gulenkalp Ruh yaşlanmasın yeter.. Kayıtlı Üye 13 Kasım 2011 2.291 1 24 Kasım 2011 Konu Sahibi yesim84 #61 yesim84 .!.: inşallah cnm ya.valla bilmiyorum ki adetim yeni bitti sayılır.inşallah bu ay tutar Genişletmek için tıkla... hadi bakalım hayırlısı. güzel haberlerini duyarız inşallah canım =)
yesim84 .!.: inşallah cnm ya.valla bilmiyorum ki adetim yeni bitti sayılır.inşallah bu ay tutar Genişletmek için tıkla... hadi bakalım hayırlısı. güzel haberlerini duyarız inşallah canım =)
Y yesim84 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2011 1.537 5 24 Kasım 2011 Konu Sahibi yesim84 #62 gulenkalp .!.: hadi bakalım hayırlısı. güzel haberlerini duyarız inşallah canım =) Genişletmek için tıkla... amin cnm inşallah..hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin..
gulenkalp .!.: hadi bakalım hayırlısı. güzel haberlerini duyarız inşallah canım =) Genişletmek için tıkla... amin cnm inşallah..hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin..
gulenkalp Ruh yaşlanmasın yeter.. Kayıtlı Üye 13 Kasım 2011 2.291 1 24 Kasım 2011 Konu Sahibi yesim84 #63 yesim84 .!.: amin cnm inşallah..hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin.. Genişletmek için tıkla... ben bu siteye üye olduğumdan beri habire dua ediyorum burdakiler için bi araba dolusu kadın toplanmış çare arıyo çareszliğini anlatıyo hem cinslerim için tabiiki dua edicem =)
yesim84 .!.: amin cnm inşallah..hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin.. Genişletmek için tıkla... ben bu siteye üye olduğumdan beri habire dua ediyorum burdakiler için bi araba dolusu kadın toplanmış çare arıyo çareszliğini anlatıyo hem cinslerim için tabiiki dua edicem =)
Y yesim84 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2011 1.537 5 24 Kasım 2011 Konu Sahibi yesim84 #64 gulenkalp .!.: ben bu siteye üye olduğumdan beri habire dua ediyorum burdakiler için bi araba dolusu kadın toplanmış çare arıyo çareszliğini anlatıyo hem cinslerim için tabiiki dua edicem =) Genişletmek için tıkla... sağol cnm hemen sabah olsun ya
gulenkalp .!.: ben bu siteye üye olduğumdan beri habire dua ediyorum burdakiler için bi araba dolusu kadın toplanmış çare arıyo çareszliğini anlatıyo hem cinslerim için tabiiki dua edicem =) Genişletmek için tıkla... sağol cnm hemen sabah olsun ya
gulenkalp Ruh yaşlanmasın yeter.. Kayıtlı Üye 13 Kasım 2011 2.291 1 24 Kasım 2011 Konu Sahibi yesim84 #65 yesim84 .!.: sağol cnm hemen sabah olsun ya Genişletmek için tıkla... canım bugün sana eşlik edemicem yatsam iyi olcak Allah rahatlık versin öpüyorum.
yesim84 .!.: sağol cnm hemen sabah olsun ya Genişletmek için tıkla... canım bugün sana eşlik edemicem yatsam iyi olcak Allah rahatlık versin öpüyorum.
Y yesim84 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2011 1.537 5 24 Kasım 2011 Konu Sahibi yesim84 #66 gulenkalp .!.: canım bugün sana eşlik edemicem yatsam iyi olcak Allah rahatlık versin öpüyorum. Genişletmek için tıkla... amin cnm sağol.sanada ii geceler.k.ib grşz
gulenkalp .!.: canım bugün sana eşlik edemicem yatsam iyi olcak Allah rahatlık versin öpüyorum. Genişletmek için tıkla... amin cnm sağol.sanada ii geceler.k.ib grşz
Y yesim84 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2011 1.537 5 27 Aralık 2011 Konu Sahibi yesim84 #67 kızlarr burdamısınzzz
Y yesim84 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2011 1.537 5 27 Aralık 2011 Konu Sahibi yesim84 #68 kızlarr.nerdesinizzzzzzzzzz