- 19 Haziran 2015
- 2.015
- 3.013
- 37
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
Ne güzel musmutlu bi çiiiift! Keşşşşşke benim olsaaa!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel musmutlu bi çiiiift! Keşşşşşke benim olsaaa!
Özeniyorum bende hemde cok..
Hele bu liseden arkadasıma..bi ara cok sıkı takipteydim bıraktım biraz.haftada bi gün belki bakıyorum artık.
Tanısanda tanımasanda fark etmez..özeniyoruz.sen bana o kadınla adamın adını ver mesele birinci gün bi kere bakarım ikinci gün 3kere derken hergün takip ederim artık.bu sefer nereye gitmişler ,ne yapmışlar diye..merak ederim emin ol.Melisacim sen en azindan taniyosun. Ben hic tanimiyorum bile ama dedigin gibi mutsuzlugumdan sanirim
Tanısanda tanımasanda fark etmez..özeniyoruz.sen bana o kadınla adamın adını ver mesele birinci gün bi kere bakarım ikinci gün 3kere derken hergün takip ederim artık.bu sefer nereye gitmişler ,ne yapmışlar diye..merak ederim emin ol.
Bu arada bigün bi arkadSımı aratıyorum facede o sıra bi kız gördüm .girdim sayfasına baya durumu iy ve cok mutlu pozlar vermiş,cok elit mekanlarda tüm fotolar,baya zengin yani..nişanlısıda her fotoyu beğeniyor kalp koyuyor buna..böyle böyle hiç tanımadığım o kızı hergün takip ettim evlendi sonra düğün fotolarınada baktım:))
Eşinin facesine de arada bakıyordum.sonra unuttum gitti..nasıl oldu ne ara unuttum hafırlamıyorum.işlerim yoğunlaştı muhtemelen o sıralar:)
Dur şimdi hatırlayınca merak ettim bi girip bakem de gelem
Eski sevgilimin patronu ve patronun karisini hic tanimam. Sosyal medyada tanidim ve sürekli takipteyim o kadar mutlularki allah bozmasin. Ama bilmem cok tuhaf onlari takip etmekten bi hal oldum. Kiskaniyomuyum acaba. Hep olmak istegim kisi ve yasamak istedigim hayatti belkide. Ben huyumdan nasil kurtulayim varmi benim gibi olan.
Tek kelimeyle Rabbim eslerimizi sizin gibi tiplerden korusunEski sevgilimin patronu ve patronun karisini hic tanimam. Sosyal medyada tanidim ve sürekli takipteyim o kadar mutlularki allah bozmasin. Ama bilmem cok tuhaf onlari takip etmekten bi hal oldum. Kiskaniyomuyum acaba. Hep olmak istegim kisi ve yasamak istedigim hayatti belkide. Ben huyumdan nasil kurtulayim varmi benim gibi olan.
Tek kelimeyle Rabbim eslerimizi sizin gibi tiplerden korusun
Sosyal medya kullanmayın emin olun hayat öyle daha güzel birde şu hikâyeyi paylaşalım siz mesajı alın
Bir kadın varmış çocuğu olmuyormuş,kadın çok üzülüyor, ağlıyor çoçuğu olmasını istiyormuş bir gün gazete bir çocuk resmi görmüş çocuk o kadar tatlı ve güzelmiş ki Rabbim bana bunun gibi bir bebek ver demiş ve duası kabul olmuş bebekleri olmuş lakiiiin sağır ve dilsizmiş o gazetede sağır ve dilsiz olduğu yyazıyormuş ama kadın görmemiş
Herşey göründüğü gibi değil buna emin ol!!
Rica ederim tatlımTesekkurler bu güzel hikaye icin
Neden öyle dedinizki üzüldüm simdiTek kelimeyle Rabbim eslerimizi sizin gibi tiplerden korusun
ne kadar dar ve itici bir bakış açısı. insanları yargılamaktan hiç çekinmiyor musunuz siz ya. birde böyle bir ithama rabbimin adını katıyor. nasıl bir vicdan bu. kızcağız mutluluklarına imreniyor. sizin dehşetül azam kocalarınızın peşinde olan yokTek kelimeyle Rabbim eslerimizi sizin gibi tiplerden korusun