Hiçbir şey hissedemiyorum

sinemsi5

Yaşamak için güzel bir gün
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
75
122
293
Nevşehir
Herkese merhaba,
Ben eşimle 4 senedir evliyim. 34 yaşındayım. Bu sorun önceden de vardı ama hep gözardı ettim ama artık beni çok yoruyor. Eşimle yakınlaştığımızda hiç zevk almıyorum. Sıfır zevk. Acı çekiyorum. Hep kuruyum yara oluyor bu da mantara vs sebep oluyor. Neden böyle onu da bilmiyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı?
Hormonlarla alakalı bir problemim yok.

ön sevişmeyı uzun tutması lazım ıslanmanız için, kadın doğuma falan gittiniz mi başka bir sebebi vardır belki.
6 ayda bir kontrole giden biriyim hiçbir sorun yok. Psikolojik olabileceğini düşünüyorum artık. Ama çözümü ne bilemediğim için fikir almak istedim

6 ayda bir kontrole giden biriyim hiçbir sorun yok. Psikolojik olabileceğini düşünüyorum artık. Ama çözümü ne bilemediğim için fikir almak istedim
yani olmaması lazım normalde, ama demekki zevk almıyorsun adamdan yada algıların çok açık kendini tam anlamıyla veremiyorsun sekse. Aklıma başka da birşey gelmiyor

Eşinize fiziksel cekiminiz yoktur, kayganlaştırıcı kuruluğu önleyip acıyı azaltır.

Ön sevişmeyi uzun tutun ıslanın . Eğer yine olmuyorsa profesyonel destek almak gerekebilir .

Eşiniz ön sevişme yapıyor mu yoksa öyle dan diye ilişkiye mi girmeye çalışıyor?

Ön sevismede bile islanmıyorsanız adama karşı bir çekim yoktur . Yani tahrik olmuyorsunuzudur

Eşinizde içinizin almadığı nedir? Arzulama duygunuzu engelleyen. Bazen sorun sizde değildir size duygu hissetmeyen eşinizdedir kendinizi yormayın o yüzden birazda o sizin arzulama duygunuzu okşasın

Orgazm konusuna da diyeceğim şu kadının beyninde başlar. Sizin eşinizle ilgili aklınıza takılan olumsuz bir şeyler var mı?

Kuru olmasinin sebebi zevk alamamaktan mi kaynaklaniyor acaba ben de oyleyim maalesef iliskinin basinda iyi gayet ama sonra kuruluk oluyor

Kayganlaştırıcı krem kullanmak istemiyorum demişsiniz, ön sevişme de oluyor demekki tahrik olmuyorsunuz eşiniz sizi yeterince etkilemiyor olabilir. Aranızda başka bir sorun mu oldu da acaba cinselliğe yansıdı?

Eşinizde içinizin almadığı nedir? Arzulama duygunuzu engelleyen. Bazen sorun sizde değildir size duygu hissetmeyen eşinizdedir kendinizi yormayın o yüzden birazda o sizin arzulama duygunuzu okşasın
Kendimi iyi hissettiren güzel farklı bir bakış açısı sunduğunuz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…