Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
derdim şu kızlar meyveli değil şekerli değil pudralı çiçekli odunsu değil böyle değişik goncamın dibini düşürcek bişey olmalı biliyorsanız ltfen yardım edin yoksa artık benim dibim düşecek
böyle anlatamadım saçma oldu galiba demek istediğim caldion gibi ben onu sınıflandıramıyorum ve çok beğeniyorum ama sıkıldım yıllardır dp den alıcam bilsem şöyle değişik bişey
Ben naomi campbell kullanıyorum pudralı biraz ağır bir koku ama hoş Yazında percieve kullanıyorum avonun parfümü çok güzel çiçek kokusu(erkek arkadaşım bunu daha çok beğenir) İş yerindeki arkadaşım bu ara lady million kullanıyor bu da şahane,tarif edemiyorum çünkü yok kokunun adıDeneyebilirsin güzel kokuO sarışın ona gidiyor esmerler de kullanabilir mi bilmiyorum:26: