• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hidrosefali ve nedenleri

Başınız sağ olsun 😔 bi tanıdığımın ilk çocuğuna hamilelikte gelişen bir mutasyon olduğunu söylemişler ikinci çocuğu da hidrosefaliydi doğum da bebek yere düştü demişler. İkisi de vefat etti üçüncü çocuğu düşünürken doktorları anne ve babanın genlerinin bileşimi sonucunu doğacak tüm çocukların hidrosefali olacağını bu iki genin yan yana gelmemesi gerektiğini tedavisinin olmadığını söylemiş. Genetik testlerle sizin ki genetik mi ortaya çıkabilir
Merhabalar tanıdığınız kişiye sorarmisiniz ne testi yapmış ismi felan varmı genin Benim için bu çok önemli eğer öğrenirseniz çok mutlu olucam 3cocugimda hidrosefali ve hiç bir sorun çıkmıyor diyorlar

Merhabalar tanıdığınız kişiye sorarmisiniz ne testi yapmış ismi felan varmı genin Benim için bu çok önemli eğer öğrenirseniz çok mutlu olucam 3cocugimda hidrosefali ve hiç bir sorun çıkmıyor diyorlar
Merhaba malesef tanıdığıma ait hiçbir iletişim numarası yok elimde. Kendileri şuan yurt dışında yaşıyor. Sma taraması gibi bir genetik tahlildi aslında doktorunuza söylerseniz size yardımcı olabilir. Yardımcı olmayı çok isterdim inanın. Çok geçmiş olsun.

biz aldırmanın günah olmadığına dair fetva aldık alimlerden sadece yol az kalmışken birazda olsa öpüp koklamak görmek istedik yani biraz bizimle kalsın dedik zaten yaşam şansı hiç vermediler.daha çok kızlarda görülen rahatsızlıkmış öyle dedi doktorumuz . başından beri kız olduğu için bizde çok mutluyduk.Gen sonucumuz temiz çıktı çok şükür bizimde. doktorum folik asitin yeterli demişti yoksa spina bfidası da olurdu dedi.Allah bir daha kısmet ederse önceden folik asit kullanacağım ama.Ve aile planlaması ile hareket edeceğim.Amin amin Allah hiç kimseye yaşatmasın. Onu birazda olsun öpebildiğim için şanslı hissediyorum.Rabbim yardımcımız olsun.ÇOK ÇOK ZOR
Merhaba benim de 24 . Hafta ya girilen bir gebeliğim var. Hidrosefali, kalbinde sıvı birikmesi bağırsakta parlaklık ense kalınlığı vs ağır anomali. Doktorlar alalım diyor ama dini fetva bulamadığından aldırmıyorum. Fetvayı nereden aldınız acaba

24. Hafta dayım hidrosefali kalpte sıvı birikmesi vs ağır anomali. Doktorlar aldirmaktan yana fakat ömür boyu vicdan azabı cekecegimden korkuyorum, başına benzer bir durum gelen oldu mu

Merhaba pazar gunu hidrosefaliden bebegimi kaybettim acaba daha sonra saglikli gebeligi olan var mı biz genetik testlerimizi bekliyoruz

Back