hic tanimadigi birini kiskanmak

ne kadar dar ve itici bir bakış açısı. insanları yargılamaktan hiç çekinmiyor musunuz siz ya. birde böyle bir ithama rabbimin adını katıyor. nasıl bir vicdan bu. kızcağız mutluluklarına imreniyor. sizin dehşetül azam kocalarınızın peşinde olan yok

Dehsetul azam kelimesine koptum :))

ne kadar dar ve itici bir bakış açısı. insanları yargılamaktan hiç çekinmiyor musunuz siz ya. birde böyle bir ithama rabbimin adını katıyor. nasıl bir vicdan bu. kızcağız mutluluklarına imreniyor. sizin dehşetül azam kocalarınızın peşinde olan yok
Kocasina hic bakmadim bile emin olun

Kocasina hic bakmadim bile emin olun
boşver canım hiç kafana takıp üzülme böyle yorumları. sanıyorlar ki türkiyenin en yakışıklı kocaları onlarda herkeste peşlerinde. yazık vallahi acıdım gece gece. insanları yargılamak ne kadar kolay. hesabı zor ama söyliyim

Eski sevgilimin patronu ve patronun karisini hic tanimam. Sosyal medyada tanidim ve sürekli takipteyim o kadar mutlularki allah bozmasin. Ama bilmem cok tuhaf onlari takip etmekten bi hal oldum. Kiskaniyomuyum acaba. Hep olmak istegim kisi ve yasamak istedigim hayatti belkide. Ben huyumdan nasil kurtulayim varmi benim gibi olan.
ne biliyorsun gerçekten çok mutlu olduklarını sosyal medyada herkesler aşk böcüğü:KK53:

Kıskanmak olduğunu sanmıyorum hiç.Bence imrenmek ki buda kötü bişey değil.

:)) evet faceye falan foto koymamamk lazım iyi bakan var kötü bakan var nazar değiyor.hosuna gidiyordur, ünlülelerede olur ya bazen.ama sana deyim facede cok mutlu görünüp deli gibi mutsuz olanlar tanıdım.mesela bi kadın var cok güzel manken gibi evi arabası kocası çocukları harika bi haytları var facede görsen yerinde olmak istersin.ama tanıyorum kadında adamda birbirlerini aldatıyor.o hayat sadece gösteriş

Herkes kendi hayatına baksın Ayy kocası ne güzel yasatiyor ay söyle böyle
boşver canım hiç kafana takıp üzülme böyle yorumları. sanıyorlar ki türkiyenin en yakışıklı kocaları onlarda herkeste peşlerinde. yazık vallahi acıdım gece gece. insanları yargılamak ne kadar kolay. hesabı zor ama söyliyim
Valla acıma canım kendi acinacak haline . Bi çok böyle sapkin düşünceli insan var t

X