sinirle kalkan zararla otururr dinle bir sözle yuva yıkılmaz arastır varsa devam etme bitir baskasını koynuna giren kocadan hayır gelmez ugruna katlanacagın cocugunda yok allah yardım etsin.
Belki de eşin kuzenine hava etmek için yalan söylemiştir. Bilmiyorum bir de böyle düşünmek lazım erkeklerin bu konulardan övünmeyi sevdikleri malum kuzeni bir şeyler anlatınca o da hava olsun diye atmış olabilir :uhm:
Belki geçmişte yaşadıklatından bahsediyordu..emin misin bu olayın seninle beraber olmaya başladıktan sonra olduğuna..belki laf lafı açmıştır bak kuzen benim de başıma böyle böyle bi olay gelmişti zamanında diye anlatmıştır..yoksa çok mu iyi niyetliyim ne:1shok:
arkadaşlar mlaum sedefin hikyesinide okudum diğerlerinide insan olarak bize yapılmamasını istemediğimiz şeyleri başkasına yapmamamız lazım değilmi bu aldatılma çok çirkin onlarda kadın değilmi ya bir insan bile bile nasıl evli adamla lades der yaaaaaaaaa vallahi dünyanın sonu geldi heralde bina ile z.......a çoğalınca dünya batack diyolar ya heralde son durağa geldik