6 ayda bir kontrole giden biriyim hiçbir sorun yok. Psikolojik olabileceğini düşünüyorum artık. Ama çözümü ne bilemediğim için fikir almak istedimön sevişmeyı uzun tutması lazım ıslanmanız için, kadın doğuma falan gittiniz mi başka bir sebebi vardır belki.
yani olmaması lazım normalde, ama demekki zevk almıyorsun adamdan yada algıların çok açık kendini tam anlamıyla veremiyorsun sekse. Aklıma başka da birşey gelmiyor6 ayda bir kontrole giden biriyim hiçbir sorun yok. Psikolojik olabileceğini düşünüyorum artık. Ama çözümü ne bilemediğim için fikir almak istedim
Doğal yolla olmasını istiyorumKayganlaştırıcı kullanırsanız tahriş olmaz kuruluktan
Sanırım tahrik olmuyorum evetÖn sevismede bile islanmıyorsanız adama karşı bir çekim yoktur . Yani tahrik olmuyorsunuzudur
Eşinizde içinizin almadığı nedir? Arzulama duygunuzu engelleyen. Bazen sorun sizde değildir size duygu hissetmeyen eşinizdedir kendinizi yormayın o yüzden birazda o sizin arzulama duygunuzu okşasınHerkese merhaba,
Ben eşimle 4 senedir evliyim. 34 yaşındayım. Bu sorun önceden de vardı ama hep gözardı ettim ama artık beni çok yoruyor. Eşimle yakınlaştığımızda hiç zevk almıyorum. Sıfır zevk. Acı çekiyorum. Hep kuruyum yara oluyor bu da mantara vs sebep oluyor. Neden böyle onu da bilmiyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı?
Hormonlarla alakalı bir problemim yok.
Haklısınız tabiki ben sağlık sorunu yaşamayın diye öbür konuyu çözene kadar, bu çözümü önerdim.Doğal yolla olmasını istiyorum
Kuru olmasinin sebebi zevk alamamaktan mi kaynaklaniyor acaba ben de oyleyim maalesef iliskinin basinda iyi gayet ama sonra kuruluk oluyorHerkese merhaba,
Ben eşimle 4 senedir evliyim. 34 yaşındayım. Bu sorun önceden de vardı ama hep gözardı ettim ama artık beni çok yoruyor. Eşimle yakınlaştığımızda hiç zevk almıyorum. Sıfır zevk. Acı çekiyorum. Hep kuruyum yara oluyor bu da mantara vs sebep oluyor. Neden böyle onu da bilmiyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı?
Kayganlaştırıcı krem kullanmak istemiyorum demişsiniz, ön sevişme de oluyor demekki tahrik olmuyorsunuz eşiniz sizi yeterince etkilemiyor olabilir. Aranızda başka bir sorun mu oldu da acaba cinselliğe yansıdı?Herkese merhaba,
Kendimi iyi hissettiren güzel farklı bir bakış açısı sunduğunuz için teşekkür ederimEşinizde içinizin almadığı nedir? Arzulama duygunuzu engelleyen. Bazen sorun sizde değildir size duygu hissetmeyen eşinizdedir kendinizi yormayın o yüzden birazda o sizin arzulama duygunuzu okşasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?