Hiçbirşekilde Zevk almıyorum hiç 🤔

Eşinize karşı tutkunuz yok. Belki seviyorsunuz ama etkilenmiyorsunuz bütün mesele bu. Tutku, ten uyumu bunun için var. Eşinizi arzulamamanız onu sevmediğinizi göstermez sadece Tutku yok aranızda. Eşinizin biraz daha sizi tahrik etmesi gerek. Yanmayan kadın yoktur, ateşi yalamayan erkek vardır.
Peki bunun için sizce bir öneri olabilir mi?
belki eşinizden kaynaklıdır

Hani diyorsunuz ya eşim bana dokununca heyecanlanmıyorum diye ondan bahsediyorum ten uyumu burda başlıyor aslında

Bununla ilgili bir önerimiz pek olamaz çünkü bunları eşiniz yapmalı, kulağınıza nefes vererek fısıldayabilir, dokunuşları tahrik edebilir, sözleriyle sizi yükseltir vs. Bi terapi almak da belki çözüm olabilir.
Çok teşekkür ederim. Yorumlarınız için çok zor bir durum bu.

Yok okadar da yok istek
Belki daha romantik bir sevişme hayal ediyordunuz ama eşinizin yaklaşımı beklediğiniz gibi olmamış olabilir. Aranızda tutku yok, başkaları da yazmış. İsteksiz sevisiyorsunuz. Isteksiz başlayan birliktelikle de tatmin etmiyor haliyle. Tatmin olmayınca da bir daha yapmak istemiyorsunuz. Hep aynı örneği veriyorum bu konularda, tadını beğenmediğiniz yemeği canınız çeker mi? Çekmez. Onun gibi düşünün. Siz yemek yemeyi seviyorsunuzdur aslında yani. Aynı evde yan odalarda mesajlasmayi (sexting) falan mi deneseniz acaba biraz heyecan katar

Belki daha romantik bir sevişme hayal ediyordunuz ama eşinizin yaklaşımı beklediğiniz gibi olmamış olabilir. Aranızda tutku yok, başkaları da yazmış. İsteksiz sevisiyorsunuz. Isteksiz başlayan birliktelikle de tatmin etmiyor haliyle. Tatmin olmayınca da bir daha yapmak istemiyorsunuz. Hep aynı örneği veriyorum bu konularda, tadını beğenmediğiniz yemeği canınız çeker mi? Çekmez. Onun gibi düşünün. Siz yemek yemeyi seviyorsunuzdur aslında yani. Aynı evde yan odalarda mesajlasmayi (sexting) falan mi deneseniz acaba biraz heyecan katar
Bilmiyorum öyle şeyler denemedim daha önce ama tavsiyeniz işe yarar umarım.

X