Hiç Uykum Yok

aynı şekilde bende öyleyim. gece uykusu şart aslında. 1le 3 arası çok önemliymiş.

sen bu işlemi uğraşıyorsun almula yoksa merak mı ??

evt o saatler çok öenmliymiş zaten benimde belli bi uyku saatimi var onu geçirdimmi uykusuzluk çekiyorum.birde uykum çok hafif ya..neden acaba ? psikolojik sorunlarım varda ben mi bilmiom ki

ee uyku yok evde dura dura kafayı yedm en azından bişilerle uğraşırsam uykymda düzelr pff sigarayıda kaçırdm bnmki oyucak bni sabah gene mi btrdn diye

bu etek işi şimdilik senin için zor görünüyo başka şeyler bulabilirsin aslında. nette o kadar güzel şeyler varki ben canım sıkıldıkça denerim bi şeyler. tavsiye ederim sana da ayrıca sigara çok içmeeeeeeeeeeeeeeee

aynı şekilde bende öyleyim. gece uykusu şart aslında. 1le 3 arası çok önemliymiş.

sen bu işlemi uğraşıyorsun almula yoksa merak mı ??

4 yıldr içimde istek var kursa yazıldım oğlum bronşit olduğu içn 2 gün sonra çıktım çnkü hastalanıyodu ben yokken km bakıcak benim gibi t şimdide bırakamıyrm kmse de yok istek sadece aşk diyelm gelilk işindede çlıştım makineler yanında da istek oluşmuş halyle

evt o saatler çok öenmliymiş zaten benimde belli bi uyku saatimi var onu geçirdimmi uykusuzluk çekiyorum.birde uykum çok hafif ya..neden acaba ? psikolojik sorunlarım varda ben mi bilmiom ki

bu saat sabah 7 mi bu zamanda her şey psikolojik olabilir olmaması için nedenimiz yok resmen :s

haydii söyleeeeeee söyleeee

haydii söyleeeeeee söyleeee

haydii söyleeeeeee söyleeee bırakıcam inş.. ama bırakılmıyo ki içmeme lasım bide yoksa koa amfizem olucm

site izin verse size neler anlatcam neler .. sanki insan yığılmış gibi ağır ağır işliyo taş çatlasa 6-7 kişiyiz. neyse...
ben kendime ayakkabıda yaptım takıda evime dekor için bibloda neler neler tamamen eğlence için :) acayip kafa dağıtıyoo.. ikinizede tavsiye ederim.

gerçektende doğru diyosun.sanki çok yoğunmuş gibi 2 saatte açıyo yaa..takıyı bi ara bende çok yapmıştım.hatta yapıp satmıştım.ama uzun zamandır ellemiyorum.ASLINda çok zevkli..

gerçektende doğru diyosun.sanki çok yoğunmuş gibi 2 saatte açıyo yaa..takıyı bi ara bende çok yapmıştım.hatta yapıp satmıştım.ama uzun zamandır ellemiyorum.ASLINda çok zevkli..

insan yapmak istedikten sonra yapıyo. gerçekten çok iyi geliyo. bence tekrar başlamalıyız :)

ben netten ucuz mal araşrtp sattım bile ama insan kalbnden geçeni yapmak istiyo anlat bakem sen:) bu arada konu yeni konu nasıl açılır modelist aricam da bana yakn bri varsa evde öğretsn inş. bulurm dua edin

ben netten ucuz mal araşrtp sattım bile ama insan kalbnden geçeni yapmak istiyo anlat bakem sen:) bu arada konu yeni konu nasıl açılır modelist aricam da bana yakn bri varsa evde öğretsn inş. bulurm dua edin

ne anlatmamı istersin canım hemen anlatayım :) ben bu sitenin yabancısıyım biz başka siteden geldik şaka bir yana inşallah bulursun sitede becerikli bayanlarımız çok :)

ne anlatmamı istersin canım hemen anlatayım :) ben bu sitenin yabancısıyım biz başka siteden geldik şaka bir yana inşallah bulursun sitede becerikli bayanlarımız çok :)

hee anlatırm diince bnde anlatıcaksın sandım uyumadm ya kusura bakma

yapmak zevklide yemek daha zevkli ))

kesinlikle.. aslında ev pastaları şu aralar acayip tutuluyo. ama tabii adını duyurman lazım güzel yapman lazım. kadınlarımız tembelleşti hazır alıyo kendi yapmış gibi :) bazen iyi oluyo da kimileri üye öyle yerlere resmen :)

hava çok hafif ağardı burda ama tam değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…