Çok alakası var çünkü hemen hemen her bebeğe ya ikili, üçlü taramada ya ayrıntılı ultrasonda bi şey diyorlar. Gerçekten emin alıp aldırmak için çelik gibi sinirlere sahip olmak lazım.Benin gebelik geçirip geçirmemem ile konunun ne alakası var? Ben bilime inanıyorum ve ölçümler ile ortaya konan değerler ortada. Kafasının büyük olmasından çok daha ciddi sorunlar var ortada.
hiç alakası yok. belli ki meseleyi katiyen ayn ı perspektiften değerlendirmiyoruz.Çok alakası var çünkü hemen hemen her bebeğe ya ikili, üçlü taramada ya ayrıntılı ultrasonda bi şey diyorlar. Gerçekten emin alıp aldırmak için çelik gibi sinirlere sahip olmak lazım.
Ebeymişsiniz kötü sonuçlarla sık sık karşılaştığınıza eminim niçin böyle düşündüğünüzü anladım ve sizin açınızdan mantıklı da buldum.hiç alakası yok. belli ki meseleyi katiyen ayn ı perspektiften değerlendirmiyoruz.
Başınz sağolsun çok üzüldüm Rabbim dayanma gücü versin iyiki aldirmadiniz . Şimdi size cennetee şefaat edecek bir bebeğiniz meleğinz var. Ben genetik olduğunu biliyorum bunun gerekli testleri verin ve bir daha hamile kalmayı düşünmeden tüm gerekeni yaptirin Tabiki sonucuna göre belki ilaç kullanımı belki iğneyle olan bir rahatsızlık varsa bile sonlanır . Rabbim bir daha evlat acısı vermesin size . Sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsiniyi günler. 1 ay önce kızımı, meleğimi bu hastalık yüzünden kaybettim. Ve hastalığı araştırmak istedim . Bu süreci yaşayıp nedenini bulabilenler ile görüşmek istiyorum.Bebeğime 19 haftalık iken teşhis konuldu.Çok hızlı bir şekilde kafası büyüdü su toplamaya devam etti.Sonra kalpte arsa denilen durumu yaşadık.Doktorumuz bebeğin beyin gelişimi olmadığını söyledi hemen aldıdın dedi.Biz kıyamadık yavrumuza gidebildiği yere kadar götürmeye karar verdik. Amniyon sıvısı verdik temiz çıktı.Yutamadığı ortaya çıktı.Daha sonra tek arterden beslendiği de söylendi.34 haftalık iken doğuma alınmak zorunda kaldım çünkü sıvı çok fazlaydı.Allah doktorumuzdan razı olsun çok ilgileniyordu bizimle. Doğduktan sonra kızım küvezde kaldı şant takıldı. bağırsak düğümü vardı ameliyat oldu. 18 gün kaldı bizimle dayanamadı minicik kalbi. doğurduğuma asla pişman değilim.şimdi araştırmalar yapıyorum.genetik testi bekliyoruz.
Ya arkadaşım Allah'ın verdiği canı Allah alır . Anneye zararı yoksa annenin canına bir sıkıntı vermeyeckse bebek alınır mı . Herşey sınav zaten yiyecek ekmeği suyu varsa sen aldirsan da aldırmasan da o çocuk ölecek. Büyük günah yaniHekimin hamilelik sonlandırmaya dair önerisini "kıyamadık" gibi çok saçma bir gerekçe ile çocuğu doğurup daha da acı çekmesine sebep olmuşsunuz. Muhakkak hekimin duruma karşı öngörüsü de varsır ama burada soruyorsunuz. Tam olarak bizden ne bekliyorsunuz?
kusura bakmayın ama bunlar eğey cahilce söylemler. kadının yaşam hakkı desem muhtemelen uzay boşluğuna konuşuyor gibi olurum.Ya arkadaşım Allah'ın verdiği canı Allah alır . Anneye zararı yoksa annenin canına bir sıkıntı vermeyeckse bebek alınır mı . Herşey sınav zaten yiyecek ekmeği suyu varsa sen aldirsan da aldırmasan da o çocuk ölecek. Büyük günah yani
Benim bebeğime dünya kadar şey dediler kalbi büyük enfeksiyonu var kafası küçük kalp ritmi bozuk yaşarsa da ölecek dediler doktora sadece şunu sordum bana zarar verecek mi hayır dediler o zaman dursun dedim Allah'ın verdiği canı Allah alır benim ne haddime. Şuan 2.5 yaşında gayet sağlıklı bin şükür kalbinde ki hastalıklar 1 sene içinde tamamen düzeldi düzelmeseydi de buda bizim imtihanimiz derdim ama kalbi atan canlıyı öldürmek aklımdan geçmezdi gene söylüyorm Allah korusun ama eğer sizin hamileyken evladınıza hasta derseler hiç düşünmeden aldırın ve Allah'ın imtihanini kaybedin . Kendi.seciminizkusura bakmayın ama bunlar eğey cahilce söylemler. kadının yaşam hakkı desem muhtemelen uzay boşluğuna konuşuyor gibi olurum.
halen aynı şeyi anlatıyorsunuz. gerçekten de uzay boşluğuna haykırmışım adetaBenim bebeğime dünya kadar şey dediler kalbi büyük enfeksiyonu var kafası küçük kalp ritmi bozuk yaşarsa da ölecek dediler doktora sadece şunu sordum bana zarar verecek mi hayır dediler o zaman dursun dedim Allah'ın verdiği canı Allah alır benim ne haddime. Şuan 2.5 yaşında gayet sağlıklı bin şükür kalbinde ki hastalıklar 1 sene içinde tamamen düzeldi düzelmeseydi de buda bizim imtihanimiz derdim ama kalbi atan canlıyı öldürmek aklımdan geçmezdi gene söylüyorm Allah korusun ama eğer sizin hamileyken evladınıza hasta derseler hiç düşünmeden aldırın ve Allah'ın imtihanini kaybedin . Kendi.seciminiz
Ebe mi?Ebeymişsiniz kötü sonuçlarla sık sık karşılaştığınıza eminim niçin böyle düşündüğünüzü anladım ve sizin açınızdan mantıklı da buldum.
Ben su an hamileyim hem de 4 aylık ben de size katılıyorum ve hak veriyorum.Benin gebelik geçirip geçirmemem ile konunun ne alakası var? Ben bilime inanıyorum ve ölçümler ile ortaya konan değerler ortada. Kafasının büyük olmasından çok daha ciddi sorunlar var ortada.
Allah razı olsun.bende genlerden korkuyorum inşallah öyle birşey çıkmaz. sonuçların çıkmasına az kaldı umarım birşey çıkmazBaşınız sağ olsunbi tanıdığımın ilk çocuğuna hamilelikte gelişen bir mutasyon olduğunu söylemişler ikinci çocuğu da hidrosefaliydi doğum da bebek yere düştü demişler. İkisi de vefat etti üçüncü çocuğu düşünürken doktorları anne ve babanın genlerinin bileşimi sonucunu doğacak tüm çocukların hidrosefali olacağını bu iki genin yan yana gelmemesi gerektiğini tedavisinin olmadığını söylemiş. Genetik testlerle sizin ki genetik mi ortaya çıkabilir
allah razı olsun. evet öyle inşallah şefaatçi olur.öyle çok araştırmak lazım. sizinde mi olduBaşınz sağolsun çok üzüldüm Rabbim dayanma gücü versin iyiki aldirmadiniz . Şimdi size cennetee şefaat edecek bir bebeğiniz meleğinz var. Ben genetik olduğunu biliyorum bunun gerekli testleri verin ve bir daha hamile kalmayı düşünmeden tüm gerekeni yaptirin Tabiki sonucuna göre belki ilaç kullanımı belki iğneyle olan bir rahatsızlık varsa bile sonlanır . Rabbim bir daha evlat acısı vermesin size . Sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin
amin inşallah allah razı olsunBaşınız sağ olsun inşallah.
Rabbim büyük sabırlar versin inşallah.
ALLAH razı olsun. inşallah hayırlısı ileBaşınız sağ olsun. Rabbim size sabır versin, sağlıklı evlat nasip etsin.
o minicik tekmeleri hissettikten sonra vazgeçmek zor. inşakllah bu duyguyu yaşarsınız. bir umut sizi hayata bağlıyor.Hekimin hamilelik sonlandırmaya dair önerisini "kıyamadık" gibi çok saçma bir gerekçe ile çocuğu doğurup daha da acı çekmesine sebep olmuşsunuz. Muhakkak hekimin duruma karşı öngörüsü de varsır ama burada soruyorsunuz. Tam olarak bizden ne bekliyorsunuz?
evet araştırdık anneye zararı olmadığı sürece aldırmak olmuyor. Rabbim çok merhametli. ve kalbinize öylr bir merhamet geliyorki onun için herşeyi yapmak istiyorsunuz ne olursa olsun kabullenmek giibi.Ya arkadaşım Allah'ın verdiği canı Allah alır . Anneye zararı yoksa annenin canına bir sıkıntı vermeyeckse bebek alınır mı . Herşey sınav zaten yiyecek ekmeği suyu varsa sen aldirsan da aldırmasan da o çocuk ölecek. Büyük günah yani
allah yardımcınız olsun inanmayıp aldırsaydınız pişmanlık yaşardınız. çok şükür geçmiş hepsi. bi anlık karar ile aldırın deseydiniz bu güzel günleri göremeyecekti.Benim bebeğime dünya kadar şey dediler kalbi büyük enfeksiyonu var kafası küçük kalp ritmi bozuk yaşarsa da ölecek dediler doktora sadece şunu sordum bana zarar verecek mi hayır dediler o zaman dursun dedim Allah'ın verdiği canı Allah alır benim ne haddime. Şuan 2.5 yaşında gayet sağlıklı bin şükür kalbinde ki hastalıklar 1 sene içinde tamamen düzeldi düzelmeseydi de buda bizim imtihanimiz derdim ama kalbi atan canlıyı öldürmek aklımdan geçmezdi gene söylüyorm Allah korusun ama eğer sizin hamileyken evladınıza hasta derseler hiç düşünmeden aldırın ve Allah'ın imtihanini kaybedin . Kendi.seciminiz
evet o kadar ince bir çizgi ki bir anlık karar ile bir cana kıyılabilirdi. toksoplazmaya baktırın demişsiniz benden mi alınacak yoksa eşimle beraber mi. allah razı olsun. yeğenimide doktor down dedi ama sadece kafası büyükmüşNe saçma bi yorum siz hiç hamilelik geçirmediniz herhalde neler neler diyorlar da bebekler sağlam doğuyor
. Benim meleğime de denmişti ayrıntılı da kafası büyük diye yarım kilo olmadan aldırabilirsin demişti çok vicdanlı doktor bey.
İki ay falan sonra 6-7 aylık gebeyken anlaşıldı ki evet sadece kafası büyükmüş.
Bana toksaplazma baktır demişlerdi diye hatırlıyorum bi test yapabilirsiniz bağışıklık çıkarsa gebelikte kazanmış olma ihtimaliniz var, başınız sağ olsun
allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah4 kız kardeşiz. Çok şükür hepimiz sağlıklıyız. Annem korkmuş tabi çocuk vefat edince diğer çocuğumda da olur hamile kalırsam diye ama olmadı bir şey şükür.
Nedeni nedir bu hastalığın ben de merak etmiştim duyunca ama annemler de o zamanlar üzerinde durmamışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?