hic tanimadigi birini kiskanmak

Yanlizzzzzz

Olmasada olurmuş
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
1.081
222
Eski sevgilimin patronu ve patronun karisini hic tanimam. Sosyal medyada tanidim ve sürekli takipteyim o kadar mutlularki allah bozmasin. Ama bilmem cok tuhaf onlari takip etmekten bi hal oldum. Kiskaniyomuyum acaba. Hep olmak istegim kisi ve yasamak istedigim hayatti belkide. Ben huyumdan nasil kurtulayim varmi benim gibi olan.

İmreniyo olabilirsiniz bence bunda bir sorun yok. "Ne güzel bir hayat, keşke benim de böyke bir hayatım olsa" Kıskanmak dediğimiz şey ise "onda olmasın bende olsundur"

Ayrımını yapın bence.

boş vakitten oluyor bunlar...işsizken ben de öyleydim. maddi durumu çok iyi olan ve bir zamanlar benim ypmak isediğim işe sahip olan bir arkadaşım vardı. devamlı eşiyle dünyayı gezerdi, oraların fotolarını paylaşırdı fesyten. ben de devamlı onları takip ederdim, gıpta ederdim. ne zaman işe girdim çevrem değişti tempom arttı, aklıma bile gelmiyorlar feyse dahi girdiğim yok zaten. kendine uğraşlar edin...

Bizim de bir arkadasin tanıdığı vardı uc kız onun bir instagramina bakalım dedik üçümüzde ozenmenin dibindeydik gormeliydin :) Baktığımız kız hem baya guzel hem zengin hem tıp okuyor yani basarili hem dunyayi geziyor ve duydugumuz kadarıyla cok sevimli ve yardımsever biri yok artık deyip bakmadık bir daha :)) amasi var tabi bu kızın cok küçükken babasi vefat etmis yani hic kimse yüzde yüz iyi hayati yaşamıyor diyerek şükredip onumuze baktık sen de oyle yap

Bende tanimak isterdim onlari ama imkan yok. Gercekten yasadiklari hayat bumu merak ettim. Ama rabbim bizmasin gercekten kötü niyet yok icimde

Eğer onlara bakmak senden kötü duygular uyandırmıyorsa bence sorun yok. Kıskançlık rekabet hissi kendine acıma onlardaki mutluluğun gitmesini isteme vs gibi duygular oluşuyor mu oluşmuyorsa bence bak yani. Bunu mesela kendi ideallerinin şekillenmesi içinde kullanabilirsin rol model olurlar. Kendin ileri yaşamında ulaşmak istediğin hayat standardı konusunda az çok fikir verir. Mesela bakıyorum çevreme benim yok keşke olsa reel şöyle elle tutulur hayal kurabileceğim imrenilesi hayatlar tabi sadece maddi boyut olarak degil çift olarak uyum vs de. Tabi fotograflar yanıltıcı olabilir arka planda neler olduğunu bilemeyebilirsin. Mesela benimde bir face profilim var ekli kişiler var sıradan hayatım var kendime göre ama bazı kişiler içinn o sen ne çok geziyorsun vs bana göre çok monoton işte herkesin algılayışı yaşama bakışı farklı.

Bazi insanlar dünyaya sanssiz geliyo. Bence ben onlardanim..

Bu şekilde düşünmeniz çok üzücü. Ne zorluklar yaşayan insanlar hayata tutunuyor, zevk almaya bakıyorlar. Hayatınızdaki olumlu şeyleri görün, mutlu olmaya bakın. Herkesin kendince küçük büyük dertleri var. Önemli olan tüm zorluklara rağmen mutlu olmanın yolunu bulabilmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…