iLdeMmm ben de seninle aynı durumdayım.İlk regl görmeye başladığım günden beri hiç gecikmem olmamıştı.1-2 gün erken olurum ama hiç sonra olmadım.Kasık ağrılarım oluyor kesin bu sefer oldum diyorum bakıyorum birşey yok.Bi de son reglimden 1 hafta sonra kahwerengi lekelenme oldu.1 haftadır göğüslerim çok acıodu, geçmeye başladı.Ama ben de düşük gibi bi durum daha önce olmadı zaten henüz 6 aylık ewliyim.Test alayım diyorum ama sonra wazgeçiyorum, hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum çünkü çok umutlandım adetim gecikince.Eğer hamileysem bu bnm için çok büyük bir sürpriz olacak çünkü korunuyoruz.İnş. bir kaza olmuştur we hamileyimdir çünkü çoookkk istiyorum.Siz de fikirlerinizi yazarsanız çok mutlu olucam :uhm:
Eşim istemiyor şuanda o yüzdeninşallah hamilesindir ama istiyorsan neden korunuyorsun ki.
KIZLARRRRRRRRRR
HAMILEYIM kaydirigubbakcemile3
gülme krizine girdim resmen kaydirigubbakcemile3
ALLAHIM bu duyguyu bana bir kez daha yasattigin icin sana Binlerce SÜKÜR ediyorum ..
Test hala karsimda duruo inanamiyorum kaydirigubbakcemile3
Tüm yorumlar ve destekler icin cok sagolun olumunekankayizsmile
KizLar bugünde tik yok 6.gün oLdu ..
Dayanamayip Test aLmaya gidiyorum ben yoksa bu icimdeki merak beni yiyip bitircek ..
Negatif ise Negatif .. Positif ise Positif hayirlisi neyse o olur zaten ..
ama bu merak adami öldürüyor ..
Aleynacim bence sende icini rahatlatmak icin git test yap .. ben tüm gece uyuyamadim bu yüzden ..
Testi yapdikdan sonra paylasirim burda ..
Hepinize tesekkür ederim fikirleriniz icin .. opuyorumnanaktan
KIZLARRRRRRRRRR
HAMILEYIM kaydirigubbakcemile3
gülme krizine girdim resmen kaydirigubbakcemile3
ALLAHIM bu duyguyu bana bir kez daha yasattigin icin sana Binlerce SÜKÜR ediyorum ..
Test hala karsimda duruo inanamiyorum kaydirigubbakcemile3
Tüm yorumlar ve destekler icin cok sagolun olumunekankayizsmile