hiç yoktan sorun çıkaran insan..

perdedor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2008
158
0
36
:çok üzgünüm:

yarım saat önce eve geldim, moralim sıfır halde boş boş ekrana bakıyorum. :çok üzgünüm:
başka kimseyle konuşmak istemediğim için böyle orta yere yazıp içimi dökiim dedim =(
4aydır harika giden bi ilişkim var.. seviyorum, seviliyorum falan filan.. ama benim düzgün giden herşeyden huylanma ve hiç yoktan sorun çıkarma gibi bi huyum var! =((( şu ana kadar hiç kavga etmedik, beni hiç kırmadı, incitcek en ufak bişi yapmadı ama ben düzenli aralıklarla problem yaratıyorum.. şöyle ki; küçücük bi fırsatını bulur bulmaz bişeyi büyütüp surat asıyorum.. sonra o neyin var noldu diyo, ben ısrarla yok bişeyim diyorum.. sonra o sinirlenip surat asıyo.. halbuki ben surat asmasını değil sarılıp benim gönlümü almasını bekliyorum (bi hatası olmadığı halde eet!) yapmayınca benle ilgilenmediğini umursamadığını düşünüp cidden üzülüyorum ve surat asmaya devam ediyorum... bu böyle kısır döngü halinde uzayıp gidiyo.. ta ki o elimden tutup özür dileyene kadar! tam bu çocukta peygamber sabrı var bana iyi dayanıyo diyodum kiiiiiiiiiiiiiiiiii bugün öyle bişey yapmadı ve küs ayrıldık! :a015: sanırım bu ilkti.. o kadar içime oturdu ki.. işin kötüsü yaptığımın gerçekten çok aptalca ve dayanılmaz olduğunu biliyorum.. çekilmez olduğumu da.. ama neden böyle yaptığımı bi türlü çözebilmiş değilim.. bundan önceki ilişkilerimde de böyleydim ben çok garip.. kavga etmeyi seviyorum sanırım :çok üzgünüm: ama onu kaybetmemem için sanırım bu huyumdan vazgeçmem gerekcek nası yapcağımı bilmesem de.. nolur bana bi akıl verin yasenağlamasenağlama

sıteyı okuyasan olaylardan haberın vardır
ne kötu şeyler yaşıyolar sn şukretmelısın yalandan olay çıkarma
bende öyleyım bıraz sonra hemen öpuyorum oda sabırlı dayanıyo valla ama
canım erkek mılletı 1 dayanır 2 dayanır bızım bu huyumuzu değişmemiz lazım
sen ara bence bı adım at
hadı bakalım

yeni üye oldum, çoğuna bakmaya çalıştım ama az çok çevremdeki olaylara da bakıp şükrediyorum tabi halime.. =(
değiştirmem gerektiğini biliyorum, hatta yalandan olay çıkardığımı da biliyorum ama nedense bi türlü vazgeçemiyorum.. =(( hele bu aralar iice abarttım, resmen kendi ellerimle pürüzsüz ilerleyen bişeyleri bozmaya çalışıyorum! kötü bişi yaptığının farkında olup da ondan kurtulamamak çok berbat bişi cidden.. tam psikolojik vakayım sanırım! =(

aradınmı ara hiçbişi yokmuş gıbı herşey duzelır
sorun çıkarmaya başladığın an tut kendını sus konuşma bı sure bekle
ben öyle yapıyorum sonra öpuyorum ee nerde kalmıştık dıyıp gunluk olaylara devam edıyorum :)

aramaya çok da yüzüm yok açıkçası :tomato:
niye böyle yapıyosun, neden hiç yoktan üzüyosun ikimizi de dicek ve ben verecek hiç bi mantıklı cevabım olmadığı için öyle kalcam =/ bi süre bekleyip nası kurtarabilceğimi düşünsem iyi olcak.. ama şu dilimi tutmayı ve susmayı da bi an önce öğrenmem lazım gerçekten eet.. =/ teşekkür ederim, tavsiyen için :1hug:

sonra nası yendin peki bu huyunu? :çok üzgünüm:
tamam arasın bi daha kapris yapmycam.. inş yani.. umarım.. :çok üzgünüm:

kalp kalbe karşı derler, msj geldi şimdi, "seni gerçekten seviyorum, nolur artık ikimizi de üzme böyle" diye.. ne yazcağımı bilemedim.. senağlamasenağlama
bi an önce bu huydan kurtulmam lazım beniiiiim!!! :uhm:

içimden şeytani bi ses zeytinyağı gibi üste çıkmamı söylese de bu sefer kendimi tuttum, darısı diğer günlerin başına bakalım

bende aynı senın gıbıydım en ufak olayda eşimin hiç suçu yokken surat asar sorun çıkarır ılgılenmezsede aglardım eşim çok sabırlı herseferınde hıç suçu olmamasına ragmen gonlumu almaya çalışırdı ama bellı bı zamn sonra oda bıktı(sonuçta sabır taşı deılkı)şimdi aglasamda surat assamda hiç umursamıyor ben kendı kendımı bunalttıgımla kalıyorum(tabı gerçekten önemlı bı sebep varsa benı tesellı eder)yanı aslında ılgılenmemesı daha iyi oldu o ilgılenmeyınce bende bu huyumu bırakıyorum yavaş yavaş

ne güzel bişi aslında....... kendi kendini eleştire biliyorsun... tebrik ederim seni...
bu yazdığın da bi öz eleştiri...ve bunu yapabiliyorsan bi çok şeyide ben yapacağına eminim....a.s.

sadece eleştirebiliyorum ama henüz bi çözüm geliştiremedim =))))
çok teşekkür ederim fikirleriniz için..

Valla bazen bende senin gibi hiç yoktan yere sorun çıkarıyorum bizim 4 yıl oldu artık ben biraz daha sorun çıkarmamayı öğrendim(ama bazen hala zaptedemiyorum kendimi) emin ol canım sen zarar görüyorsun kendini tutacaksın çünkü karşındaki de sonuçta sabır taşı değil hem ilişki zarar görüyor sen üzülüyorsun zaptedeceksin kendini başka çare yok ben bulamadım daha doğrusubenneyaptımki

sadece eleştirebiliyorum ama henüz bi çözüm geliştiremedim =))))
çok teşekkür ederim fikirleriniz için..

bence süper bişi bu.....nice insanlar var .... kendilerini eleştiremeyen.. ve hatta eleştiriye asla katlanamayan...
dilerim en kısa zamanda .. bir çözüm yolu bulur ve uygularsın...her şey gönlünce olsun...a.s.

bir uzmandan yardım almanızı tavsiye ederim,
hayata karşı öfkelisiniz gibime geldi,
nedenlerini uzman yardımıyla araştırsanız,

aslında çok düşündüm sevmediğim her huyumu yenmek için bi uzmanla görüşüp yardım almayı.. hatta üniversitemin sağladığı böyle bi imkan var denedim bi kez. ama dinleyip, anlıyorum demekten başka bişey yapmıyolar maalesef.. amaç sadece anlatarak kurtulmaksa problem yok sabaha kdr anlatırım yani =)

inan senin gibiyim..ve bu huyun ne kadar kötü olduğunu da gayet iyi biliyorum..ayrıca senin gibi hata yaptığımın farkında olmama rağmen yenemiyorum bu huyumu..benimki genelde kıskançlıkla ilgili oluyo..en ufak şeyi bile kıskanıp hemen küsüyorum başlarda gönlümü alıyo ama sonra o da bieyere kadar yeter diyo..bizim 4 yıl biticek bi de düşün..ve ben değişemedim bir türlü..irade yok heralde bende..sevgilim hep der sen küsmeyi ağlamayı çok seviyosun diye sanırım öyle ama dışardan bir gözle mantıklı olarak baktığında bu yaptığımın ne kadar gereksiz olduğunu anlıyorum..hayat çok kısa aşk dolu mutlu günler geçirmek yerine yeri geliyo 1 hafta küs kaldığımız oluyo..her seferinde artık yeni bi sayfa açıcam kendime diyorum ama başaramıyorum..umarım sen başarırsın canım

ayy biri beni anlatıyo yine :) vallahi aynı senin gibiyim, bayılırım sorun çıkarmaya.. durudk yere huzursuzluk yaratiim, sonra da üste çıkiim, içim anca rahat eder.. benim sefkilim 1 senedir katlanıyo saolsun ama ben kendimi düşünüyorum da karşımdaki ya 2 ya 3 defa yapsa sabrederim, sonra eeee der çeker giderim yani..

henüz vazgeçebildim mi: kesinlikle hyr :) ama daha az yapmaya başladım çünkü birlikte küsel vakit geçirmek atışmaktan daha keyifliymiş.. bi de aynısını o da yapıcak diye bi çekincem var, karakteri asla öle diil ama belli olmas ki.. milletin 10 senelik kocası deişiyo da şaşıp kalıyolar.. sen de birden diil tabi de yavaş yavaş bırakmaya çalış.. mesela baktın ki hırçınlaıcaksın, kendi kendine telkin et, böle bişi demiim de şöle diim filan de.. insanın kendi üstünde bi otokontrol mekanizması kurması faydalı oluyo bu gibi durumlarda..

ara ve özürdile...bir kere özürdiledinmi gerisi gelir
haklı olduğu için artık adamın sıtkı sıyrılmış
heralde.sen ara ve biraz şımart onu .
artık kendi kendine halletcen bu işi...

eğer hayatın boyunca karşına çıkan her insanda o gelip bana sarılsın,özür dilesin diye beklersen çok hayal kırıklığı yaşarsın..sürekli sorun çıkaran birisini sen nasıl karşılarsan bir müddet sonra karşındaki insanda seni öyle karşılayacak..kimse çekmez sürekli sorunlu bir bayanı yada erkeği....bence bu huyunuzu terk edin yani mutlu olmak istiyorsanız terkedin...
sevgiyle kalın...

daha topiğe girmeden başlığı görür görmez aha ben diye daldım konuya.canım bende öyleyim sorma ya bitürlü yenemedim gitti şu huyumu.bakıyorum ilşki pürüzsüzmü gidio,sanki hemen batıyo bu bana.biyerlerden bişeyler bulup tartışma çıkarıyorum uzuyo uzuyo uzuyo ve sonunda üzülen yine o ve benden başkası olmuyo.sanki şeytan dürtüyo hadi kavga et diye.valla bende bu konuda kendime çok sözler verdim ama tutamadım.vay be benim gibi başka birileri daha varmış ya şaşırdımCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…