hic tanimadigi birini kiskanmak

Öyle insan cok var aslında.bi arkadaşım vardı eşinin eski sevgilisini sürekli takip ediyordu takıntı olmuştu.sac rengi kıyafeti gittiği yerler..
Bende liseden bi arkadasımı arada takip ediyorum.nedeni tabiki benden cok mutlu olmaları.aile olmaları bi cocuğu olmuş.doğumgünü yapmışlar.tatile cıkmışlar,eşiyle cok iy anlaşıyor,işi de cok iyi aileside cok iyi.sana öyle geliyor diyenler!cok yakından tanıyorum bizim üst katta oturuyolar hatta.maddi durumuda cok iyi..yani kızın eksiği resmen yok.sıkıntısı elbet vardır diyenler!var mı bi sıkıntın diyorum kıza arada nadıl gidiyor falan..hersey cok iy mükemmel cok mutlu..yaa insan bi şeye sıkılır bişey de yolunda gitmeyiversin dimi..resmen özeniyorum ve kıskanıyorum bu arkadasımı..ne isterse oldu.. Bense 3yıldır sıkıntı içindeym.hemen hemen hergün ağladım.depresyon artı bunalım.,
Hayat bi bana mı bunlar !!

Özeniyorum bende hemde cok..
Hele bu liseden arkadasıma..bi ara cok sıkı takipteydim bıraktım biraz.haftada bi gün belki bakıyorum artık.

Melisacim sen en azindan taniyosun. Ben hic tanimiyorum bile ama dedigin gibi mutsuzlugumdan sanirim
Tanısanda tanımasanda fark etmez..özeniyoruz.sen bana o kadınla adamın adını ver mesele birinci gün bi kere bakarım ikinci gün 3kere derken hergün takip ederim artık.bu sefer nereye gitmişler ,ne yapmışlar diye..merak ederim emin ol.
Bu arada bigün bi arkadSımı aratıyorum facede o sıra bi kız gördüm .girdim sayfasına baya durumu iy ve cok mutlu pozlar vermiş,cok elit mekanlarda tüm fotolar,baya zengin yani..nişanlısıda her fotoyu beğeniyor kalp koyuyor buna..böyle böyle hiç tanımadığım o kızı hergün takip ettim evlendi sonra düğün fotolarınada baktım:))
Eşinin facesine de arada bakıyordum.sonra unuttum gitti..nasıl oldu ne ara unuttum hafırlamıyorum.işlerim yoğunlaştı muhtemelen o sıralar:)
Dur şimdi hatırlayınca merak ettim bi girip bakem de gelem:rolleyes::rolleyes:

Tanısanda tanımasanda fark etmez..özeniyoruz.sen bana o kadınla adamın adını ver mesele birinci gün bi kere bakarım ikinci gün 3kere derken hergün takip ederim artık.bu sefer nereye gitmişler ,ne yapmışlar diye..merak ederim emin ol.
Bu arada bigün bi arkadSımı aratıyorum facede o sıra bi kız gördüm .girdim sayfasına baya durumu iy ve cok mutlu pozlar vermiş,cok elit mekanlarda tüm fotolar,baya zengin yani..nişanlısıda her fotoyu beğeniyor kalp koyuyor buna..böyle böyle hiç tanımadığım o kızı hergün takip ettim evlendi sonra düğün fotolarınada baktım:))
Eşinin facesine de arada bakıyordum.sonra unuttum gitti..nasıl oldu ne ara unuttum hafırlamıyorum.işlerim yoğunlaştı muhtemelen o sıralar:)
Dur şimdi hatırlayınca merak ettim bi girip bakem de gelem:rolleyes::rolleyes:

:))) ay güldürdün beni

Bende bazı şeylere özeniyorum mesela gidip ayrı ayrı güzel ülkelerde foto çekilenlere falan ama bu kıskanmak değil heralde

Eski sevgilimin patronu ve patronun karisini hic tanimam. Sosyal medyada tanidim ve sürekli takipteyim o kadar mutlularki allah bozmasin. Ama bilmem cok tuhaf onlari takip etmekten bi hal oldum. Kiskaniyomuyum acaba. Hep olmak istegim kisi ve yasamak istedigim hayatti belkide. Ben huyumdan nasil kurtulayim varmi benim gibi olan.

takıbı bırak bnce.ne gerek war sureklı takıbe.saçma

merak etmeyin genel bi durum, sosyal medyadan sonra mahremiyet kalmadi, keyifle gecen ve ozendirici hayatlarini resimleyerek insanlara sunan zihniyetler de kiskanildiginin bilincinde olarak yapiyor zaten. sosyal medya hesaplarindan bu sebepten uzak duruyorum bende

Sosyal medya kullanmayın emin olun hayat öyle daha güzel birde şu hikâyeyi paylaşalım siz mesajı alın
Bir kadın varmış çocuğu olmuyormuş,kadın çok üzülüyor, ağlıyor çoçuğu olmasını istiyormuş bir gün gazete bir çocuk resmi görmüş çocuk o kadar tatlı ve güzelmiş ki Rabbim bana bunun gibi bir bebek ver demiş ve duası kabul olmuş bebekleri olmuş lakiiiin sağır ve dilsizmiş o gazetede sağır ve dilsiz olduğu yyazıyormuş ama kadın görmemiş
Herşey göründüğü gibi değil buna emin ol!!

Eski sevgilimin patronu ve patronun karisini hic tanimam. Sosyal medyada tanidim ve sürekli takipteyim o kadar mutlularki allah bozmasin. Ama bilmem cok tuhaf onlari takip etmekten bi hal oldum. Kiskaniyomuyum acaba. Hep olmak istegim kisi ve yasamak istedigim hayatti belkide. Ben huyumdan nasil kurtulayim varmi benim gibi olan.
Tek kelimeyle Rabbim eslerimizi sizin gibi tiplerden korusun

Sosyal medya kullanmayın emin olun hayat öyle daha güzel birde şu hikâyeyi paylaşalım siz mesajı alın
Bir kadın varmış çocuğu olmuyormuş,kadın çok üzülüyor, ağlıyor çoçuğu olmasını istiyormuş bir gün gazete bir çocuk resmi görmüş çocuk o kadar tatlı ve güzelmiş ki Rabbim bana bunun gibi bir bebek ver demiş ve duası kabul olmuş bebekleri olmuş lakiiiin sağır ve dilsizmiş o gazetede sağır ve dilsiz olduğu yyazıyormuş ama kadın görmemiş
Herşey göründüğü gibi değil buna emin ol!!

Tesekkurler bu güzel hikaye icin

Tek kelimeyle Rabbim eslerimizi sizin gibi tiplerden korusun
ne kadar dar ve itici bir bakış açısı. insanları yargılamaktan hiç çekinmiyor musunuz siz ya. birde böyle bir ithama rabbimin adını katıyor. nasıl bir vicdan bu. kızcağız mutluluklarına imreniyor. sizin dehşetül azam kocalarınızın peşinde olan yok

X