- 11 Mayıs 2011
- 7.149
- 3.938
Bende yeniyim benide sevin benlede konusun:)
ahah kol kanat açacağımda önce beni sevsinler :))) ben geldim sıra benimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yeniyim benide sevin benlede konusun:)
merhaba hanımlarrr. müdavimi olduğum zayıflama topiğinde yarın tartılma günüm. e bende heyecan yaptım uyku tutmadı. gece gece topik ararken buraya rastladım. benide alın aranızaaa. yalnız bana yorum yaparsanız mutlaka beğenin olur mu :) çünkü topik topik gezip bi yerde sabit kalmak istiyorum. böylede olunca hangi topikteydim unutuyorum. hatırlatma amaçlı yani :))
merhaba bayanlaaaaaaaaarrBende yeniyim benide sevin benlede konusun:)
ahah kol kanat açacağımda önce beni sevsinler :))) ben geldim sıra benimmm
benide sevin bariii sıraylaa
Merhabalarrr nasılsınız kızlar[/QU
valaha bi topiğe girip kaynaşma çabasındayım kimse yookkm uuu
iyiyim teşekkr ederm sen nasılsın? :)Merhabalarrr nasılsınız kızlar
sana da selaaaaaaam nasılsın?yaa her topikte muhabbet almıs basını gidiyor bizde böle aval aval okuyoz :)) iyi oldu bu topikk saolasın
Canlarım herkes sevgi arıo madem biz birbirimizi sevelim:) nerdensiniz tanışalım
iyiyim teşekkr ederm sen nasılsın? :)
sana da selaaaaaaam nasılsın?
iyiyim teşekkr ederm sen nasılsın? :)
sana da selaaaaaaam nasılsın?
burdaııımm evet sevgi paylasınca güzel :)) benm adım duygu 25 yasındayım çalısmıyrum ya siz ?
aaaa ne güzel umarım sonuç pozitif çıkar :) ben de kendimi tanıtayım o halde 23 yaşındaym, bursada yaşıorm, 7 aylık evliyim :)Teşekkür ederim iyiyim bende meraklı meraklı acaba hamilemiyim diye beklemekteyim( siz neler yapıosunuz
benden de iyilk nolsun arkadaş edinememişsin, dertlisin bu konuda sanırım :)a.s iyiym tskkür ederm sen nasılsın ?
ben sana mesaj atmıştm bugn okumadın mı? :26:Merhabalaaar :)
Teşekkür ederim iyiyim bende meraklı meraklı acaba hamilemiyim diye beklemekteyim( siz neler yapıosunuz
benden de iyilk nolsun arkadaş edinememişsin, dertlisin bu konuda sanırım :)
ben sana mesaj atmıştm bugn okumadın mı? :26:
aaaa ne güzel umarım sonuç pozitif çıkar :) ben de kendimi tanıtayım o halde 23 yaşındaym, bursada yaşıorm, 7 aylık evliyim :)
oooo inş. hamilesinizdir... ayy babasına süpriz yapın barii,, bende evlenmek istiyorum yaaaa
yeni üyeyiz ya kavrayamadık henüz okumadım ne yazmıstın[/QUO
arkadaslıktan öte insan bu sitede kendini özgür hissediyo ama birileriyle konusmadan da olmuyo eee bende o topik bu topik geziyorumm sen napıosun DD