Hiç susmuyorlar

Bence de bütünlük olmasına gerek yok siyah ve beyaz da uyar zaten,yatak odanıza da kimse girmez bence beyaz alın mutlaka geniş gösterir ferah olur

Merhaba bende fikrimi paylaşmak istedim ben bütünlükten yanayım. Mesela siyah tonlarını tercih ediyorsanız beyazla tercih edebilirsiniz temizlik açısından daha rahat etmeniz için atıyorum gardrop beyazsa yatak siyah antrasit gri veya gri gibi. Birde koltuk ayaklarına dikkat edin bence yatakta da öyle eğer alçaksa temizlik yaparken çok zorlaniyorsunuz. Yada mesela çok fazla aynalı şeylerden rahatsız oluyorum ben ilk başlar da çok güzel geliyordu falan ama tabi temizlik delisi olunca sürekli kirlenince göze batıyor falan. Bir diğer önerimde halıları koyu renkler de tercih etmeniz pelus mu diyorlar o tarzda yada hasır halılar çok rahat temizlik yönünde özellik de mutfağımda kullanıyorum ve çok memnunum. Dilerim hersey gönlünüzce olur umarım işinize yarar fikirlerim

Ve birde eklemek istedim koltuk kumasina lütfen çok dikkat et kalitesine rencide bence koyu tonlar da olmalı birde yastıkli koltuklar çok zor oluyor maalesef benimkiler yastikli çok pişmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…