Hidrosalpinks olanlarda çatlatma iğnesi yapılır mı

Kızlar İnşaAllah pozitif haberler alırsınız ama başka tedirginlik duyan varsa hidrosalpenksten ameliyat olun tüpleri aldırın benim farkedilmedi 8 sene boşu boşuna uğraştım 4 kez çatlatma iğnesi 1 aşılama 2 negatif tüp bebek artık neden olmuyo derken başka bi doktora daha gittim o farketti filme bakarak eski film hemde kaç farklı dra gittim farketmemişti. Hemen sağ tüpüm alındı 3 ay sonra sol tüpte de sıvı görüldü risk etmeyip alalım dedi dr hiç düşünmedim aldırdım onuda. Amacımız bi bebiş ve artık gözümüz kapalı ilerlicez çok şükür ki tüpleri aldırdıktan sonra tüp bebekle hamile kalabildim darısı sizlere olsun İnşaAllah ❤️ 🤲
Çok geçmiş olsun, tüpler alındıktan sonra tüp bebek, yani yumurta geliştirmeye zararı olmuyor mu acaba? O konu kafamı karıştırıyor. Bir de kapalı ameliyatta kaç kesik oluyor? Hepimize bol şans ve güzellikler diliyorum

Çok geçmiş olsun, tüpler alındıktan sonra tüp bebek, yani yumurta geliştirmeye zararı olmuyor mu acaba? O konu kafamı karıştırıyor. Bir de kapalı ameliyatta kaç kesik oluyor? Hepimize bol şans ve güzellikler diliyorum
Teşekkür ederim benim ameliyat öncesi yumurtalar toplandı ameliyata sürecine öyle başladık. Ameliyat açık oldu benim sezaryen gibi kesildi Sonrasında da yumurtalara bakıldı bi sıkıntı yoktu 6 yıl sonra tekrar muayene oldum bi sıkıntı yoktu korkmayın sizde Rabbim kolaylık versin sizlerede❤️

Kızlar herkese selamlar..
2 ay önce hidrosalpinks olanlarda çatlatma iğnesi yapılır mı diye konu açmıştım. Aklımda bir çok soru vardı. Rahime kapalı olan tüpten sıvı damlıyor embriyo oluşmaz boşuna zaman kaybı olur mu?
Tek tüple hamile kalınır mı?
Hsg ile kapalı olan tüp açılır mı?
Bir çok soru vardı çok araştırma yaptım. Ama yine de doktoruma güvenmeyi seçip ameliyat olmadım, çatlatma iğnesini denedim.
Kızlar çoookk mutluyum çünkü 7 haftalık hamileyim 🥰🥰🥰🥰
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.
Benim durumumda olanlara umut olsun.
Sizden de bebeğim için hayır duaları bekliyorum 🥰

Kızlar herkese selamlar..
2 ay önce hidrosalpinks olanlarda çatlatma iğnesi yapılır mı diye konu açmıştım. Aklımda bir çok soru vardı. Rahime kapalı olan tüpten sıvı damlıyor embriyo oluşmaz boşuna zaman kaybı olur mu?
Tek tüple hamile kalınır mı?
Hsg ile kapalı olan tüp açılır mı?
Bir çok soru vardı çok araştırma yaptım. Ama yine de doktoruma güvenmeyi seçip ameliyat olmadım, çatlatma iğnesini denedim.
Kızlar çoookk mutluyum çünkü 7 haftalık hamileyim 🥰🥰🥰🥰
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.
Benim durumumda olanlara umut olsun.
Sizden de bebeğim için hayır duaları bekliyorum 🥰
Bu çok güzel bir haber tebrikler sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim ❤️

Teşekkür ederim benim ameliyat öncesi yumurtalar toplandı ameliyata sürecine öyle başladık. Ameliyat açık oldu benim sezaryen gibi kesildi Sonrasında da yumurtalara bakıldı bi sıkıntı yoktu 6 yıl sonra tekrar muayene oldum bi sıkıntı yoktu korkmayın sizde Rabbim kolaylık versin sizlerede❤️

Merhaba kızlar, iki gün önce rahim filmi çektirdim sol tarafımda hidrosalpinks olduğu ortaya çıktı. Doktorum laparoskopi yapmayalım şimdilik çatlatma iğnesi deneyelim dedi. Araştırdığımda hidrosalpinks sıvı birikmesi olduğunu ve embriyo tutsa da bunu öldürdüğünü ve tutmuş olsa bile düşük riskinin yüksek olduğu bir hamilelik olduğunu okudum. Aranızda benimle aynı durumda olan var mı? Yardım lütfen 😢
Merhaba tüpü aldırmadan hiç bir tedavi yöntemi uygulamayın başka bir doktorla görüşün

Yorumunuz için teşekkür ederim. Doktorum tüpü almadan önce çatlatma iğnesini deneyelim dedi. Denedik şuan 7 haftalık hamileyim ❤️
Çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun✨ demek ki sizin tüpünüzde ki sıvı birikimi rahmin içine doğru akmıyor şanslısınız 🌟 sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah

Çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun✨ demek ki sizin tüpünüzde ki sıvı birikimi rahmin içine doğru akmıyor şanslısınız 🌟 sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
Çok teşekkür ederim🥰 evet doktorum herhangi bir sıvı gözükmüyor dedi çok şükür ilk çatlatma iğnesi de tuttu. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin❤️🥰

X