hiçbişeyi kafanıza takmayın önce sağlık

lal1980

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2007
109
1
44
herkese merhaba bunları yazıyorum hayatta aslında ne kadar gereksiz şeyleri çok fazla kafamıza takıyoruz

10 aydır korunmuyoruz bu ay benim bütün tahliller yapıldı herşey gayet iyi,eşimin sperm testi yapıldı oda iyi şükür,neyse rahatladık derken eşim dün yüz felci geçirdi durup duruken şimdi kortizon alıyor 1 ay alıcak herşeyi unuttuk sanki ben şunu anladım hiçbişeyi kafaya takmamak lazım bunları biraz rahatlamak için yazdım
ihşallah tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz

Geçmiş olsun,Allahım aratmadan tez zamanda yavrularımıza kavuştursun,ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTMEYİ NASİB ETSİN.AMİNNNNNNNNNNN.

canım çok geçmiş olsun tabi önce sağlık umarım tez zamnda iyileşir eşin

hiç üzülme canım ben gecirdim ağız felci ve cok kısa zamnda düzeliyor eşin için hiç üzlme herzaman halimize şükür edelim. beterin beteri var demiş atalarımız .cok gecmiş olsun. ben iğneler sayesinde düzeldim doktorunuzu iyi araştırın ama mümkünse .

seni okadar iyi anliyorumki bende 2004 yilinda tek derdim 11 aylik bebgimle ve kocamla kaynanamdan ayri bi eve cikmakti biz yeni eve ciktik 22 gun sonra kocam felc oldu artik yuruyemiyor suanda okadar cok korkuyorumki kizimada bise olucak diye malesef konu sagliksa pireyi bile deve yapabiliyorum elimde degil rabbimden tek istegim duam kizima ve aileme saglik saglik saglik saglik baka hicbise degil rabbim hepimizin gonlune gore versin

herkese merhaba bunları yazıyorum hayatta aslında ne kadar gereksiz şeyleri çok fazla kafamıza takıyoruz

10 aydır korunmuyoruz bu ay benim bütün tahliller yapıldı herşey gayet iyi,eşimin sperm testi yapıldı oda iyi şükür,neyse rahatladık derken eşim dün yüz felci geçirdi durup duruken şimdi kortizon alıyor 1 ay alıcak herşeyi unuttuk sanki ben şunu anladım hiçbişeyi kafaya takmamak lazım bunları biraz rahatlamak için yazdım
ihşallah tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz

Bencede herşeyin başı sağlıkkkk:nazar:

X