hiçbir sınıfa girmeyen parfüm arıyorum ...

SERRA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2007
388
287
123
Tekirdağ
derdim şu kızlar meyveli değil şekerli değil pudralı çiçekli odunsu değil böyle değişik goncamın dibini düşürcek bişey olmalı biliyorsanız ltfen yardım edin yoksa artık benim dibim düşecek

böyle anlatamadım saçma oldu galiba demek istediğim caldion gibi ben onu sınıflandıramıyorum ve çok beğeniyorum ama sıkıldım yıllardır dp den alıcam bilsem şöyle değişik bişey

Benim sınıflandıramadığım parfümler Miracle, Pur Blanca, Puma Aqua canım
Bir dene istersen belki hoşuna gider

Ben naomi campbell kullanıyorum pudralı biraz ağır bir koku ama hoş

Yazında percieve kullanıyorum avonun parfümü çok güzel çiçek kokusu(erkek arkadaşım bunu daha çok beğenir)

İş yerindeki arkadaşım bu ara lady million kullanıyor bu da şahane,tarif edemiyorum çünkü yok kokunun adıDeneyebilirsin güzel kokuO sarışın ona gidiyor esmerler de kullanabilir mi bilmiyorum:26:

alici_bjk canımsın çok teşşekür ederim resimleriylede uğraşmışsın.ben buğday tenli kumralım neler neler denedim kociima güzelmiş bile dedirtemedim en fazlaa iimiş dedi bakalım bunlarıda denicem istikrarlıyım bulaceeemm.

Canım arkadaşın dediği gibi Lady Million.. denemelisin bende sınıflandıramıyorum bu kokuyu ve çok güzel bence :) Sen bunu bi koklat eşine ..

goncagülcüm çok saol.bugün arkadaşta denedim lady milonu bayağı şekerli geldi bana beğendim ama aradığım tarzda değil sanki bilemedim :44:

Hmm o zaman canım açık parfüm de olur fark etmez diyorsan Hürrem kokusu çıkmış :) oda farklı.. O zamanlara götürüyo insanı.. Ona bi bak istersen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…