Hidrosalpenk, tek tüp ve tek yumurtalıkla nasıl hamile kaldım? İşte umut verici hikayem!

2 kez çektirdiğim için rahim filminde çıktı MR da da çıktı. uç kısmı tıkalı sanırım
Umudunuzu yitirmeyin şuan hastane odasındayım kanseri yendim rahim ağzı yok hamile kalamuyorum diye film çektiler rahim yapışmış ve ameliyata aldılar açmak için o esnada sol tüpüm şişmiş onuda aldılar doktorun bana tek dediği o tüp hamile kalmana engel ölü tüptü ve şuan %90 doğal yolla hamile kalırsın dedi umut önemli 2 yıl içinde yaşadım tüm bunları hpv16,cin3,iki kanser tümörü,rahim ağzı kaybı,rahim yapışması ve sol tüp kaybı halada umudum var tüm çabayı gösterdim geriside rabbimden o ol derse olurr(unutmayın umut hep var)

Çok çok geçmiş olsun. Aynı şekilde düşünüyorum umut hep var hep. Ben hep dualara inandım en zor zamanlarımı hep o dualar iyileştirdi. İnşallah siz de bir an önce sağlıklı bir şekilde hamile kalıp yavrunuzu kucağınıza alırsınız

Merhaba Bende de benzer bir sey var sag tupte hidrosalpenks olabılır ama net degil dendi laparaskopi önerildi sizin tüp bebek tutumu ne durumdasınız

Merhaba Bende de benzer bir sey var sag tupte hidrosalpenks olabılır ama net degil dendi laparaskopi önerildi sizin tüp bebek tutumu ne durumdasınız
2 tüpümde şişmiş ve doktorum almayı uygun gördü. Tüpler alınmadan bir deneme yaptık tüp bebek. Tutamadı haliyle. Temmuzda tekrar transfer olacağım

Hsg ile görüldü. Bir dış gebelik bir de kimyasal gebelik geçmişim var. Muğla Eah de tüp bebek için Eren Akbaba ile görüştüm. Kendisi hsg sonucunda tüplerin şiş olduğunu söyledi ve sağlıklı bir gebelik yaşamamın zor olduğunu belirtti ki zaten öncesinde bir çok kez denedik olmadı. Laporoskopi ile bakılması gerekir dedi. Sonuç olarak alınmasını uygun g ördü. Şimdi kafam çok rahat teömuz ortası 2 Dondurulmuş embriyom var transfer edilecek

merhabalar.İnşallah sağlıcakla tutunur embriyolarınız.Eren beyden memnun musunuz.bizde ona başladık; 2 kimyasal gebeliğim var biri geçen oldu.bayramdan sonra görüşelim dedi.devlette olduğu için ilk aşılama yapıyorlar sanırım.ben zaman kaybı açısından direk tüp bebek istiyordum ama sizde süreç nasıl işledi acaba

Çok memnunum. Çok ilgili ve kibar biri. Çok detaylı bir şekilde süreci en ince ayrıntısına kadar anlattı. İlla doğrudan aşılama diye bir şart yok sizin durumunuza göre aşılama mı yoksa tüp bebek mi karar verir. Bana doğrudan tüp bebek uygun gördü. Laporoskopi ile tüplerimin alınması gerekti üzerinden 2 adet geçince gel dedi. Bakalım nasıl olacak

süreciniz çok güzel geçer inşallah.bizde sevdik doktoru çok ilgili sağ olsun ama bize kendiliğinden olur dedi ve 2 ay daha beklememizi istedi.bizim bütün testlerimiz normal ama sebepsiz infertilite denildi.bakalım ne yapacağız

Anladım, umarım her şey dilediğiniz gibi olur

bugün dışgebeliktem dolayı ameliyt oldum sağ tübüm alındı. Ümit oldunuz bana...

Hidrosalpenks ile mi hamile kaldınız ? Tüpünüz alınmamıştı yani değil mi ? Sıvı akar tutunmaz diyen çok doktor vardı

Merhabalar cumartesi günü hsg çekindim ve benimde iki tüpümde hidrosalpenks varmis. Daha önce iki kez polip ameliyatı oldum ve 3 yıldır hiç hamile kalamadım. 6 ay ilaçlı tedavi de gördüm. Tüp bebeğe geçtiğim zaman öğrendik. Ne yapacağımi ne düşüneceğimi şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…