• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hiçbir rahatsızlığı yokken klomen kullanıp hamile kalan arkadaşlarım varmıdır?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sude3543

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
94
68
8
28
Merhaba arkadaşlar ben de görünürde hiçbişey yok eşimin değerler normal. Fakat 1.5 yıldır olumlu olmadı :) zor bir süreç ve sonunda klomen başladık. Ayın 25 inde doktor randevum var. Klomene Adetin 4.günü başladım. Cuma bitti. Bu şekilde hiçbişeyi yokken klomen kullanıp hamile kalan arkadaşlarım varsa tecrübelerini dinlemek isterim?

Merhaba. Ben oğluma hamile kalmak için baya ugrasmistim. En sonunda bir arkadaşım tavsiye etmisti klomeni. Adetin 4. Günü yarım yarım al demişti. Kullandim ve o ay hamilr kalmistim ogluma. Ama tesadüf mu yoksa ona mi bagli bilmiyorum:) .. şuan 2. Bebegi istiyorum ama cesaret edemiyorum açıkçası. Çünkü hormonal bi ilac. Yumurtalar aşırı buyur ve catlamazsa sknti olur. İlk çocuğumda deli cesaretiyle kullanmistim :)

Doktora gitseniz durumu anlatsanız zaten size ilacı başlar doktor kontrolünde kullanılması lazım
2 günde bir çağırıp yumurtaların boyutuna ve gelişimine bakıyor
Daha sonra değerlendirmeniz gereken günü söylüyor
2 kez kullandım 2 sindede olumlu sonuç aldım fakat gebeliklerim devam etmedi

Evet ilacın faydası var bende kullandım ilk ayımda hamile de kaldım ancak benimkisi de öğrenimle öğrenmez düşükle sonuçlandı malesef ilk reglimden sonra tekrar kullanıcam bakalım herşey nasip inşallah sizde güzel sonuçlanir😍

Merhaba arkadaşlar ben de görünürde hiçbişey yok eşimin değerler normal. Fakat 1.5 yıldır olumlu olmadı :) zor bir süreç ve sonunda klomen başladık. Ayın 25 inde doktor randevum var. Klomene Adetin 4.günü başladım. Cuma bitti. Bu şekilde hiçbişeyi yokken klomen kullanıp hamile kalan arkadaşlarım varsa tecrübelerini dinlemek isterim?
Bende gelen sene Aralık ayında klomen kullandım ama hiçbir etkisi olmadı ayaklarımda karıncalanmazlar oldu eşim wc ye götürdü Ocak ayında hsg yaptırdım hem tıpta hem alternatif tıpta herşey herkese iyi gelmiyor bı bir gerçek Allah şifa versin canım

ben de aynı senin gibiyim 3 kere belirli aralıklarla denedim ama bende işe yaramadı

Merhaba bize de temmuzda iki sene olacak bu ay klomende ikinci ayım sizde sonuç ne oldu merak ettim

Merhaba. Ben oğluma hamile kalmak için baya ugrasmistim. En sonunda bir arkadaşım tavsiye etmisti klomeni. Adetin 4. Günü yarım yarım al demişti. Kullandim ve o ay hamilr kalmistim ogluma. Ama tesadüf mu yoksa ona mi bagli bilmiyorum:) .. şuan 2. Bebegi istiyorum ama cesaret edemiyorum açıkçası. Çünkü hormonal bi ilac. Yumurtalar aşırı buyur ve catlamazsa sknti olur. İlk çocuğumda deli cesaretiyle kullanmistim :)
Sadece klomen mi kullandiniz yaninda ignede kullandiniz mi

Sadece klomen mi kullandiniz yaninda ignede kullandiniz mi
Merhaba o mesaji yazdiktan sonra yine kullandım klomeni ama ben sadece 3 gun 1 adet olarak kullandım çünkü bir rahatsjzligim yoktu. İğne kullanmadim hatta Dr.ada hiç gorunmedim ama çok şükür yine kullandığım ay hamile kaldım. Hatta çok korkmuştum acaba kist falan yapar mi diye. Çok şükür bir sknti olmadi

Merhaba o mesaji yazdiktan sonra yine kullandım klomeni ama ben sadece 3 gun 1 adet olarak kullandım çünkü bir rahatsjzligim yoktu. İğne kullanmadim hatta Dr.ada hiç gorunmedim ama çok şükür yine kullandığım ay hamile kaldım. Hatta çok korkmuştum acaba kist falan yapar mi diye. Çok şükür bir sknti olmadi
Bana doktor yanina menepur igne verdi. Klomen tek basina ise yariyor mu. Igneyi kullanmasam sadece klomen kullansam faydasini gorurmuyum

Bana doktor yanina menepur igne verdi. Klomen tek basina ise yariyor mu. Igneyi kullanmasam sadece klomen kullansam faydasini gorurmuyum
Valla canım ben ilk oğluma hamile kalmadan önce 2 düşük yapmıştım rahmim fazla hurpalandigi için bi 6 ay denedim olmadi bene çok atres yapiyodum dr. Hiç bi sknti yok sabirli ol diyodu. Bir arkadaşım önerdi ama senin bi skntin yok o yüzden az al dozunu demişti. Bnde korka korkakullanmistim ve o ay oğluma hamile kalmıştım. Aradan6 yıl geçti biz 2 . Cocuga karar verdik ve 2 ay uğraştık olmayinca ben yine klomen kullanmaya karar verdim. Sans midir yoksa klomenin etkisi midir bilmiyorum yine kullandığım ay hamile kaldım. Çok bilgim olmadığı için seni yanlış yonlendirmek istemiyorum. Sadece tecrübemi paylaşmak istedim.. senne kadar süredir istiyorsyn peki

Valla canım ben ilk oğluma hamile kalmadan önce 2 düşük yapmıştım rahmim fazla hurpalandigi için bi 6 ay denedim olmadi bene çok atres yapiyodum dr. Hiç bi sknti yok sabirli ol diyodu. Bir arkadaşım önerdi ama senin bi skntin yok o yüzden az al dozunu demişti. Bnde korka korkakullanmistim ve o ay oğluma hamile kalmıştım. Aradan6 yıl geçti biz 2 . Cocuga karar verdik ve 2 ay uğraştık olmayinca ben yine klomen kullanmaya karar verdim. Sans midir yoksa klomenin etkisi midir bilmiyorum yine kullandığım ay hamile kaldım. Çok bilgim olmadığı için seni yanlış yonlendirmek istemiyorum. Sadece tecrübemi paylaşmak istedim.. senne kadar süredir istiyorsyn peki
5 yıl.klomeni kullandiktan kac gun sonra iliskiye girdin?

5 yıl.klomeni kullandiktan kac gun sonra iliskiye girdin?
İki günde bir düzenli olarak ilişkiye girdim. Ben zaten yumurtlama akintimi kontrol ediyordum. Tam 16. Günümde gördüm yumurtlama akintimi. İki parmak arasinda bes cm kadar uzuyordu. O gün anladim yumurtamin catladigini ve o gunuu de degerlendirdik. O gün döllenme oldu

Back