hicbirsey avutmuyor artik,galiba hic anne olamayacagim!!!

hep umutlarimi taze tutmaya calistim,umutsuzluga dusmek istemedim,her ay yeni bir doktora kostum,yalvardim doktorlara bir kez daha deneyin ne olur diye ama doktorlarin hepside ayni seyleri soyledi,artik imkansiz!neyle avunacagimi bilemez oldum artik,hicbirseyden zevk alamiyorum,hicbirsye kafami veremiyorum,surekli uyumak istiyorum,evden disari bile cikmak istemiyorum,hep yanliz kalmak istiyorum,esimin evde olmasindan bile rahatsizlik duyuyorum,yanliz kalinca hayal kurabiliyorum,ve bu hayallerin gerceklesmeyecegini bildigim icinde hep agliyorum,gozlerim herzaman sis,kimseye belli etmek istemiyorum ama cok uzuluyorum,kalbimde kocaman bir bosluk var sanki ve bu boslugu neyle dolduracagimi bilemiyorum,arada buraya girip degisik konulara yorum yapmaya calisiyorum,sirf unutabilmek icin ama unutmak mumkun olmuyor maalesef,nasil avunacagimi bilemiyorum,bilemiyorum...

üzülme ne olur hiç beklemediğin bir yerde beklemediğin bir kapı açılır ... keşke üzülerek bişeyler elde edebilseydik..ama kendini yıpratmaktan başka neye yarar.. herkesin bir sınavı var önemli olan senin isyan etmeden umudunu yitirmeden sınavına devam edebilmen..Rabbim Yar ve yardımcın olsun..

bu kadar kendini yıpratma lütfen gün doğmadan neler doğar tıp dünyası her an bi şey uluyor böyle üzülürsen sağlığınada zarar verebilirsin

İmkansız diye birşey yoktur sevgili Gülşehri.:teselli:

Yüce Allah istedikten sonra herşey olur.

bu kadar kendini yıpratma lütfen gün doğmadan neler doğar tıp dünyası her an yeni bi şey uluyor böyle üzülürsen sağlığınada zarar verebilirsin

canım allahım sabır versin ama imkansız diye bişey yoktur ne mucizeler gerceklesıyo allahımın takdırıyle bir gün gelecek hayallerın gercek olacak sadece inan rabbim cok büyük hemde cok :asigim::nazar:

hep umutlarimi taze tutmaya calistim,umutsuzluga dusmek istemedim,her ay yeni bir doktora kostum,yalvardim doktorlara bir kez daha deneyin ne olur diye ama doktorlarin hepside ayni seyleri soyledi,artik imkansiz!neyle avunacagimi bilemez oldum artik,hicbirseyden zevk alamiyorum,hicbirsye kafami veremiyorum,surekli uyumak istiyorum,evden disari bile cikmak istemiyorum,hep yanliz kalmak istiyorum,esimin evde olmasindan bile rahatsizlik duyuyorum,yanliz kalinca hayal kurabiliyorum,ve bu hayallerin gerceklesmeyecegini bildigim icinde hep agliyorum,gozlerim herzaman sis,kimseye belli etmek istemiyorum ama cok uzuluyorum,kalbimde kocaman bir bosluk var sanki ve bu boslugu neyle dolduracagimi bilemiyorum,arada buraya girip degisik konulara yorum yapmaya calisiyorum,sirf unutabilmek icin ama unutmak mumkun olmuyor maalesef,nasil avunacagimi bilemiyorum,bilemiyorum...

Gülşehri Canım benim
Sana ne söylesek az.Çünkü yaşan bilir bu işin ne kadar zor olduğunu. Teselliler he p boş kalır. Sana senden başka kimse yardımcı olamaz. Yinede sana destek olmak isteriz. Lütfen güçlü olmaya çalış. Unutma hepimiz kaderimizde kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz. Hepimiz bir gün göçüp gideceğiz bu diyardan. Kimse baki kalmayacak. Emin ol her çektiğimiz sıkıntının bir kefareti var. Bu dünyada kesin olmayacak diye bir şey yok. Tek sığınacağın yer rabbim. Tek teselli onda. O ne isterse onu yaşarız. Kendini bu şekilde mutsuz ederk hiçbirşey kazanamazssın.bunları söylemek çok kolay anlıyorum. ama elimden başkası gelmiyor. Gerçekci olmaya çalışıyoru. Sağlığın sihhatin yerinde ise, önemli olan bu. Eşine annene babana kardeşlerine sıkıca tutun. Onlardan destek almaya çalış. Unutma lütfen bu dünyanın sonu değil. Kendine bu işkenceyi yapma. Kendine uğraşacak başka şeyler bul. Bol bol duat , rabbime sığın. allahım inaşşlah sabrını artırır. Herges bir şekilde sınava tabii tutuluyor. İnşallah kazançlı çıkarız bu sınavdan. Önemli olan sensin ve senin sağlığın. Bu önceliği hiçbir zaman unutma. sıkıntı sıkıntı doğurur. Tekrar söylüyorum allahtan umut kesilmez. Sabırlı ve güçlü olmaya çalış lütfen. Dualarımız seninle.

gülşehri seni açtıgın konulardan biliyorum durumunu anlatmıştın inan bende üzüldüm sadece sana degil hepimize üzülüyorum çocuk isteyipte olmayan bütün kadınları kendim gibi görüyorum doktorların bana dediği senin bebek sahibi olma şansın yüksek diyorlar ama allah yazmadıysa biliyorum ki olmayacak rabbim bana anne olmayı nasip ederse biliyorum ki doktor ilaçlar hastane birer aracı eger bebegim olmazsa biliyorum ki yüce allahın taktiri ilahisi ne diyebilirim ne yapabilirim sen hem kendine dünyayı zindan ediyorsun hem eşinle arana mesafe koyuyorsun hemde hayal kurup yıkılıyorsun yapma böyle kendi bedenine eziyet edip ruhunu karanlıkta bırakma
BİLİYORMUSUN ALLAH KENDİ KADERİNE RAZI OLAN KULLARINI DAHA ÇOK SEVER MUCİZELERİNİ ESİRGEMEZMİŞ
HAYATINDA
DEGİŞTİREBİLECEGİN ŞEYLERİ DEGİŞTİR
DEGİŞTİREMEYECEKLERİNİ KABUL ET
HEM DEGİŞTİREMİYORSAN HEM MUTSUZSAN SABRET
MEVLAM SENİN BENİM GİBİ SABREDENLERE MUTLAKA MÜKAFAT VERECEK
lütfen artık üzülme

Gülşehri gerçekten zor bir durum Allah yardımcın olsun inşallah gönlüne göre verir ama bence bu kafandaki düşünceleri tek başına, kendi içinde aşamazsın, biz sana herzaman duacıyız, herzaman moralini yükseltecek şeyler söylemeye çalışıyoruz ama ben sana bir psikoloğa gitmeni önericem canım benim, çünkü etrafındaki insanlarla, eşinle konuşarak, kendinle hesaplaşarak bu konuda bir yere varamazsın, bence bir psikoloğa git belki de zihnindeki sorunları halledince bir bakmışsınki seninde mucizen gelmiş, ama en önemlisi senin sağlığın sana yardımı dokunacak biriyle bunları paylaşıp yardım alman lazım aslında hepimizin aynı şeye ihtiyacı var hatta ben gitmeyi düşünüyorum

Canim Lütfen Bukadar Karamsar Olma.gün Gelecek Sende Anne Olacaksin.yumurta Oluşan Ve Adet Gören Herkadin Mutlaka Birgün Hamile Kalabilir.sadece Vakti Ve Zamanini Bizler Bilemiyoruz.herşey Allahtan...onun Verdiği Herşeyi Sabirla Yenmemiz Gerekiyor.sakin Kendini Yipratma Moralde çok önemli.inan Sadece....

bak arkadasım be senin gibi yedi yıl yasadım cok zor tedaviler her sey har ay yasanan o sürec cok zor ben allaha sürekli allahım bu dünya ve öbür dünya icin hayırlı evlatlar ver diye dua ederdim neler yaptım bir bilsen cocugum olsun diye oldu sonra 1 80 düsme ihtimali ile 7 5 ay hic yerimden kalmadan yattım sonuc erken dogum ve üc gün yasadı o yedi yıl yasadıgım seylerden daha kötüydü sonrasında bir dıs gebelik gecirdim ve tüplerim alınma tehlikesi düsün cocgum olsun diye ugrasıyorsun ve tüplerinin yumurtalıgını alnma tehlikesi biz o dönemlerde sadece cocuk olsun diye hayatımızı zehir ederken karsımıza öyle acı olaylar cıktıki simdimi onuncu yılımızda kucagımıza kızım geldi ikinci kızımda bir yıl sonra simdi o yılların sıkıntısı daha cok agır basıyor tahamülsüzlük her seye sinirlenme o cok istedigim bebeklerime bile sinirleniyorum bu kadar ümitsiz olma allah verdikten sonra hemen olur birde cocuk evin nesesi tamam cok güzel bir sey ama saglıklı bir anne onunda hakkı bence gitbir piskolojik destek al kendini yıpratma belkide hic ummadıgın anda sende hamile kalırsın ve bu günleri neden böyledim diye hayıflanarak anarsın

EVET CANIM SENDE ZOR EVRELERDEN GEÇMİŞSİN.SABIR GEREKTİREN İŞLER..BENİMDE 3YIL OLMADI.ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN SONUNDA İLK AŞILAMAM TUTTU.BENİMDE İSYAN ETTİĞİM DÖNEMLER OLDU.FAKAT ALLAH ÇOK BÜYÜK SONUNDA HERKESİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR ER YADA GEÇ.SENDE SONUÇTA EMELLERİNE ULAŞMIŞSIN..ÇOCUKLARININ DEĞERİNİ İYİ BİL ARKADAŞIM ....

ben sorunun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum
ama umutsuzluğun herşeyi daha kötü yapacaktır emin ol.
allah hiç bir kuluna taşıyamayacağı yükü yüklemez.
her şerde bir hayor vardır canım.allah hiç ummadığın zamanda
bir mucize gönderir inşallah sana.
gel bu sınavı kaybetme ,umudunuda tabii..

bak arkadasım be senin gibi yedi yıl yasadım cok zor tedaviler her sey har ay yasanan o sürec cok zor ben allaha sürekli allahım bu dünya ve öbür dünya icin hayırlı evlatlar ver diye dua ederdim neler yaptım bir bilsen cocugum olsun diye oldu sonra 1 80 düsme ihtimali ile 7 5 ay hic yerimden kalmadan yattım sonuc erken dogum ve üc gün yasadı o yedi yıl yasadıgım seylerden daha kötüydü sonrasında bir dıs gebelik gecirdim ve tüplerim alınma tehlikesi düsün cocgum olsun diye ugrasıyorsun ve tüplerinin yumurtalıgını alnma tehlikesi biz o dönemlerde sadece cocuk olsun diye hayatımızı zehir ederken karsımıza öyle acı olaylar cıktıki simdimi onuncu yılımızda kucagımıza kızım geldi ikinci kızımda bir yıl sonra simdi o yılların sıkıntısı daha cok agır basıyor tahamülsüzlük her seye sinirlenme o cok istedigim bebeklerime bile sinirleniyorum bu kadar ümitsiz olma allah verdikten sonra hemen olur birde cocuk evin nesesi tamam cok güzel bir sey ama saglıklı bir anne onunda hakkı bence gitbir piskolojik destek al kendini yıpratma belkide hic ummadıgın anda sende hamile kalırsın ve bu günleri neden böyledim diye hayıflanarak anarsın

Canım kendini çok üzmende hormonlarını olumsuz etkiler biliyorsun.Belki sen çok kötü olmayan değerlerini bu stresle kötü hale getiriyorsundur.

Yurt dışındaydın değil mi Gülşehricim?İnan Türk dr. ları bu konularda daha iyiler.İmkanın varsa Türkiye de bir görün lütfen.Hemen pes etme.İçinde inanç olmalı,bir gün olacak demelisin.Ne düşünürsen eninde sonunda seni bulacaktır.Güzel şeyler düşün hiç olmasa bile.

Hakkında hayırlısı olsun canım.İnşallah moralini kısa zamanda toplarsın,güçlü bir şekilde bebeğine kavuşursun canım.
En çok da senin kadar umutsuz olanların çok çabuk kavuşmasını canı gönülden istiyorum.İnşallah canım geçer bu günler bi an önce.

gülsehri bırakma kendini sakın bırakma kendini
sorun ne bilmiyorum ama tıp o kadar ilerledi yumurta olan her kadın hamile kalabiliyor ama sürec biraz yavas ilerliyor insana
moralin bu kadar bozuk olursa hangi tedaviyi görürsen gör hicbiri ise yaramaz
ben dün asılamamın sonucu ögrendim : tutmamıs...
saatlerce yataga girdim va agladım hemde hıckıra hıckıra,titredim üzüntüden...seni anlıyorum sen benden kat be kat üzülüyorsun..lütfen kendini topla..kendine farklı ugraslar bul..bak bizler varız..böyle yapma
ve böyle bir sürecte esinden uzaklasma sakın.esler böyle zamanlarda birbirine daha da sıkı sıkı baglanır..lütfen,lütfen gülşehri topla kendini..

gülsehri canim, hic kolay degil, seni suanda hicbir söz teselli edemez.
bu dünya da bir imtihan degilmi? yaradan herseyin hayirlisini nasip etsin hepimize.
bu gün böyle ama yarin ne olacagini ancak O bilir.mevla görelim neyler,neylerse güzel eyler.:teselli:

gülşehri canım
bak benim anneannem ilk eşinde çocuğu olmuyor diye boşanmış evvel zamanda rahmetlik dedeminde eşi kanserden ölmüş kalmış ortada 3 çocukla demişlerki konu komşu dedeme seni evlendiderelim artık çocukların başına biri lazım diye araştırırlar ve anneannemin çocuğu olmadığı analık eder diye gidip isterler ve sonunda evlenir rahmetlik dedemle anneannem
anneannem çocuklara gözü gibi bakar ama bir yanıda keşke benimde bir çocuğum olsa der .ve ALLAHA dua eder kurda kuşa evlat veren mevlam bana ver diye
aradan 10 seneye yakın bir zaman geçer ve anneannem adet görür ama zamanla karnı şişmeye başlar dr nerde gidiyorlar ebeye .ebe diyor sen hamilesin inanmıyor bizimki benim karnımda ur var diyor herkese çünkü karnı şişiyor gün tamama eriyor annenannemin doğum sancısı başlıyor ve dünyaya teyzem geliyor inanamıyor sayın bakayım diyor eli varmı kolu varmı parmkları varmı diye

canımsın bu sana kıssadan hisse olsun .sen moralini bozup homanlarını bozma .ben eminim birgün burda seninde hamile haberini alacağız.

MERHABA

5 yıldır çocuğum olsun diye uğraşıyorum.çocukluğumda oynadığım bebeklerim gibi bebek istedim hep,20 yaşlında hep 35 yaşına geldiğimde çocuk çucuğa kavuşur,oooo neler diyordum.5 yıl yani 60 ay her ay bir beklenti ,aşılamalar,tüp bebek denemeleri hala oyuncak bebeklerinleyim.Açıklanamayan kısırlık.Bir kayıp ...........
Hiçbir sözümüz ve yazımız içindeki o yanardağ gibi patlayan dr un yüzüne söylediklerini değiştirmez.
hepimizin hayallerinin içinde bebekler var.Biz anne olamayan anneler yarınımızın ne getireceğini bilmediğimiz anneler,şimdi düştün,acının içinde kıvran .SONRA YİNE AYAĞA KALK,çünkü sanada bu hayatta ihtiyaçı olan canlar var.benim ve diğerlerimiz gibi.
eşinle senin aşkın bir bebeğe can veremedi şu anda ama ,verebileceğin biri var mutlaka belki yarın belki 5 yıl sonra....
Can bedenden çıkmayınca hala umut var, Allahın bildiği bir şey var ..........
seni hepimiz anlıyoruz ve hepimiz zaman zamanda senin duyğularının içine girip , sonra tövbe edip yeniden başlıyoruz.Yoksa hamiş arkadaşlarımız nasıl başardı sanıyorsun.
Düştük ve kalktık..

X