotik verdi ve yolladı.en son kullandığım antibiyotikde iltihabı iyilestirmedi çünkü artık virüs antibiyotiklere direnç kazanmış durumdaydı.çok arastırdım interneti didik didik ettim ve en sonunda caresini buldum.
hastalığın derdi ilaclarda değil allahımızın bize sunduğu nimetlerde ve kendimize verdiğimiz önemde. (bu nimetleri değerlendirme sabrı)
Öncelikle nescafe ve cayı hayatımdan cıkardım ama nescafeden vaz gecmek benim için biraz zordu fakat en azınadn 2 ay ağzıma sürmedim ve sonrasında çok canım isterse ayda 1-2 ictim fakat onuda artık icemiyorum içmemeye alıstığım için.Fakat çayda içmeyin.yeşil çay için çay yerine ben öyle yapıyorum. sonra beslenmemizde asıl çözüm.
"BU HASTALAĞIN TEDAVİSİ SARIMSAKTIR" (Yazarken bile tüylerim diken diken oluyor arkadaslar lütfen doktorları ameliyatı bırakın. Hastalığa neden olan virüsün adı stafilokok dur ve sarımsağın içinde bulunan bir madde stafilokok bakterisini ÖLDÜRÜYOR.
Her aksam yemeklerde yemeği pisirirken hangi yemek olursa olsun icine 5-6 diş sarımsak atın bütün bütün ve pismis sarımsağı sabırla her aksam yemeniz gerekiyor. İsterseniz ciğ olarakda tüketebilirsiniz. Bunu aksatmadan yaklasık 1 ay kadar tüketin. Unutmayın her aksam 5-6 diş yemeniz gerekiyor ve ben yemeklerin yanında soğanda tükettim soğanında faydası olduğuna inanıyorum. ama asıl olay sarımsaktadır. EĞER İYİLEŞMEK İSTİYORSANIZ HER AKSAM 5-6 DİŞ SARIMSAK YİYECEKSİNİZ. Lütfen burun kıvırmayın üşenmeyin ve bunu yapın yalvarırım.
Zamanla her yemekte bunu tüketmek zor gelirse (ama mutlaka 1 ay kadar bu sekilde uygulayın) Sarımsak hapı alın ve sabah aksam bu hapı yutun.ama lütfen ilk etapta işin kolayına kacıp sarımsak hapı kullanmayın. 1 ay kadar sarımsağı tükettiğinizde iltihaplarınızın kuruduğunu yaralarınızın gecmeye basladığını gözelirizle göreceksiniz ve bırakmak istemeyeceksiniz.
Sabırlı olun bu iltihaplar yıllardır var ve tamamen gecmesi belki yıllar alacak ama sağlığınız icin sarımsak hapını sürekli tüketmeye devam edin ve sarımsak soğan yemeye devam edin lütfen.
Benim iltihaplarımın kurumaya baslamasını 15-20 gün içinde gözlerimde gördüm.
Ek olarak yaralarımı sürekli sulandırılmıs sirke ile sildim ve üstlerini gazlı bezle kapattım. bunu her aksam yaptım suan iyileşiyor olduğu icin bu pansumana ara veriyorum aksatıyorum yani ama aksatmamaya calısıyorum. Bölgeyi temiz tutmanız gerekiyor.Sirke en iyi dezenfektan mikrop öldürücüdür. ayrıca sabahları 1-2 cay kasığı sirkeyi bir türk kahvesi fincanı suya koyarak içinede bir cay kaşığı bal atarak iciyorum. Bu birçok şeye iyi geliyor isterseniz yapabilirsiniz.
Allahıma şükür suan doktorların fistül olusturmus onu almamız gerek geçmez demelerine rağmen yaklasık 1 aydır yaramda ne iltihap ne yayılma nede herhangi bir rahatsızlık mevcut.
Bu yazdıklarımı 2 aydır uyguluyorum arkadaslar çok kısa sürede etkisini gösteriyor.ve hayatım boyunca sarımsağı baş tacım yapacağım ve sürekli tüketeceğim. fakat 1 ay kullandıktan sonra 1 hafta ara verin bu benim düsüncem vücudu biraz bırakmakda gerekiyor.herseyin sürekliliğinin bir zararı olduğunu düsündüğüm için bu sekilde uygulama yapmaya devam edeceğim.
Lütfen yediklerinize ictiklerinize özen gösterin ve kurtulun bu hastalıktan. ayrıca bikini bölgesinde rahatsızlığı olanlar boxer tarzı penye külotlar kullanın.
Bölgeyi sirkeli suyla silmeyi unutmayın ve üstünü gazlı bezle kapatın. Arkadaşlar lütfen bunları uygulayın ve buraya sizde benim gibi mutlu haberlerinizi yazın
Bu hastalıktan çok çektiğim için cekenlere yardımcı olmak istediğimden siteye üye oldum ve yazmak istedim.
Allah şifa versin.