• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hidrosel ameliyatımız başarıyla gercekleşti ama...

ozzytoygar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
191
0
96
İstanbul
kızlar oğlumun ameliyatı başarıyla gecti dün 10 da girdi 1 saat sonra cıktı.sünnetimizi yapamamış ama olsun bizde sonra yaptırırız. dün öğleden sonra 4 de evimizdeydik oğlum şuan ii.
ameliyat sonrası öncesine göre daha iyiydi.öncesinde cok büyük stres yaşadık oğlum dahil.sabah 8.20 de geldiler annemler ve oğlum.ama dr umuz 9.30da geldi.bu kez yine alamadı cünkü ameliyata aciler alınmış görseniz halimizi oğlum aç ve uykusuz artık dayanamıyor bende stres arttı.10 a doğru oğlum daha da cok ağlamaya başladı hiç bi şekilde kanıp susmuyor bide damar yolunu acamadımı arkadaş 3.denemede bulundu neyse damar dan antibiyotik verildi o sırada yoğun bi öksürük ve morarma başladı ben bayılmısım neyse zar zor kendime geldim oğlumu verdik.kabus gibiydi.nekadar planlarsan planla kendi çalıştığın yerde olsa sağlıkcılarında başına geliyo.neyse oğlum şuan ii ya bu herşeyden daha önemli.

çok geçmiş olsun hayatı boyunca son operasyonu bu olur inşallah
sonrasında ağrısı oldu mu? arkadaşımın oğlu da olacak haftaya çok korkuyor

çok geçmiş olsun cnm allah birdaha yaşatmasın

çok geçmiş olsun hayatı boyunca son operasyonu bu olur inşallah
sonrasında ağrısı oldu mu? arkadaşımın oğlu da olacak haftaya çok korkuyor

sürekli uyudu diyebilirim gecemizde rahat gecti tabi ağrı kesici fitiller saolsun.şuan mızmız arada bi cığluk fitilini koydum bakalım şimdi onunla ilgilenim .
teşekkürler herkese allahım kimseye yaşatmasın.

Canım gelmiş geçmiş olsun.. Streslide olsa atlatmışsınız. Bitti gitti işte. Allah bir daha yaşatmasın

Cnm büyük geçmiş olsun Allah ım inşallah bugünleri aratmaz ve bir daha yaşatmaz. Allah ım kuzularımızı korusun...

canım geçmiş olsun,,,,hemde çok geçmiş olsun,,,sağlıkçı olmak gerçekten zor,,,bide yaşayacaklarını önceden biliyosun kıyamıyo insan aramızda kalsın ben doğum yapınca hastalarımın değerini daha iyi anladım,,,,tekrar geçmiş olsun...

teşekkürler kızlar oğlum cok huzursuz bgün 3.gün dr umuzu aradım şimdi götürecem hala şiş ve kızarık yaa umarım bişi cıkmaz

Back