• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hiçbir rahatsızlığı yokken klomen kullanıp hamile kalan arkadaşlarım varmıdır?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İki günde bir düzenli olarak ilişkiye girdim. Ben zaten yumurtlama akintimi kontrol ediyordum. Tam 16. Günümde gördüm yumurtlama akintimi. İki parmak arasinda bes cm kadar uzuyordu. O gün anladim yumurtamin catladigini ve o gunuu de degerlendirdik. O gün döllenme oldu
Klomeni kullanirken mi 2 gunde bir iliskiye girdin.birde klomeni ayda 5 gun kullaniliyor degil mi

Klomeni kullanirken mi 2 gunde bir iliskiye girdin.birde klomeni ayda 5 gun kullaniliyor degil mi
Klomen zaten adetin 3. Günü kullanilmya başlanıyor normalde 5 gün kullanılıyor ama ben 3 gün kullandim. Yani klomen bittiği gün temizlendim ve hemen iliskiye başladım. İki günde bir yaptim ki spermler kalitesini kaybetmesin. Ama tam 16. Gun yumurtlama oldu

İki günde bir düzenli olarak ilişkiye girdim. Ben zaten yumurtlama akintimi kontrol ediyordum. Tam 16. Günümde gördüm yumurtlama akintimi. İki parmak arasinda bes cm kadar uzuyordu. O gün anladim yumurtamin catladigini ve o gunuu de degerlendirdik. O gün döllenme oldu
Adet baslangicin ilk gununden itibaren mi saydin.16 a kadar

B

Benim ki cok oynak 25 gun 27 gun 30 gun dongulerim.
Yumurtlama akıntısıni ayırt edebiliyor musun. Onu kontrol edip gördüğünde adet dongun hiç önemli değil. Burda okudum herkes yumurtlama çubukları falan alip takip ediyo. Mesela ben hiç ihtiyaç duymadim. O akıntıyı gordun mu tamamdır

Bu ayin 7 sinde adet gordum.yumurtlamam sence ayin kacina gelir
Sen bence onlara takilma. Çünkü adet dongun değişiyor yumurtlama günün asla belli bi gün olmaz. Google den yumurtlama akintisini arastir. Zaten normal akintidan çok net fark ediliyor. Resimlerdeki gibi iki parmağın arasinda baya baya uzuyor hic kopmadan

Yumurtlama akıntısıni ayırt edebiliyor musun. Onu kontrol edip gördüğünde adet dongun hiç önemli değil. Burda okudum herkes yumurtlama çubukları falan alip takip ediyo. Mesela ben hiç ihtiyaç duymadim. O akıntıyı gordun mu tamamdır
Ben hic akinti gormuyom ama.ayin kacina dogru gelir sen de ben de o gunler takip ediyim

Ben hic akinti gormuyom ama.ayin kacina dogru gelir sen de ben de o gunler takip ediyim
Adet bittiğinde normalde kuru oluyor vajina. 1 hafta akıntı oluyor ama iki parmak arasında uzamaz 13-14-15-16-17 . Günler çok önemli. O günlere özellikle dikkat et.her wc ye girdiğinde once parmaginla vajinani kontrol et oyle lavabonu yap

Adet bittiğinde normalde kuru oluyor vajina. 1 hafta akıntı oluyor ama iki parmak arasında uzamaz 13-14-15-16-17 . Günler çok önemli. O günlere özellikle dikkat et.her wc ye girdiğinde once parmaginla vajinani kontrol et oyle lavabonu yap
Yardimci oodugun icin çok tesekkur ederim cnm.

Back