Ben dün hsg çekildim. ben baygınken eşimle görüşmüş doktorum, sonuç çok temiz çıkmış bende anlamadım şaştım kaldım. ilaç çok güzel geçmiş hidrosalpenksten de bahsetmemiş herşey mükemmel demiş. perşembe günü doktorun yanına gidicem görüşmeye bakalım ayrıntılı
hayırlısı olsunn bıddık:)
umarım herşey yolunda gider, tüpbebek'e ne zaman başlarsın,
perşembe günü belli olur di mi...
bana görüşmelerimde 2 doktor bu hidrosalpenks ile tüpbebek denersek başarı oranı %8 demişti.
bu durumda bile şans olabiliyor. ama benimkiler ileri idi, alındı...
eğer filmin iyi çıktıysa çoooook sevindirici!
hem tüp bebek tedavine başlarsın hem de normal gebelik şansın senin her zaman yanında olur!
benim bir arkadaşım da dış gebelik geçirdi, filminde bir tanesi (gebelik geçirdiği) hasarlı göründü.
ama doktor ona da tüpbebek tedavisi önerdi, yakında başlayacak. yani filmin durumuna göre
doktor tüpleri yerinde bırakıp tüpbebek önerebiliyor.
iyi şanslar :)
tez zamanda iyi haberler inşalllah!!!
Ben dün hsg çekildim. ben baygınken eşimle görüşmüş doktorum, sonuç çok temiz çıkmış bende anlamadım şaştım kaldım. ilaç çok güzel geçmiş hidrosalpenksten de bahsetmemiş herşey mükemmel demiş. perşembe günü doktorun yanına gidicem görüşmeye bakalım ayrıntılı
Ne kadar guzel bir haber :) hersey yolunda ise islerde o kadar kolay demektir ins.
Bende cumt gittim kontrole. Çarşamba gunu hsg ve mr.cekilecek. hsg.ye hazırlık yarim saat surer dedi hemşire. Nasil oluyor ki bilgilendirir misiniz beni.anesteziye de gerek yok dedi dr.
doktordan geldim kızlar. filmim tertemizmiş tekrar konuştum. fakat nisana kadar korunun dedi dış gebelik yaşadığımdan dolayı. mayısta kontrole gidip korunmayı bırakıcaz o ay. yani bekleme sürem devam ediyor bu durumda
inşallah sizlerden güzel haberleri alırım :)
Hakkinda hayirlisi olsun canım :))
Bende gittim bugun . Sonuçlar laparoskopi olmadan gebelik zor diyor. Sag Tüpte hidrosalpenks var bayagi tahrip olmusa benziyormus. Sol Tüpte tikali maalesef. Laparoskopi ile temizleyip gebelik bekleyecegiz ins.
Olsun canım laparoskopiyle temizlendikten sonra bir sorun kalmaz Allahın izniyle. en azından dua et ki benim gibi dış gebelik yaşamamışsın. her şerde var bir hayır. dualarım sizlerle inşallah herşey güzel olacak.
Ins. Dedigin gibi sorun kalmaz. Bende dua ediyorum hepinize. Mesafem ne durumda acaba sesi cikmiyor:)
merhaba kızlar!
bu hafta işteydim full time, yoğun geçti...
yani laparoskopi sonrası 5.gün işe gittim!
önümüzdeki hafta kontrole gideceğim, anladığım kadarıyla en az 1 ay daha bekleyeceğim.
Endometriozis'ten ötürü yapışıklıklar var ve baskılamak gerekiyormuş.
doktordan geldim kızlar. filmim tertemizmiş tekrar konuştum. fakat nisana kadar korunun dedi dış gebelik yaşadığımdan dolayı. mayısta kontrole gidip korunmayı bırakıcaz o ay. yani bekleme sürem devam ediyor bu durumda
inşallah sizlerden güzel haberleri alırım :)
merhaba kızlar!
bu hafta işteydim full time, yoğun geçti...
yani laparoskopi sonrası 5.gün işe gittim!
önümüzdeki hafta kontrole gideceğim, anladığım kadarıyla en az 1 ay daha bekleyeceğim.
Endometriozis'ten ötürü yapışıklıklar var ve baskılamak gerekiyormuş.
Bıddık77 Merhaba:)
Mayısta normal yolla mı deneyeceksiniz...Dış gebelik nedeni neymiş acaba bir şey söyledi mi doktorun...
İnşallah herşey yolunda gider!
Bu arada yüreğini ferah tut, rahatlamaya çalış!
Bu işlerde moral çok önemliymiş, stres yapmamak gerekiyor...
sevgiler:)
selam kızlar :)
mesafem laparoskopiyle yapışıklıkları açmadılar mı sadece tüpleri mi aldılar canım?
Valla bende şaşkınım doktor bana kesinlikle normal yolla deneyeceğiz diyor. ama mayısta korunmayı bırakıcaksın diyor.
dış gebelik olma sebebime de açıklayamıyor. her sağlıklı kadın (tüplerde sorun olsun olmasın) bir kezde olsa yaşayabilirmiş internette araştırmıştım.
ama benim dış gebelik ameliyatımı yapan doktor; hem tüplerde yapışıklık hemde hafif hidrosalpenks var diye yazmış rapora.şimdi o doktor abartmış mı çözemedik.
ama sizede söyliyim. ben dış gebelikten dolayı evde yatıyorken 41 meryem suresinin mucizelerini okumuştum buradan.Ve bende hergün 1 meryem okudum,41 e tamamladım ve dua ettim.. benim içime doğan duanın mucizesi... yoksa benim aslında tüplerim hiçte iyi değildi. siz de okuyun nolur faydası olacak eminim
Valla bende şaşkınım doktor bana kesinlikle normal yolla deneyeceğiz diyor. ama mayısta korunmayı bırakıcaksın diyor.
dış gebelik olma sebebime de açıklayamıyor. her sağlıklı kadın (tüplerde sorun olsun olmasın) bir kezde olsa yaşayabilirmiş internette araştırmıştım.
ama benim dış gebelik ameliyatımı yapan doktor; hem tüplerde yapışıklık hemde hafif hidrosalpenks var diye yazmış rapora.şimdi o doktor abartmış mı çözemedik.
ama sizede söyliyim. ben dış gebelikten dolayı evde yatıyorken 41 meryem suresinin mucizelerini okumuştum buradan.Ve bende hergün 1 meryem okudum,41 e tamamladım ve dua ettim.. benim içime doğan duanın mucizesi... yoksa benim aslında tüplerim hiçte iyi değildi. siz de okuyun nolur faydası olacak eminim
bıdıkçım,
yaşınız kaçtı, bekleyeceğiniz için soruyorum...
off yaş konusu canımı sıkıyor aslında. 37 nin içindeyim ilk bebeğim olacak daha. beklemek beni geriyor ama sabır diyorum sürekli.
soğan kürüne başlamak istedim geçen ay ama bir fırsat bulamadım daha. bu ay denesem diyorum. ben de çalıştığımdan üşeniyorum hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?