-
- Konu Sahibi ecevekedileri
tüpten geçip karın boşluğuna dağılmamış hidrosalpinks bu. Cevat bayrak 'ın whatsapp numarasına yolladığınızda yorumluyor hsg nizi bilginiz olsun.Kızlar bu ay hsg çektirdim ve hidrosalpenks tanısı koydular. Önce içindeki sıvıyı alalım dediler sonrada gebe kalamazsan direkt kisti ve tüpü alırız dediler. Hsg sonucumu aşağı bırakacağım. Bi doktor iki tüp de tıkalı dedi diğeri sol tüp açık dedi ordan gebe kalırsın dedi. Doğal yolla hamile kalsam bile hidrosalpenks yüzünden düşer diye korkuyorum var mı aranızda bu şekilde hamile kalıp sağlıkla kucağına alan? Lütfen yardımcı olun çok bunaldım çok arada kaldım.
AA bi de öyle çeşitleri mi vartüpten geçip karın boşluğuna dağılmamış hidrosalpinks bu. Cevat bayrak 'ın whatsapp numarasına yolladığınızda yorumluyor hsg nizi bilginiz olsun.
AA bi de öyle çeşitleri mi var
Cevat bayrağın numarasını nereden bulabilirimtüpten geçip karın boşluğuna dağılmamış hidrosalpinks bu. Cevat bayrak 'ın whatsapp numarasına yolladığınızda yorumluyor hsg nizi bilginiz olsun.
Cevat bayrak whatsapp hattı diye aratın çıkıyorCevat bayrağın numarasını nereden bulabilirim
Cevat bayrağın numarasını nereden bulabilirim
Evet yazdım ama kesin bir şey söylemedi. Gelin ben çekeyim dedi….Cevat bayrak whatsapp hattı diye aratın çıkıyor
BilemedimEvet yazdım ama kesin bir şey söylemedi. Gelin ben çekeyim dedi….
Merhaba rahim filmimi buraya atsam bakabilir misiniz bu konuda fikriniz varsatüpten geçip karın boşluğuna dağılmamış hidrosalpinks bu. Cevat bayrak 'ın whatsapp numarasına yolladığınızda yorumluyor hsg nizi bilginiz olsun.
atabilirsiniz tabiki.Merhaba rahim filmimi buraya atsam bakabilir misiniz bu konuda fikriniz varsa
atabilirsiniz tabiki.
Tesekkur ederim yorum icinsoldaki tüpten geçiş olmamış ve serbest dağılmamış, sağ tüpten geçiş olmuş ve serbest dağılmış gibi. Benim gözlemim bu şekilde. soldaki sanki sosis gibi. ama tam da emin olamadım
HSG Raporunuzda hidrosalpinks falan yazıyor mu ? MR çektirdiyseniz orada da yazar.
Bir de cevat bayrak a atın isterseniz o da yorumluyor.
Yok raporda hersey normal yaziyorsoldaki tüpten geçiş olmamış ve serbest dağılmamış, sağ tüpten geçiş olmuş ve serbest dağılmış gibi. Benim gözlemim bu şekilde. soldaki sanki sosis gibi. ama tam da emin olamadım
HSG Raporunuzda hidrosalpinks falan yazıyor mu ? MR çektirdiyseniz orada da yazar.
Bir de cevat bayrak a atın isterseniz o da yorumluyor.
o zaman devlet hastanesi kadın doğumcusuna gidin ve MR çektirmek istediğinizi söyleyin. ilaçlı MR raporunda net bir şekilde yazıyorlar hidro varmı yokmu belli olur. Böylece aklınızda soru işareti kalmaz hem de hsg özelde çektirip tekrar tekrar para vermemiş olursunuz.Yok raporda hersey normal yaziyor
Birkac doktor daha gordu normal dedi
Tup bebek doktoru ultrasonla bakmaliyiz sivi var mi diye dedi
Ameliyattan cekiniyorum acikcasi
hamilesiniz sanırım hayırlı olsun. operasyon geçirdiniz mi yoksa tüp bebek miydiYok raporda hersey normal yaziyor
Birkac doktor daha gordu normal dedi
Tup bebek doktoru ultrasonla bakmaliyiz sivi var mi diye dedi
Ameliyattan cekiniyorum acikcasi
Cok tesekkur ederim daha cok yenihamilesiniz sanırım hayırlı olsun. operasyon geçirdiniz mi yoksa tüp bebek miydi
Cok tesekkur ederim daha cok yeni
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş
Doktor tani koymak icin gun vermisti ki gebeligimi ogrendim sukur su an sorun yok
Bende hiçbir belirti vermedi..her yıl rutin kontrolumu olan biriyum korunmayı bıraktığım andan itibaren her ay gibi Dr kontrole gittim (doğal deniyordum tabiiki) korunmayı biraktintan 6ay sonra olmuyor diye hsg cektirdim (Dr erken olduğunu söylemesine rağmen ben istediğim için çektirdim) o zaman hafif hidrosalpenks görüntüsü vardı bir tupumde..Dr engel değil dedi doğal denemeye devam dedi diğer tüpün açık dedi..bu şekilde bir yıl denedim,herşeyi denedim aşılama bile yaptırdım ve bir yıl uğraş sonunda laparaskopi olmaya karar verdim en azından tanısal laparoskopi olsun bir sorun varsa halledilsin dedim.. laparaskopi histereskopide aynı anda yapıldı ve ben tek tupumde sorun olduğunu alınırsa alınsın bir tanesi sağlam diye girdiğim amelyattan,iki tupumude kaybederek çıktım..çok kötü zor zamanlardi..çok büyük travma oldu benim için,keşke beklemeseydim o kadar ama kaç Dr gorustuysem gerek olmadığını söyledi (heralde bir yılda kotulesip diğer tupumude kaybettim)..sonrasında tüp bebek uğraşları 3 yıldır tedaviler 4defa tedavi 6defa transfer ilk kez bebeğim benimle çok şükürçok zor yıpratıcı zamanlar Allah kucağına almayı nasip etsin hepsini unutmak istiyorum..ama benim düşüncem şüpheli bir durum bile görünüyorsa hsgde laparaskopi olun mutlaka.. hidrosalpenks sıvısı bebeği öldürüyor..çok şükür benim rahimde bir sorun yoktu ama uzun uğraşlar sonunda oldu tüp bebekte nasip kısmet...
Bende hiçbir belirti vermedi..her yıl rutin kontrolumu olan biriyum korunmayı bıraktığım andan itibaren her ay gibi Dr kontrole gittim (doğal deniyordum tabiiki) korunmayı biraktintan 6ay sonra olmuyor diye hsg cektirdim (Dr erken olduğunu söylemesine rağmen ben istediğim için çektirdim) o zaman hafif hidrosalpenks görüntüsü vardı bir tupumde..Dr engel değil dedi doğal denemeye devam dedi diğer tüpün açık dedi..bu şekilde bir yıl denedim,herşeyi denedim aşılama bile yaptırdım ve bir yıl uğraş sonunda laparaskopi olmaya karar verdim en azından tanısal laparoskopi olsun bir sorun varsa halledilsin dedim.. laparaskopi histereskopide aynı anda yapıldı ve ben tek tupumde sorun olduğunu alınırsa alınsın bir tanesi sağlam diye girdiğim amelyattan,iki tupumude kaybederek çıktım..çok kötü zor zamanlardi..çok büyük travma oldu benim için,keşke beklemeseydim o kadar ama kaç Dr gorustuysem gerek olmadığını söyledi (heralde bir yılda kotulesip diğer tupumude kaybettim)..sonrasında tüp bebek uğraşları 3 yıldır tedaviler 4defa tedavi 6defa transfer ilk kez bebeğim benimle çok şükürçok zor yıpratıcı zamanlar Allah kucağına almayı nasip etsin hepsini unutmak istiyorum..ama benim düşüncem şüpheli bir durum bile görünüyorsa hsgde laparaskopi olun mutlaka.. hidrosalpenks sıvısı bebeği öldürüyor..çok şükür benim rahimde bir sorun yoktu ama uzun uğraşlar sonunda oldu tüp bebekte nasip kısmet...
Çok geçmiş olsun, umarım bu kötü zamanlarınız geçmiştir ve bebeğinize kavuşmuşsunuzdur. Hidrosalpenks ameliyatı nasıl yapılıyor, yani laparoskopik demişsiniz, toplamda kaç kesik oluyor? Daha sonra ağrınız çok oldu mu? Bir de tüpler alınıp bağlanınca yine de yumurta gelişiyor mu? Tüp bebeğe bir zararı olmuyor mu bu ameliyatın?Bende hiçbir belirti vermedi..her yıl rutin kontrolumu olan biriyum korunmayı bıraktığım andan itibaren her ay gibi Dr kontrole gittim (doğal deniyordum tabiiki) korunmayı biraktintan 6ay sonra olmuyor diye hsg cektirdim (Dr erken olduğunu söylemesine rağmen ben istediğim için çektirdim) o zaman hafif hidrosalpenks görüntüsü vardı bir tupumde..Dr engel değil dedi doğal denemeye devam dedi diğer tüpün açık dedi..bu şekilde bir yıl denedim,herşeyi denedim aşılama bile yaptırdım ve bir yıl uğraş sonunda laparaskopi olmaya karar verdim en azından tanısal laparoskopi olsun bir sorun varsa halledilsin dedim.. laparaskopi histereskopide aynı anda yapıldı ve ben tek tupumde sorun olduğunu alınırsa alınsın bir tanesi sağlam diye girdiğim amelyattan,iki tupumude kaybederek çıktım..çok kötü zor zamanlardi..çok büyük travma oldu benim için,keşke beklemeseydim o kadar ama kaç Dr gorustuysem gerek olmadığını söyledi (heralde bir yılda kotulesip diğer tupumude kaybettim)..sonrasında tüp bebek uğraşları 3 yıldır tedaviler 4defa tedavi 6defa transfer ilk kez bebeğim benimle çok şükürçok zor yıpratıcı zamanlar Allah kucağına almayı nasip etsin hepsini unutmak istiyorum..ama benim düşüncem şüpheli bir durum bile görünüyorsa hsgde laparaskopi olun mutlaka.. hidrosalpenks sıvısı bebeği öldürüyor..çok şükür benim rahimde bir sorun yoktu ama uzun uğraşlar sonunda oldu tüp bebekte nasip kısmet...