- 17 Eylül 2015
- 1.460
- 3.886
- 83
- Konu Sahibi Dilber_iRana
Cunku bu ulkenin %99u muslumanNerden biliyosun müslüman oldugumuzu?
Hem sanane. Sen yapmazsan yapma biz istediğimizi yaparız. Aklınca aşağılayacaksın kendi görüşünden olmayanları.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cunku bu ulkenin %99u muslumanNerden biliyosun müslüman oldugumuzu?
Hem sanane. Sen yapmazsan yapma biz istediğimizi yaparız. Aklınca aşağılayacaksın kendi görüşünden olmayanları.
Kimse kusura bakmasın insanı hayvandan ayıran şey edep ve hayadır.
İstediği yerlere çeksinler.
Hay ağzına sağlık.İnsanı hayvandan ayıran tek şey bilinçtir.
16 _17 yaşındaTavriniz cok yanlis. Bazi seyleri zamaninda yasamak gerekiyor. Bence insan karsilik bulsa da bulmasa da 16-17 yaslarinda ilk aşk ı tatmalı. Tatmalı ki ilerde daha dogru kararlar alsin. Hatalarinin farkina varsin yeniden yapmasin. Bilmiyorum ben boyle düşünüyorum. Aşık olunca ille kirlenmis olmuyorsunuz. Ya hu kirlenmiş olmak ney? Ne kadat kaba bir tabir. Kendinizi evleneceginiz insana saklamanizi anliyorum ama bunu bu sekilde ifade edemezsiniz. Etmemelisiniz. Gercekten kadinin kadina yaptigini bir baskasi yapmiyor. Ya sizin tabirinizle “kirlenmemis” erkek yok mu? Var. 20 yasinda erkek kardesim var daha hic kiz arkadasi olmadi. Universiteden bir arkadasim vardi. Onunda hic kiz arkadasi olmamisti oyle de mezun oldu. Bu arada esimin de ilk kiz arkadasi bendim. Yani oyle imkansiz degil “kirlenmemis” erkek bulmak!
Bana bakir olup hiç ilişki yaşamayan ama bakire olmasada olur diyen bir adam gösterin"İnsanı insandan" ayıran şeyleri sıralarım buraya, oturur ağlarsınız.
İnsanı olgunlaştıran yaş değil yaşadıklarıdır kimisi 18 yaşında kimisi 40 yaşında olgunlaşır.Ben önceki konularına baktım da sürekli ilgi çekmek isteyen "hoff ben farklıyım ergen değil olgunum." kafasında bir ergensin. Psikolojik rahatsızlıklar hakkında konu açıp kendine teşhis koydurmaya çalışman kendi kendine teşhis koyman da bundan. Kimsenin seni taktığı yok sen sürekli kendi düşüncelerin hareketlerinle öne çıkma derdindesin. Durup durup bir şeyler uydurup kafanı kurcalıyorsun. Senin görüşün sanadır burada alttan alttan kimseye hakaret edemezsin. Daha at gözlüklerin gözünde burada hayat tecrübesiyle seni beşe çarpıp üçe bölecek insanlara ahkam kesiyorsun.
Bana bakir olup hiç ilişki yaşamayan ama bakire olmasada olur diyen bir adam gösterin
Bu dediğini söyleyenlerin tam senin kafanda insanlar olması ne büyük ironi ama..Bana bakir olup hiç ilişki yaşamayan ama bakire olmasada olur diyen bir adam gösterin
Banlanmaya gerek yok bence.
Yavrum fake misin nesin, gelip forumun ortasına, yasak olduğu defalarca söylendiği halde (Ki hala daha aynı ısrarla) dank diye bırakıyorsun polemiği. Senin küçük dünyana göre yürümüyor o işler, özelse konuşma da gelip burada.
Yarası olan gocunuz hemen temizlikten konu açınca saldırmaya başladınız ne diyeyim ki öyle kabul eden adam varsada "DEYYUS'TUR.Bu dediğini söyleyenlerin tam senin kafanda insanlar olması ne büyük ironi ama..
Ne yaşadığını az önce teşhis ettim ben.İnsanı olgunlaştıran yaş değil yaşadıklarıdır kimisi 18 yaşında kimisi 40 yaşında olgunlaşır.
Bana bakir olup hiç ilişki yaşamayan ama bakire olmasada olur diyen bir adam gösterin
Edep ve haya senin kriterlerine göre belirlenmiyor.Kimse kusura bakmasın insanı hayvandan ayıran şey edep ve hayadır.
İstediği yerlere çeksinler.
Batil din ne demek ?Burada bir suru degisik inanistan kadin var. Hak din, batil din diye siniflandirma yapmaniz diger inanislardaki insanlara hakarettir.