hidrosefali ve nedenleri

Benin gebelik geçirip geçirmemem ile konunun ne alakası var? Ben bilime inanıyorum ve ölçümler ile ortaya konan değerler ortada. Kafasının büyük olmasından çok daha ciddi sorunlar var ortada.
Çok alakası var çünkü hemen hemen her bebeğe ya ikili, üçlü taramada ya ayrıntılı ultrasonda bi şey diyorlar. Gerçekten emin alıp aldırmak için çelik gibi sinirlere sahip olmak lazım.

Çok alakası var çünkü hemen hemen her bebeğe ya ikili, üçlü taramada ya ayrıntılı ultrasonda bi şey diyorlar. Gerçekten emin alıp aldırmak için çelik gibi sinirlere sahip olmak lazım.
hiç alakası yok. belli ki meseleyi katiyen ayn ı perspektiften değerlendirmiyoruz.

Başınz sağolsun çok üzüldüm Rabbim dayanma gücü versin iyiki aldirmadiniz . Şimdi size cennetee şefaat edecek bir bebeğiniz meleğinz var. Ben genetik olduğunu biliyorum bunun gerekli testleri verin ve bir daha hamile kalmayı düşünmeden tüm gerekeni yaptirin Tabiki sonucuna göre belki ilaç kullanımı belki iğneyle olan bir rahatsızlık varsa bile sonlanır . Rabbim bir daha evlat acısı vermesin size . Sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin

Ya arkadaşım Allah'ın verdiği canı Allah alır . Anneye zararı yoksa annenin canına bir sıkıntı vermeyeckse bebek alınır mı . Herşey sınav zaten yiyecek ekmeği suyu varsa sen aldirsan da aldırmasan da o çocuk ölecek. Büyük günah yani

kusura bakmayın ama bunlar eğey cahilce söylemler. kadının yaşam hakkı desem muhtemelen uzay boşluğuna konuşuyor gibi olurum.

kusura bakmayın ama bunlar eğey cahilce söylemler. kadının yaşam hakkı desem muhtemelen uzay boşluğuna konuşuyor gibi olurum.
Benim bebeğime dünya kadar şey dediler kalbi büyük enfeksiyonu var kafası küçük kalp ritmi bozuk yaşarsa da ölecek dediler doktora sadece şunu sordum bana zarar verecek mi hayır dediler o zaman dursun dedim Allah'ın verdiği canı Allah alır benim ne haddime. Şuan 2.5 yaşında gayet sağlıklı bin şükür kalbinde ki hastalıklar 1 sene içinde tamamen düzeldi düzelmeseydi de buda bizim imtihanimiz derdim ama kalbi atan canlıyı öldürmek aklımdan geçmezdi gene söylüyorm Allah korusun ama eğer sizin hamileyken evladınıza hasta derseler hiç düşünmeden aldırın ve Allah'ın imtihanini kaybedin . Kendi.seciminiz

halen aynı şeyi anlatıyorsunuz. gerçekten de uzay boşluğuna haykırmışım adeta

Merhabalar,
Öncelikle çok geçmiş olsun. Çok mücadeleci olduğunuzu düşünüyorum. Sizi takdir ettim. Elinizden gelen her şeyi yapmışsınız. Bebeğinizle ilgili içinizde acabalar kalmamış.

Eşimin kuzeni hidrosefali.Onun sürecini size anladığım kadarıyla anlatmak istiyorum. Toplamda 5 kardeşler. 5 kardeşten biri hidrosefali. Hidrosefali olan kızın ikizi var. O tamamen sağlıklı. Dr doğumdan sonra çok Kısa bir müddet yaşayacağını söylemiş. Ancak kız şu an 19 yaşında. Kafası oldukça büyük. Tekerlekli sandalyede. Psikolojik olarak zaman zaman zorlantıları oluyor. Ailesi ve kardeşleri onunla çok güzel ilgileniyor ama hayatı yine de zor.

Genetik bir rahatsızlık mı bilemiyorum ama geçenlerde folik asit eksikliğinin bu rahatsızlığa sebep olabileceğine dair bir yazı okumuştum. Umarım siz de Kısa zamanda sorularınızın ve endişelerinizin cevabını bulursunuz.

Tekrardan geçmiş olsun

Benin gebelik geçirip geçirmemem ile konunun ne alakası var? Ben bilime inanıyorum ve ölçümler ile ortaya konan değerler ortada. Kafasının büyük olmasından çok daha ciddi sorunlar var ortada.
Ben su an hamileyim hem de 4 aylık ben de size katılıyorum ve hak veriyorum.
Demem o ki bunun hamilelik gecirip gecirmemekle ilgisi yok..

Allah razı olsun.bende genlerden korkuyorum inşallah öyle birşey çıkmaz. sonuçların çıkmasına az kaldı umarım birşey çıkmaz

allah razı olsun. evet öyle inşallah şefaatçi olur.öyle çok araştırmak lazım. sizinde mi oldu

o minicik tekmeleri hissettikten sonra vazgeçmek zor. inşakllah bu duyguyu yaşarsınız. bir umut sizi hayata bağlıyor.

evet araştırdık anneye zararı olmadığı sürece aldırmak olmuyor. Rabbim çok merhametli. ve kalbinize öylr bir merhamet geliyorki onun için herşeyi yapmak istiyorsunuz ne olursa olsun kabullenmek giibi.

allah yardımcınız olsun inanmayıp aldırsaydınız pişmanlık yaşardınız. çok şükür geçmiş hepsi. bi anlık karar ile aldırın deseydiniz bu güzel günleri göremeyecekti.

evet o kadar ince bir çizgi ki bir anlık karar ile bir cana kıyılabilirdi. toksoplazmaya baktırın demişsiniz benden mi alınacak yoksa eşimle beraber mi. allah razı olsun. yeğenimide doktor down dedi ama sadece kafası büyükmüş

allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…