Merhaba, başka doktora görünmenizi tavsiye ederim. Hidrosalpinks varken deneme yapmak zaman kaybıdır tutsa bile düşükle sonuçlanabiliyor kesinlikle başka doktor görüşü almalısınız.Merhaba kızlar, iki gün önce rahim filmi çektirdim sol tarafımda hidrosalpinks olduğu ortaya çıktı. Doktorum laparoskopi yapmayalım şimdilik çatlatma iğnesi deneyelim dedi. Araştırdığımda hidrosalpinks sıvı birikmesi olduğunu ve embriyo tutsa da bunu öldürdüğünü ve tutmuş olsa bile düşük riskinin yüksek olduğu bir hamilelik olduğunu okudum. Aranızda benimle aynı durumda olan var mı? Yardım lütfen
Hidrosalpenks vardi bende de ilk transferim tutmadi o yuzden. Ameliyat oldum tupler alindi ve 2.transferim pozitif oldu. Baska bi doktorla görüş. Ne islem yapipmasi gerekiyorsa biran evvel yapilsin ki bosu boşuna bekleyip zaman kaybetmetin.Merhaba kızlar, iki gün önce rahim filmi çektirdim sol tarafımda hidrosalpinks olduğu ortaya çıktı. Doktorum laparoskopi yapmayalım şimdilik çatlatma iğnesi deneyelim dedi. Araştırdığımda hidrosalpinks sıvı birikmesi olduğunu ve embriyo tutsa da bunu öldürdüğünü ve tutmuş olsa bile düşük riskinin yüksek olduğu bir hamilelik olduğunu okudum. Aranızda benimle aynı durumda olan var mı? Yardım lütfen
Bana da doktor yerine kasap diyeceğim bı doktor 1 yıl boyunca ilaç kullandirdi sonra iğneye geçince bu tüplerde sıvı varsa yumurta nerden gelecek diye sorunca geri adım attı başka doktora git ameliyat ol dedi resmen 1 yıl beni kobay olarak kullanmış bende herşeyden bı haberdim bilgisizdim netten bakıp araştırarak sormuştum soruyu da gittiğim ikinci doktor çok kızdı sen pcossun nasil klomen kullanırsın dedi ameliyat oldum orda sonra rahim şeklinde sorun çıktı onu da duzeltik düşükle sonuçlansa bile bı gebelik geçirdim aşılama ile şimdi tüp bebeğe başlayacazMerhaba kızlar, iki gün önce rahim filmi çektirdim sol tarafımda hidrosalpinks olduğu ortaya çıktı. Doktorum laparoskopi yapmayalım şimdilik çatlatma iğnesi deneyelim dedi. Araştırdığımda hidrosalpinks sıvı birikmesi olduğunu ve embriyo tutsa da bunu öldürdüğünü ve tutmuş olsa bile düşük riskinin yüksek olduğu bir hamilelik olduğunu okudum. Aranızda benimle aynı durumda olan var mı? Yardım lütfen
Hiç öyle düşünmeyin yumurta ve rahim var olduğu sürece kimseye kısır denilemezKızlar önerileriniz için çok teşekkür ederim. Salı günü başka bir doktora gözükeceğim. Umarım herşey yolunda ilerler. Son zamanlarda kısırlıkla ilgili çok şey duyuyorum. Şimdi tek tüpüm alınırsa kısır mı olmuş oluyorum. Psikolojik olarak bunu düşüncesi bile beni yerle bir ediyor
İçimi rahatlattınız gerçekten çok teşekkür ederimHiç öyle düşünmeyin yumurta ve rahim var olduğu sürece kimseye kısır denilemez
Tüplere sadece normal gebelikte ihtiyaç vardır tüp bebekte sıvı dolu bir tüptense hiç olmaması daha sağlıklıdır başarı şansını artırır hem sıvı dolu olan alınırsa bile tek tüple hamile kalan çok kişiyi okuduk burada içinizi ferah tutun benim kesin tüpler alınacak diye imza atıp girdiğim ameliyatta hiç dokunulmadan temizlenip çıktım bol dua edin prof derecesindeki doktorları seçin gerisi Rabbimin takdiri emeğinizin karşılığını hayırlısıyla alırsınız inşalla
Hiç öyle düşünmeyin yumurta ve rahim var olduğu sürece kimseye kısır denilemez
Tüplere sadece normal gebelikte ihtiyaç vardır tüp bebekte sıvı dolu bir tüptense hiç olmaması daha sağlıklıdır başarı şansını artırır hem sıvı dolu olan alınırsa bile tek tüple hamile kalan çok kişiyi okuduk burada içinizi ferah tutun benim kesin tüpler alınacak diye imza atıp girdiğim ameliyatta hiç dokunulmadan temizlenip çıktım bol dua edin prof derecesindeki doktorları seçin gerisi Rabbimin takdiri emeğinizin karşılığını hayırlısıyla alırsınız inşallah
Amin inşallah tez zamanda dualarımız nasibimiz olsun kolaylıklaİçimi rahatlattınız gerçekten çok teşekkür ederimAllah hepimizin dualarını nasip etsin inşallah
Merhabalar. Bende de aynı durum söz konusu. Sag tüp hidrosalpenks. Doktorlar tüpü kapatalım dediler en son gittiğim doktor sol yumurtalik çalışıyor o yüzden catlatma ignesi deneyelim dedi. Igne yapıldı 7. gunumdeyim. Siz de sonuç ne oldu acabaMerhaba kızlar, iki gün önce rahim filmi çektirdim sol tarafımda hidrosalpinks olduğu ortaya çıktı. Doktorum laparoskopi yapmayalım şimdilik çatlatma iğnesi deneyelim dedi. Araştırdığımda hidrosalpinks sıvı birikmesi olduğunu ve embriyo tutsa da bunu öldürdüğünü ve tutmuş olsa bile düşük riskinin yüksek olduğu bir hamilelik olduğunu okudum. Aranızda benimle aynı durumda olan var mı? Yardım lütfen
Merhaba, doktor hemen ameliyat masasına yatirmayalim seni dedi. Sağ tüpümde herhangi bi sıkıntı olmadığı için çatlatma ignesi deneyelim dedi. Şimdilik çatlatma iğnesi yapıldı. Regl zamanım geldi belirtileri var ama bekliyorum henüz. Umarım tutarMerhabalar. Bende de aynı durum söz konusu. Sag tüp hidrosalpenks. Doktorlar tüpü kapatalım dediler en son gittiğim doktor sol yumurtalik çalışıyor o yüzden catlatma ignesi deneyelim dedi. Igne yapıldı 7. gunumdeyim. Siz de sonuç ne oldu acaba
Rabbim isteyen bekleyen herkese versin içinde bize de. İnşallah güzel haberler alırız ikimizde. Şu anda ikimizin de süreç aynı durumdaMerhaba, doktor hemen ameliyat masasına yatirmayalim seni dedi. Sağ tüpümde herhangi bi sıkıntı olmadığı için çatlatma ignesi deneyelim dedi. Şimdilik çatlatma iğnesi yapıldı. Regl zamanım geldi belirtileri var ama bekliyorum henüz. Umarım tutar
Amiinn güzel haber alırsanız bizimle mutluluğunuzu paylaşın lütfen inşallah herşey gönlümüzce olurRabbim isteyen bekleyen herkese versin içinde bize de. İnşallah güzel haberler alırız ikimizde. Şu anda ikimizin de süreç aynı durumda
Gözünüz aydın. Sağ salim kucaginizi yuvanizi doldursun inşallah rabbim. Benim 6 yaşında kızım var o normal gebelikti ama ikincisi olmuyordu. 1 buçuk yıldır gitmediğim doktor kalmadi. Kimisi hidrosalpenks dedi kimisi hiç bi sorun yok dedi. Ne yapacağımı bilmiyordum artık. Son gittiğim doktor bi kez catlatma ignesi deneyelim olmazsa tüpü alalım dedi. Hayırlısını nasip etsin rabbim inşallahKızlar İnşaAllah pozitif haberler alırsınız ama başka tedirginlik duyan varsa hidrosalpenksten ameliyat olun tüpleri aldırın benim farkedilmedi 8 sene boşu boşuna uğraştım 4 kez çatlatma iğnesi 1 aşılama 2 negatif tüp bebek artık neden olmuyo derken başka bi doktora daha gittim o farketti filme bakarak eski film hemde kaç farklı dra gittim farketmemişti. Hemen sağ tüpüm alındı 3 ay sonra sol tüpte de sıvı görüldü risk etmeyip alalım dedi dr hiç düşünmedim aldırdım onuda. Amacımız bi bebiş ve artık gözümüz kapalı ilerlicez çok şükür ki tüpleri aldırdıktan sonra tüp bebekle hamile kalabildim darısı sizlere olsun İnşaAllah
Amin canım 2 tanede benim evladım oldu bin şükür biri 5 diğeri 1 yaşında Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşaAllah sağlıklaGözünüz aydın. Sağ salim kucaginizi yuvanizi doldursun inşallah rabbim. Benim 6 yaşında kızım var o normal gebelikti ama ikincisi olmuyordu. 1 buçuk yıldır gitmediğim doktor kalmadi. Kimisi hidrosalpenks dedi kimisi hiç bi sorun yok dedi. Ne yapacağımı bilmiyordum artık. Son gittiğim doktor bi kez catlatma ignesi deneyelim olmazsa tüpü alalım dedi. Hayırlısını nasip etsin rabbim inşallah
Merhaba, nasılsınız test yaptınız mı sonuç var mı merak ettimRabbim isteyen bekleyen herkese versin içinde bize de. İnşallah güzel haberler alırız ikimizde. Şu anda ikimizin de süreç aynı durumda
Merhabalar. Bugün evde test yaptım ama negatif maalesefMerhaba, nasılsınız test yaptınız mı sonuç var mı merak ettim
Hayırlısı olsun inşallah. Annelik duygusunu tatmissiniz eminim ki harika bir duygudur. Umarım ikinci mutluluğunuzu da yaşarsınızMerhabalar. Bugün evde test yaptım ama negatif maalesef
Amin. Çok teşekkür ederim. İyi ki varsınızHayırlısı olsun inşallah. Annelik duygusunu tatmissiniz eminim ki harika bir duygudur. Umarım ikinci mutluluğunuzu da yaşarsınız