- 29 Şubat 2008
- 155
- 1
- Konu Sahibi txuxrlxux txuxrlxux
canım niye bu kadar kararsızsın yumurtan olmuyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hep umutlarimi taze tutmaya calistim,umutsuzluga dusmek istemedim,her ay yeni bir doktora kostum,yalvardim doktorlara bir kez daha deneyin ne olur diye ama doktorlarin hepside ayni seyleri soyledi,artik imkansiz!neyle avunacagimi bilemez oldum artik,hicbirseyden zevk alamiyorum,hicbirsye kafami veremiyorum,surekli uyumak istiyorum,evden disari bile cikmak istemiyorum,hep yanliz kalmak istiyorum,esimin evde olmasindan bile rahatsizlik duyuyorum,yanliz kalinca hayal kurabiliyorum,ve bu hayallerin gerceklesmeyecegini bildigim icinde hep agliyorum,gozlerim herzaman sis,kimseye belli etmek istemiyorum ama cok uzuluyorum,kalbimde kocaman bir bosluk var sanki ve bu boslugu neyle dolduracagimi bilemiyorum,arada buraya girip degisik konulara yorum yapmaya calisiyorum,sirf unutabilmek icin ama unutmak mumkun olmuyor maalesef,nasil avunacagimi bilemiyorum,bilemiyorum...
hep umutlarimi taze tutmaya calistim,umutsuzluga dusmek istemedim,her ay yeni bir doktora kostum,yalvardim doktorlara bir kez daha deneyin ne olur diye ama doktorlarin hepside ayni seyleri soyledi,artik imkansiz!neyle avunacagimi bilemez oldum artik,hicbirseyden zevk alamiyorum,hicbirsye kafami veremiyorum,surekli uyumak istiyorum,evden disari bile cikmak istemiyorum,hep yanliz kalmak istiyorum,esimin evde olmasindan bile rahatsizlik duyuyorum,yanliz kalinca hayal kurabiliyorum,ve bu hayallerin gerceklesmeyecegini bildigim icinde hep agliyorum,gozlerim herzaman sis,kimseye belli etmek istemiyorum ama cok uzuluyorum,kalbimde kocaman bir bosluk var sanki ve bu boslugu neyle dolduracagimi bilemiyorum,arada buraya girip degisik konulara yorum yapmaya calisiyorum,sirf unutabilmek icin ama unutmak mumkun olmuyor maalesef,nasil avunacagimi bilemiyorum,bilemiyorum...
bak arkadasım be senin gibi yedi yıl yasadım cok zor tedaviler her sey har ay yasanan o sürec cok zor ben allaha sürekli allahım bu dünya ve öbür dünya icin hayırlı evlatlar ver diye dua ederdim neler yaptım bir bilsen cocugum olsun diye oldu sonra 1 80 düsme ihtimali ile 7 5 ay hic yerimden kalmadan yattım sonuc erken dogum ve üc gün yasadı o yedi yıl yasadıgım seylerden daha kötüydü sonrasında bir dıs gebelik gecirdim ve tüplerim alınma tehlikesi düsün cocgum olsun diye ugrasıyorsun ve tüplerinin yumurtalıgını alnma tehlikesi biz o dönemlerde sadece cocuk olsun diye hayatımızı zehir ederken karsımıza öyle acı olaylar cıktıki simdimi onuncu yılımızda kucagımıza kızım geldi ikinci kızımda bir yıl sonra simdi o yılların sıkıntısı daha cok agır basıyor tahamülsüzlük her seye sinirlenme o cok istedigim bebeklerime bile sinirleniyorum bu kadar ümitsiz olma allah verdikten sonra hemen olur birde cocuk evin nesesi tamam cok güzel bir sey ama saglıklı bir anne onunda hakkı bence gitbir piskolojik destek al kendini yıpratma belkide hic ummadıgın anda sende hamile kalırsın ve bu günleri neden böyledim diye hayıflanarak anarsın