hiçbir topiğe uymayan yeni gelen kızlar gelin tanışalım sohbet edelim herkese açığız

yeni üyeyiz ya kavrayamadık henüz okumadım:KK43: ne yazmıstın
cnm yeni üye olduğun o kdr belli ki :) ben kübraya msj attım tatlm sana deil, bugn başka bi topicte dha karşılaşmıştık da :) neyse sana da atarm artk sorun değil :KK53:
Memnun oldum cnm hayırlısı olsun bende yeni evli sayılırım haziranda 1 yıl olcak ama çocuk çok istiorum inş olur çok teşekkürler:KK66:
evt sen de yeni sayılırsın :) ama daha çok olmamış evleneli olur bebişin merak etme bi bakmışsın senin de göbişine bi kelebek konuvermiş :) daha gençsin :)

Herşeyin hayırlısı cnm walla ben istemiodum hiç. Tanıştım ıkınci gün evlenme teklif etti 1 ay içinde evlendim herşey kısmet:)) babası dio zaten ben hissediorum die:)

hayranım şöle hemen evlenme teklifi edenlere bizimki odun yaa :))) 2 yıldır birlikteyiz ama hayırlısı olsun artık,, yaa ne güzel heyecanlar bunlar Allahım banada nasip et

cnm yeni üye olduğun o kdr belli ki :) ben kübraya msj attım tatlm sana deil, bugn başka bi topicte dha karşılaşmıştık da :) neyse sana da atarm artk sorun değil :KK53:

evt sen de yeni sayılırsın :) ama daha çok olmamış evleneli olur bebişin merak etme bi bakmışsın senin de göbişine bi kelebek konuvermiş :) daha gençsin :)

eheheh bekliycem msjlarını bakk :))

eheheh bekliycem msjlarını bakk :))
tmm :KK53: yeni üyeler kaynaşma aşamasında çok sıkıntı yaşıo ama bnm öle olmamıştı ya çok sıcakkanlıymışım öle diolar ilk günden bi sürü kankam olmuştu hala da oluor olmaya devam edior durduramıorm tanrıııııııımmm :KK53:
Bu arada burada almadi galiba beni aralarina :KK70: .. neyse canlar .. size iyi sohbetler :)
kız dur sen de alınganlık yapma hemen :) anlat sen de bişeyler hele :)

merhaba..

Ben bir senedir yazılanları okuyorum ama uye olmaya pek cesaret edemedim annem biraz tetikledi siz anneler sayesinde çok sey öğrendim sağ olun :) rabbim nasip ederse dahada ogrenıcem ..

merhaba..

Ben bir senedir yazılanları okuyorum ama uye olmaya pek cesaret edemedim annem biraz tetikledi siz anneler sayesinde çok sey öğrendim sağ olun :) rabbim nasip ederse dahada ogrenıcem ..
merhaba :) neden cesaret edemedin? tereddüt edecek ne var ki? biz bizeyiz ayol :KK53:

Amiiin çok teşekkür ederim:KK66:

kızlarr hepiniz de hoş geldinizz eşimin mesai saatleri değiştiği için pek giremiyorum eskisi gibi tekrar hoş geldiniz ((( ESMERALDA TERAZİKADINI..DYGSL...SEZER... KÜBRAA)))))

X