- 27 Mart 2013
- 191
- 0
Okudum canim .. :) girdim yazdim hatta oraya ^^
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm yeni üye olduğun o kdr belli ki :) ben kübraya msj attım tatlm sana deil, bugn başka bi topicte dha karşılaşmıştık da :) neyse sana da atarm artk sorun değilyeni üyeyiz ya kavrayamadık henüz okumadım ne yazmıstın
evt sen de yeni sayılırsın :) ama daha çok olmamış evleneli olur bebişin merak etme bi bakmışsın senin de göbişine bi kelebek konuvermiş :) daha gençsin :)Memnun oldum cnm hayırlısı olsun bende yeni evli sayılırım haziranda 1 yıl olcak ama çocuk çok istiorum inş olur çok teşekkürler
Herşeyin hayırlısı cnm walla ben istemiodum hiç. Tanıştım ıkınci gün evlenme teklif etti 1 ay içinde evlendim herşey kısmet:)) babası dio zaten ben hissediorum die:)
eeee bn neden görmedim :26: ben de o topicteydm bütün gün.. yanlş topiğe girmiş olmayasın :26:Okudum canim .. :) girdim yazdim hatta oraya ^^
cnm yeni üye olduğun o kdr belli ki :) ben kübraya msj attım tatlm sana deil, bugn başka bi topicte dha karşılaşmıştık da :) neyse sana da atarm artk sorun değil
evt sen de yeni sayılırsın :) ama daha çok olmamış evleneli olur bebişin merak etme bi bakmışsın senin de göbişine bi kelebek konuvermiş :) daha gençsin :)
tmm yeni üyeler kaynaşma aşamasında çok sıkıntı yaşıo ama bnm öle olmamıştı ya çok sıcakkanlıymışım öle diolar ilk günden bi sürü kankam olmuştu hala da oluor olmaya devam edior durduramıorm tanrıııııııımmmeheheh bekliycem msjlarını bakk :))
kız dur sen de alınganlık yapma hemen :) anlat sen de bişeyler hele :)Bu arada burada almadi galiba beni aralarina .. neyse canlar .. size iyi sohbetler :)
merhaba :) neden cesaret edemedin? tereddüt edecek ne var ki? biz bizeyiz ayolmerhaba..
Ben bir senedir yazılanları okuyorum ama uye olmaya pek cesaret edemedim annem biraz tetikledi siz anneler sayesinde çok sey öğrendim sağ olun :) rabbim nasip ederse dahada ogrenıcem ..
merhaba :) neden cesaret edemedin? tereddüt edecek ne var ki? biz bizeyiz ayol
cnm yeni üye olduğun o kdr belli ki :) ben kübraya msj attım tatlm sana deil, bugn başka bi topicte dha karşılaşmıştık da :) neyse sana da atarm artk sorun değil
evt sen de yeni sayılırsın :) ama daha çok olmamış evleneli olur bebişin merak etme bi bakmışsın senin de göbişine bi kelebek konuvermiş :) daha gençsin :)
çoğu topicte görüorum seni hayırdır? sanırım az önce senin açtığn topiğe de bi slm verdimAmiiin çok teşekkür ederim
Hosbulduk canim :)
Hehe yani biraz var .. bende 19 yasindayim ev kiziyim .. bekarim yani .. oyle evde takiliyorum iste :)