- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
bir tek benim mesajımı alıntılamamışsın
Ay canim öylemi hepsine bakim cevap vermeye calisiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir tek benim mesajımı alıntılamamışsın
boş vakitten oluyor bunlar...işsizken ben de öyleydim. maddi durumu çok iyi olan ve bir zamanlar benim ypmak isediğim işe sahip olan bir arkadaşım vardı. devamlı eşiyle dünyayı gezerdi, oraların fotolarını paylaşırdı fesyten. ben de devamlı onları takip ederdim, gıpta ederdim. ne zaman işe girdim çevrem değişti tempom arttı, aklıma bile gelmiyorlar feyse dahi girdiğim yok zaten. kendine uğraşlar edin...
Nasil cabaliyayim ne o kadar güzel nede gencimOzaman oyle olmak icin cabalayin
Geçer
Hayatta herseye gec kaldim artik
Gösteri toplumu olarak, sosyal medyada ne kadar kültürlü, mutlu, zengin vs. olduğumuzu abarta abarta gösteriyoruz, ki bazen ortada abartacak bir şey olmadığında "mış gibi şeyler" paylaşıyoruz.
Bu kısa filmi izlerseniz, düşünceleriniz biraz değişebilir. -Türkçe altyazı seçeneği videoda var.-
30.. Evet cok var...kac yasinda sinizki ? yasanmamizlik cok mu var?
Yasayamadigim o kadar cok sey varki..30.. Evet cok var...
Yasayamadigim o kadar cok sey varki..
30 bir kadinin en güzeli yasi ama
peki simdi yasaman icin engel ne ?
Insanların gezdiği yerleri merak edip feyz aldığım oluyor ne yalan söyliyeyim. :)
Ben de pek az gezen biri Değilim hani.
Farklı yerler gördüğümde merak edip araştırıyorum ve bir yolunu bulup gidiyorum.
Ama özenmek çok farklı bir durum.
Istediğin hayat standartlarının çok mu Altında hayat sürüyorsun?
Cok özeniyorum takinti olduözeniyor olabilirsiniz bu da normal
bakmamaya çalışın gerekirse engelleyin,başka şeylere odaklanın.hem siz de istediğiniz gibi bir hayata kavuşabilirsiniz niye ümitsizliğe kapılıyorsunuz ki.yürekten isteyin ve inanınCok özeniyorum takinti oldu
Bilmiyorumki hayat denirmi.. Cok altinda evet istedigim mutluluktu sadece