Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hiçkiriği Kesmek Için Yapmaniz Gereken Tek şey; Nefesinizi Tutarak Sağ El Baş Parmak Ile Sol Baş Parmağin Tirnak Dibini Sikica Bastirmak. Aninda çözüm. Ben Devamli Bunu Uygularim. Denemenizi Tavsiye Ederim....
benimde bu konuda bildiğim bir yudum su alıp ağzımıza yuttuktan sonra havaya bakmak.ama bunu 10 kez yapacaksınız.garanti veriyorum.geçiyor.yani en azından ben de ve çevremdekiler de işe yaradı..........
küçük temiz bir poşeti agzınızı ve burnunuzu kapatacak sekilde kapatın nefes alıp verin nefes almakdan zorlanana kadar. karbondioksit verip tekrar karbondioksit aldıgımızdan yani oksijen alamadıgımızdan hıçkırık kesilir. doktor tavsiyesiydi.
az önce büyük çaplı bir hıçkırık krizine tutuldum. yazanların hepsini denedim işe yaramadı. ben yine bildigim yönyemi deneyip poşeti dayadım yüzüme 2 dk de gecti gitti.