• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak...Aldatıldım..

onerose82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
15
0
86
Bursa
Merhaba arkadaşlar,
1,5 senelik evliyim eşimle yedi sene flört ettik ve evlendik.
bu haftasonuna kadar herşey yolunda gidiyordu.
fakat c.tesi günü belkide evliliğimin en zor günlerinden birini yaşadım.
gece oniki sularydı eşimin kuzeni bizde misafirdi.ben yatmak üzere izin alıp odama çekildim ve çok geçmeden uyumuşum.daha sonra sıcaktan olsa gerek veya şeytan mı dürttü ne bilemiyorum uyandım.onlar hala oturuyorlardı.sessizce odadan çıktım baktım oturdukları odanın kapısını kapatmışlar muhabbet ediyorlar.yavaşça kapıya doğru eğilip dinlemeye başladım ve eşimin ağzından dökülen kelimeler kalbime saplandı.bi kadınla yaşadıklarını açık açık anlatıyordu kuzenine.sabahın altısı olduğunu gitmesi gerektiğini, fakat kızın onu bırakmadığından bahsediyordu. inanın o an bacaklarımın beni taşıyamayacak kadar titrediğini fark ettim.güvendiğim sevdiğim adam beni aldatmış.onbeş yirmi dakika sabredebildiğim kadar dinledim.tam o sırada eşim kapıyı açtı ve beni karşısında görünce yüzü bembeyaz oldu.bir süre gözlerime baktı kaldı ne yapıcağımı şaşrdım zaten ağladığım için gözlerim dolu bir halde yalnızca yüzüne tükürdüğümü hatırlıyrm.koşarak yatak odasına gidip kendimi kilitledim sinirden herşeyi yerlere fırlattım.oda bu sırada kapıyı yumrukluyordu açmam için.sonra kapıyı açtım ve parmağımdaki yüzüğü eline verdim bağırdım ağladım beni zaptedemiyordu.
onu dinlemem için yalvardı ama dinlemedim.
sabaha kadar uyumadım ertesi günde boşanmak istediğimi söyledim çılgına döndü.
şuan o kadar kötüyümki işe zor geldim ve artık o eve gitmek bile istemiyorum

Zor bir durum.Böyle bir şeyle karşılaştığınız için üzüldüm.Şu aşamadan sonrası tamamen size kalmış bir durum.Kalıp dinlerseniz inkar edecektir,bir süre sonra duyduklarınızın yanlış olduğuna siz bile inanırsınız.Ben buna katlanamam derseniz zaten duycağınızı duymuşsunuz,eşimi seviyorum onsuz olamam dersenizde bunu çok konuşmak yüz göz olmaktan öteye geçmez.2 yolunuz var hakkınızda hayırlı olanı seçmeniz dileklerimle.

canım çok üzüldüm nedenir bilemiyorum kı....
peki işin aslını kuzenınde öğrenmeye çalışsan...
belkı yanlış ve yarım dinlemişindir..
yanlış anlaşılma olmuştur.
veya çok çok öncesine dayanan bir ilişkidir.
bitmiştir belkıde.
siz aglarken kuzenınız ne yapıyordu..

canım ya okadar üzüldüm ki.insanın eşi kocası güvendiği insanın bunları yaşatması çok kötü.en doğru kararı almışsın bence.allah yanında olsun.çalışıyorsun bak ne güzel.böyle bir insanla hayat sürmek zaten doğru değil bence.çocuğun var mı

eşinin kuzeni canım sonuçta napıcakki yengesine sahip mi çıkacak

Ne denirki??

Yine kirilan bir kalb, yine dagilan bir yuva, yine baslamadan biten bir ask masali ve yine ziyan olan emekler....:çok üzgünüm:

Hakkinda hayirlisi olsun arkadasim:teselli:

kuzenide çok şaşırdı yenge gerçekten yanlış anladın falan gibi bişeyler geveledi ağzında ama gerçekten onu dinleyecek bir durumda değildim o an.

canım ya okadar üzüldüm ki.insanın eşi kocası güvendiği insanın bunları yaşatması çok kötü.en doğru kararı almışsın bence.allah yanında olsun.çalışıyorsun bak ne güzel.böyle bir insanla hayat sürmek zaten doğru değil bence.çocuğun var mı

hayır canım çocuk yok ama nerdeyse olabilirdi çok istiyodu:(

tabi ki canım insan kimseyi dinleyemez o an.allah yardımcın olsun.çocuk yok sanırım dimi

anladım canım aslında bazen olmaması hayırlı oluyor gibi.

bu erkek milleti elindekinin kıymetini neden bilmez ki :mymeka:
maymun iştahlılar

canım hakkında hayırlısı olsun
:

çok sağolun ama benim için en hayırlısı gerçekten ayrılmak mı olur onuda tam kestiremiyorum şuan.o kadar allak bullak oldumki yanlış kararın ne olacağından emin mi olmalıyım.

nefret ettim erkeklerden ya :1closedeyes:
dünyada sadece kadınlar olsa ne iyi olurdu bi tane aptal kalmazdı gamyoncuiremsu

acaba diyorum evliykenmi yaşadı bunları yoksa flört dönemindeykenmi :delphin: hoş zaten 7 yıldır beraberdik dedin flört döneminde yaşamış olması senin için bişeyi değiştirirmi bilemeyeceğim fisfisfis Rabbim yardımcın olsun canım her şerde bir hayır vardır aldatan kendi kaybeder sen hiç üzülme o üzülsün seni kaybettiğine ... :1hug:

Ay çok kötü oldum ya...
Sevdiğin 7 yıl birlikte olup evlendiğin insana bile güvenemiyorsun...
Çok üzüldüm, hakkınızda hayırlısı olsun...

önce duyduklarından emin olmalısın...
daha sonra da ne yapcacağına karar vermelisin ...herşeyin hayırlısı olsun!
allah yardımcınız olsun,çok zor durum ve zor bir süreç :(

offfffff.. şu anda tam bıçak sırtındasınız.. ne tarafa düşeceğinize kendiniz karar vereceksiniz.. bi sakin olup kendinizi dinleyin. duyduklarınızı içinizden atabilecek misiniz? Eşinizin anlattıklarıyla ikna olup konuyu kalbinizde kapatabilecek misiniz? Zor bir karar bekliyor sizi.. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Çok üzüldüm canım ya o kadar yılın emeğine yazık.Böyle şeyleri duydukça bende tırsıyorum artık.Sevdiğim için ailemi karşıma alıyorum illada onunla evlenicem beni verin diyorum böyle şeyleri duyuncada korkuyorum açıkcası.Allah ıslah etsin bu erkekleri neden böyle birşey yapma gereği duymuş ve çok taze birşey daha bugün yaşamışsın Allah yardımcın olsun canım.Böyle bi konuda diyecek birşey yok.Benim merak ettiğim bütün erkekler aldatır diyorlar bu gerçekmi yoksa kişisine göre değişirmi hiçbir şekilde çıkamıyorum bu sorunun içinden.Kimine göre öyle kimine göre değil off off :((

şimdi 2 durum var
ya affedeceksin adamın aklında nasılsa affediyor imajı oluşacak Çok üzgünüm çoook
ya da affetmeyeceksin ayrılacaksın hayatın tamamen değişecek bu durumda karar tamamiyle senin:teselli:
kimsenin sözünden etkilenme ilerde pişman olabilirsin
inşallah hakkında hayırlısı olur:Saruboceq:

Back