• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hidrosefali ve spinabifida

mervebuyukunlu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Öncelikle herkese merhaba benim abimin eşi 5 buçuk aylık hamile ve doktor bu hafta detaylı ultrasonda hidrosefali 14 mm ve spinabifida teşhisi koydu bu durumu yaşayan doğum yapan ve düzelenler varmı lütfen cevap verin aynı zamanda kifozda gözlemlendi

Öncelikle herkese merhaba benim abimin eşi 5 buçuk aylık hamile ve doktor bu hafta detaylı ultrasonda hidrosefali 14 mm ve spinabifida teşhisi koydu bu durumu yaşayan doğum yapan ve düzelenler varmı lütfen cevap verin aynı zamanda kifozda gözlemlendi
Benim bebeğimde de 14 mm sıvı var mrda çektirdik ama spinabifida eşlik etmiyor doğumu bekliyorum 28.haftadayım

Merhaba abinizin bebeği noldu ne yaptılar bebeğim spina bifida hidrosefalisi de var 32.haftamdayım bunun için anne karnında ameliyat var bebeğimle beraber olduk doğumu bekliyorum

Merhaba abinizin bebeği noldu ne yaptılar bebeğim spina bifida hidrosefalisi de var 32.haftamdayım bunun için anne karnında ameliyat var bebeğimle beraber olduk doğumu bekliyorum
Merhabalar bize hiç ameliyattan bahsedilmedi çok olumsuz konuşuldu spina bifidadan şüpheleniyorlar 18. Haftadayız çok panik ve korku içindeyim

Merhabalar bize hiç ameliyattan bahsedilmedi çok olumsuz konuşuldu spina bifidadan şüpheleniyorlar 18. Haftadayız çok panik ve korku içindeyim
Hastane hastane gezdim maalesef ameliyatı sadece bir doktor söyledi de gittik oldum.Çok bilinen bir ameliyat değil araştırmak isterseniz fetal cerrahi olarak araştırın
Hafta olarak henüz erken dönemdesiniz bu iyi bir şey araştırıp karar verme şansınız olacak evet hastalık olarak olumsuz bir durum az çok bahsetmişlerdir yürüyememe tuvaletini tutamama gibi durumlar olabilir diye ama bu ameliyat yürüme şansını %50 artırıyor ilk yapmanız gereken şey gerçektne böyle bir şey var mı bunu öğrenmeniz gerekir böyle bir şey varsa ben İstanbulda yaşadığım için Marmara hastanesinde ameliyat oldum bir de Ankarada yapan bir doktor var diye biliyorum.Türkiye de pek seçenek yok zaten ben doktorumdan vs her şeyden çokça memnunum sormak istediğiniz her şeyi sorabililirsiniz.Ben soracak kimseyi bulamamıştım ama insan yaşamış birileriyle konuşmak istiyor.Özelden vs yazabilirsiniz

Back
X