- 24 Şubat 2021
- 141
- 130
- 36
-
- Konu Sahibi Denizhuzurum
eşinizi seviyor musunuz? görücü usulü mü evlendiniz?Herkese merhaba.
Benim derdim hiçbir şekilde zevk alamıyorum.
Çoğu zaman eşim istiyor diye rol yapıyorum çünkü istek yok ön sevişme fantaziler çok farklı şeyler denesem de yok.
Dr gittim hiçbir sorun yok dedi şöyle eşim yıllarca istemese de sadece uyusam diyorum.
Vücuduma dokunduğunda bile kötü hislerim başlıyor.
Fantazi film izleme isteğim dahi yok bu herzaman böyle devam etti 5 yıllık evliyim eşim ister istemez anlıyordur isteksizliğimi. Bazen yorgunum diyorum geçiştiriyorum.
Şöyle kemdim isteyerek başladığımız ilişki yokneden böyleyim?
Ne yapmam lazım? Gerçekten doktor normal dedi ama normal değilim.
Cinselliği böyle bilseydim bekar kalırdım o dereceyim
1 yıl sevgililik sonrası evlendik.eşinizi seviyor musunuz? görücü usulü mü evlendiniz?
Evlilik öncesi kocamla güzel bir cinsellik hayali kurardım genelde.Aseksuel olabilir misiniz acaba? Evlenmeden önce de hep böyle miydiniz?
Evlilik öncesi kocamla güzel bir cinsellik hayali kurardım geneldeAseksuel olabilir misiniz acaba? Evlenmeden önce de hep böyle miydiniz?
Evet severek evlendim. Ten uyımuyla ilgili araştırma yaptım ama tam anlayamadım ne olduğunu desemTen uyumu olmamıştır belki aranızda zor bi durum sizin için eşinizle severek mi evlendiniz
Peki bunun için sizce bir öneri olabilir mi?Eşinize karşı tutkunuz yok. Belki seviyorsunuz ama etkilenmiyorsunuz bütün mesele bu. Tutku, ten uyumu bunun için var. Eşinizi arzulamamanız onu sevmediğinizi göstermez sadece Tutku yok aranızda. Eşinizin biraz daha sizi tahrik etmesi gerek. Yanmayan kadın yoktur, ateşi yalamayan erkek vardır.
Lovecan nasılsınTanrı aşkına çık şu +18den
Hani diyorsunuz ya eşim bana dokununca heyecanlanmıyorum diye ondan bahsediyorum ten uyumu burda başlıyor aslındaEvlilik öncesi kocamla güzel bir cinsellik hayali kurardım genelde
Evet severek evlendim. Ten uyımuyla ilgili araştırma yaptım ama tam anlayamadım ne olduğunu desem
İyiyim sosyalim sen nasılsın, konuyu sabote etmeyelimLovecan nasılsınınş bir gün yine topic acarsın
Bende iyiyim lovecanim,valla etmiyom özlemek diyom o kadarİyiyim sosyalim sen nasılsın, konuyu sabote etmeyelimyoksa ban yiriz
Bununla ilgili bir önerimiz pek olamaz çünkü bunları eşiniz yapmalı, kulağınıza nefes vererek fısıldayabilir, dokunuşları tahrik edebilir, sözleriyle sizi yükseltir vs. Bi terapi almak da belki çözüm olabilir.Peki bunun için sizce bir öneri olabilir mi?