Merhabalar öncelikle, ben yurt dışında yaşıyorum. 4,5 aylık hamileliğim 3 hafta önce sonlandırıldı (spina bifida teşhisi sonucu). Ben hastalığı duyar duymaz doktorlar yürüyemeyebilir, mesanesini tutamayabilir, birden fazla ameliyat olması gerekebilir dediklerinde onun acı çekmemesi için elimden geleni yapmak istedim ve sonlandırma için onay verdik eşimle. Beyninin bi tarafı da 2 hafta geriden geliyormuş, diğer detaylara girmek istemiyorum.
İlk gebeliğimdi bu yük bana aşırı ağır geliyor, kimseyle konuşmak görüşmek istemiyorum. Yukarıda birisi aldırmadın iyi yaptın o sana cennette şefaatçi olacak falan demiş, ben anomali olan bebeğimi aldırdım diye günaha mı girdim yani? Hiç kimse böyle bisey yaşamak istemez ama başınıza aynısı gelmeyince anlayamazsiniz. Benimde kızım olacaktı üstelik çocukluğumdan beri hayalini kurduğum şeydi.. Kimseyi kınamasınlar daha beter hale düşebilirsiniz.
Sizin yazdığınız konuyla alakalı da şunu söylemek istiyorum, Bizde gen sonuçlarını bekliyoruz ama Dr dedi ki, senin veya eşinin suçu değil, Bi sonraki gebelik planladiginda 5 mg folik asit kullan 2 ay öncesinden dedi. Yani folik asit eksikliği diye düşünüyorlar burdakiler de bilim adamları da.
Allah bu acıyı kimseye düşmanıma bile vermesin. Ateş düştüğü yeri yakıyor. 20+3 dogurdum ama öpüp koklayamadim