Klomeni kullanirken mi 2 gunde bir iliskiye girdin.birde klomeni ayda 5 gun kullaniliyor degil miİki günde bir düzenli olarak ilişkiye girdim. Ben zaten yumurtlama akintimi kontrol ediyordum. Tam 16. Günümde gördüm yumurtlama akintimi. İki parmak arasinda bes cm kadar uzuyordu. O gün anladim yumurtamin catladigini ve o gunuu de degerlendirdik. O gün döllenme oldu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Hiçbir rahatsızlığı yokken klomen kullanıp hamile kalan arkadaşlarım varmıdır?
- Konu Sahibi sude3543
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- adet hamilelik klomen klomen2022
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Ağustos 2021
- 501
- 515
- 23
- 31
Klomen zaten adetin 3. Günü kullanilmya başlanıyor normalde 5 gün kullanılıyor ama ben 3 gün kullandim. Yani klomen bittiği gün temizlendim ve hemen iliskiye başladım. İki günde bir yaptim ki spermler kalitesini kaybetmesin. Ama tam 16. Gun yumurtlama olduKlomeni kullanirken mi 2 gunde bir iliskiye girdin.birde klomeni ayda 5 gun kullaniliyor degil mi
Benim doktor adetin 5. 6.7.8.9 gunleri diye yazmisAdet dongun nedir 28 gun de bir mi cnm
Adet baslangicin ilk gununden itibaren mi saydin.16 a kadarİki günde bir düzenli olarak ilişkiye girdim. Ben zaten yumurtlama akintimi kontrol ediyordum. Tam 16. Günümde gördüm yumurtlama akintimi. İki parmak arasinda bes cm kadar uzuyordu. O gün anladim yumurtamin catladigini ve o gunuu de degerlendirdik. O gün döllenme oldu
- 13 Ağustos 2021
- 501
- 515
- 23
- 31
Evet. Adet olduğun ilk gunden saymaya başlanır. Dr lar normalde 14. Gün yumurtlama olur der ama benim 16. Da oldu. Kişiden kişiye değişiyor demekkiAdet baslangicin ilk gununden itibaren mi saydin.16 a kadar
Peki igne kullanmadan yumurtan nasil catladi
Senin adet döngun kac gun??Evet. Adet olduğun ilk gunden saymaya başlanır. Dr lar normalde 14. Gün yumurtlama olur der ama benim 16. Da oldu. Kişiden kişiye değişiyor demekki
- 13 Ağustos 2021
- 501
- 515
- 23
- 31
30-31 cok da düzenlidir adetim. Saat gibi gününde olur. Maşallah diyimSenin adet döngun kac gun??
B
Benim ki cok oynak 25 gun 27 gun 30 gun dongulerim.30-31 cok da düzenlidir adetim. Saat gibi gününde olur. Maşallah diyim
Bu ayin 7 sinde adet gordum.yumurtlamam sence ayin kacina gelirB
Benim ki cok oynak 25 gun 27 gun 30 gun dongulerim.
- 13 Ağustos 2021
- 501
- 515
- 23
- 31
Yumurtlama akıntısıni ayırt edebiliyor musun. Onu kontrol edip gördüğünde adet dongun hiç önemli değil. Burda okudum herkes yumurtlama çubukları falan alip takip ediyo. Mesela ben hiç ihtiyaç duymadim. O akıntıyı gordun mu tamamdırB
Benim ki cok oynak 25 gun 27 gun 30 gun dongulerim.
- 13 Ağustos 2021
- 501
- 515
- 23
- 31
Sen bence onlara takilma. Çünkü adet dongun değişiyor yumurtlama günün asla belli bi gün olmaz. Google den yumurtlama akintisini arastir. Zaten normal akintidan çok net fark ediliyor. Resimlerdeki gibi iki parmağın arasinda baya baya uzuyor hic kopmadanBu ayin 7 sinde adet gordum.yumurtlamam sence ayin kacina gelir
Ben hic akinti gormuyom ama.ayin kacina dogru gelir sen de ben de o gunler takip ediyimYumurtlama akıntısıni ayırt edebiliyor musun. Onu kontrol edip gördüğünde adet dongun hiç önemli değil. Burda okudum herkes yumurtlama çubukları falan alip takip ediyo. Mesela ben hiç ihtiyaç duymadim. O akıntıyı gordun mu tamamdır
- 13 Ağustos 2021
- 501
- 515
- 23
- 31
Adet bittiğinde normalde kuru oluyor vajina. 1 hafta akıntı oluyor ama iki parmak arasında uzamaz 13-14-15-16-17 . Günler çok önemli. O günlere özellikle dikkat et.her wc ye girdiğinde once parmaginla vajinani kontrol et oyle lavabonu yapBen hic akinti gormuyom ama.ayin kacina dogru gelir sen de ben de o gunler takip ediyim
Yardimci oodugun icin çok tesekkur ederim cnm.Adet bittiğinde normalde kuru oluyor vajina. 1 hafta akıntı oluyor ama iki parmak arasında uzamaz 13-14-15-16-17 . Günler çok önemli. O günlere özellikle dikkat et.her wc ye girdiğinde once parmaginla vajinani kontrol et oyle lavabonu yap
- 13 Ağustos 2021
- 501
- 515
- 23
- 31
Yardimci oodugun icin çok tesekkur ederim cnm.
Rica ederim ne demek. İyi haberlerini bekliyorum. Bi gelişme olursa mutlaka haber verYardimci oodugun icin çok tesekkur ederim cnm.
Tabi veririm cnm.Rica ederim ne demek. İyi haberlerini bekliyorum. Bi gelişme olursa mutlaka haber ver