Bebek Beslenmesi HİÇ yemeyen çocuğu olan varmı yaa:(( lütfen yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esmasalim

...
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
132
0
96
41
Isparta
arkadaşlar kızım 15 aylık. 1 yaşında ilk dişlerini çıkarmaya başladı. önce alt ortadan 2 tane çıktı sonra azı dişleri şimdi de üst orta dişler çıkıyor. geçen haftalarda ateşlendi islah oldu altıncı hastalık diye bi hastalık geçirdi.
son bir haftadır hiiiiç birşey yemiyor. kilosu da zayıf 8.100gr 15 aylık bi çocuk...
benim sorum şu.. böyle bizim gibi hiç yemeyen gün içinde ağzına bi lokma koymayan çocuk var mı yaaa?? biz çok üzülüyoruz çaresiz kalıyoruz.. lütfen yalnız olmadığımızı ve bu durumun geçeceğini bilmek belki biraz olsun rahatlatır... ne yapmalıyım??

canım ya benim oğlumda 13 aylık 8 kilo 10 aylıktan beri kilo almıyor üstelik veriyor. ne yapcağımı şaşırdım hiç yemiyor tv karşısında 10 kaşık versem mutlu oluyorum. Zorlayamıyorumda bir de doğduğundan beri kusma huyu var çok üzülüyorum şimdi de azı dişini çıkarıyor çok mahvoldu acıdan
sana soruyum azı dişleri tek tek mi yoksa ikisi birdenmi çıkacak çünkü bir tanesi çocuğu mahvetti aynı acıları ayrı ayrı mı yaşayacak

benim kızda aynı 2 yaşında hiçbişey yemiyor ancak tv karşısında birkaç lokma kuş misali oda ...birde bakıcı var evde sütüde kesti buara işim zor

benim kızımın azı dişleri ikişer ikişer çıktı bilmiyorum normal mi.. mahvetti çocuğu ya. bu hiç yememeleri düzelmeyecekmi acaba??? benim kızım kaşıkla çorba falan sulu birşey katiyen yemiyor..

benim kzımında yeme sorunu var.3,5 aylık. heo böylemei devam edecek .ben ek gıdalara geçince düzelir diye düşünüyordum.tecrübeli anneler düzelmiyorlarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…