- 18 Ekim 2021
- 31
- 8
- Konu Sahibi Bilinmeyenhesap2367
Hıdırellez için evde dilek kağıdı hazırlıcam. Ama gül agacı yok deniz göl vs. Yok kağıdı ne yapmalıyım sizcee bilen varsa yardım etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah başka dert vermesin kardeşHıdırellez için evde dilek kağıdı hazırlıcam. Ama gül agacı yok deniz göl vs. Yok kağıdı ne yapmalıyım sizcee bilen varsa yardım etsin
AminnnnAllah başka dert vermesin kardeş
Küveti doldurup içine atınHıdırellez için evde dilek kağıdı hazırlıcam. Ama gül agacı yok deniz göl vs. Yok kağıdı ne yapmalıyım sizcee bilen varsa yardım etsin
Akarsu mu yaratalım şimdi sizin oraya? Bir kazın bakalım belki bi su kaynağına ulaşırsınız. Yapmayın ya da?Hıdırellez için evde dilek kağıdı hazırlıcam. Ama gül agacı yok deniz göl vs. Yok kağıdı ne yapmalıyım sizcee bilen varsa yardım etsin
Kagit zaten tomruklardan elde ediliyor..Hıdırellez için evde dilek kağıdı hazırlıcam. Ama gül agacı yok deniz göl vs. Yok kağıdı ne yapmalıyım sizcee bilen varsa yardım etsin
işte bu dedikleriniz yok konu sahibindeBiz gülun altina koyarız sonra en yakın zamanda akarsu veya gole götürüp atariz