yalnız değilsin arkadaşım... hava ayınlanmadan gözüme uyku girmiyor.
aynen benimde öle vallahaaa..Allah.tan net varda oyalıyor..
kesinlikle. düzenler alt üst oluyor. Eeeee nasılsın :) bu vesileyle hal hatır soralım :)
iyidir ne olsun çok şükür..sen nasılsın ))
bu saatte ne kadar iyi olunursa o kadar :) bide gece yemek yeme arzusu olmasa daha iyi olacağım
bizden başka kimsecikler kalmamış galibaben acıkmıyorum ya.o açıdan rahatım sabah olsada uyusak ))
herkes sıcacık yatağında uyuyor ne güzel. uyuyanlara özenilir mi biz özeniyoruz işte :) yarasa gibiyiz
sen niye uyumuyorsun.ben yalnızzım,sabahta geç uyandım die uyuyamıyorum.birazda korkuyorum.
normalde bende sabah geç kalkıyorum ama bu sabah az erken kalktığım için akşam üstü uyudum şimdi uykum gelmiyo. korkuyo musun neyden hayırdır???
birkaç gündr bende böyle düzensizm ya aranızda modelist olan veya arkisi olan varmı etek elbisee dikmekk istiyorrummmmmm kim öğretir bana((
anladım neyse sabah olunca rahat rahat uyursun :) hasta olmayız inşallah vücudun dengesi şaşıyo artık :S
almulacım ben burda yeniyim ayrıcca hiç anlamam o işlerden :)
anladım neyse sabah olunca rahat rahat uyursun :) hasta olmayız inşallah vücudun dengesi şaşıyo artık :S
almulacım ben burda yeniyim ayrıcca hiç anlamam o işlerden :)
uygun olsa da keşke de gitsem 5 yaşında oğlum var kime bırakimde gidim
almula hoşgeldin :)