Hıçkırığı Kesmek İçin!

Bende hıçkırık tutunca nefesimi tutarım hep geçer.Bide birinin korkutması lazım farkında olmadan :1hug:

bende biyerde okumuştum hıçkırık tuttuğunda iki elimizin baş parmaklarının tırnak diplerine iyice bastırıyoruz aynı anda nefesimizi de tutunca anında kesiliyor denedim oldu.

ayy yarım satten beri acayip hıçkırıyodum içim acıdı resmen ama buradaki arkadaşlar saolsun hemen yetiştiler imdadıma saolun hanımlar denedim şu nefes tutmayı parmak işini oldu galiba :)

Valla bende limon diyenlerdenim.
Ağzınıza 3-4 damla damlatmanız kafi kızlar.
Denenmiş vede onaylanmıştır.zemuszemus

vücudunuz 90 derece olacak şekilde öne eğilip bir bardak su için geçer..

Son düzenleme:
biraz önce hıçkırık tuttu. bir kaçdamla limon suyu içitim. geçti. bir tatlı kaşığı balda, kesiyor.

valla belki saçma gelebilir ama ben yıllardır yapıyorum bunu. hıçkıran kişi başka birinin elinden su içsin ama inanarak anında kesiliyor. bir hıçkırık bile gelmiyor. ben biri hıçkırsa gidiyorum su veriyorum hiç bir şey kalmıyor. benim hıçkırığım tutsa başka birinden istiyorum geçiyor. bir deneyin bence...

beni çok hıçkırık tutar ama öyle böyle değil... Ve eğer dışardaysak bana azap olur ve giderekte artar.. Benim yöntemim bir elimde burnumu sıkarak diğer elimde su içmek çok işe yarıyor ama dışarda isek hemen su alabileceğim bir yer aramak zorunda kalıyorum yada arabada su yoksa o zaman zor... Ama nefes tutup tırnağı bastırmayı da denicem...

ayy beni acaip hıçkırık tutar,eşim hep söyler "hayatımda tanıdığım en çok hatta tek hıçkırık tutan kişi sensin":))diye,şu baş parmakları bi deneyeyim hele...

beni hıçkırık genelde toplum içindeyken tutar sinir olurum...

Back