Hıçkırığı Kesmek İçin!

melek83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
38
0
86
41
Kocaeli
Hiçkiriği Kesmek Için Yapmaniz Gereken Tek şey; Nefesinizi Tutarak Sağ El Baş Parmak Ile Sol Baş Parmağin Tirnak Dibini Sikica Bastirmak. Aninda çözüm. Ben Devamli Bunu Uygularim. Denemenizi Tavsiye Ederim....

benim bildiğim bir yöntemde iki kulağınızı kapatıp öyle su içmek tabi bunun için birinin yardımına ihtiyacınız varşakkıdı

Hmmm ilginc,nefes tutmayi bende yapiyordumda tirnak bastirmayi ilk defa duydum.Bir dahakine deneyeyim.

bende nefesimi tutarım ama tırnak bastırmayı ilk kez duydum birde bu biri bizi anınca hıçkırık tutması doğrumudur acep CADIARZU

Hıçkırıktan nefret ederim ben..Sadece nefes tutmakla da kesilmiyor açıkçası..Bu bilgiyi geçenlerde denedim,gerçekten işe yaradı..
Teşekkürler..

benimde bu konuda bildiğim bir yudum su alıp ağzımıza yuttuktan sonra havaya bakmak.ama bunu 10 kez yapacaksınız.garanti veriyorum.geçiyor.yani en azından ben de ve çevremdekiler de işe yaradı..........

küçük temiz bir poşeti agzınızı ve burnunuzu kapatacak sekilde kapatın nefes alıp verin nefes almakdan zorlanana kadar. karbondioksit verip tekrar karbondioksit aldıgımızdan yani oksijen alamadıgımızdan hıçkırık kesilir. doktor tavsiyesiydi.

az önce büyük çaplı bir hıçkırık krizine tutuldum. yazanların hepsini denedim işe yaramadı. ben yine bildigim yönyemi deneyip poşeti dayadım yüzüme 2 dk de gecti gitti.

hıçkıran bebeğe ne yapılır peki?
yeni doğan bebekler çok hıçkırıyor yawwww:(
limon damlatıncada ağzına kusuyor:(

hepsini tek tek tek deniycem...önce parmağıma bastırıcam sonra limon suyu.sonra bir bardak suyu 7 seferde içicem en son poşeti kafama geçiricem...

Back