Merhaba, ben nişanlıyım birkaç aya düğünüm olacak eşyaları almaya başladık yavaş yavaş. Salonu antrasit-siyah olarak düşündük hatta yemek odası takımını aldık. Çevremdekiler a niyeeeeeeeee siyah aldınnnnn gibi abartılı tepkiler veriyor, tozlanırmış. Öyle istedim dedim kapadım konuyu ancak içimde de bi acaba kaldı. Bizim evdeki mobilyalar beyaz tozu belli etmiyor evet, siyah renkte insanların dediği kadar lanet okurcasına bir pişmanlık yaşar mıyım, bilemedim. Bir de ekstra şey sormak istiyorum sizlere; yatak odası ve giyinme odasını açık renklerde yapmak istiyorum, toz kir olaylarından bağımsız. Sizce evde bir bütünlük olması adına buralar da mı koyu renk olmalı yoksa odalar kendi içinde bir bütün olsa yeterli mi? Azıcık fikir olsa çok iyi olur benim için, o kadar fazla şeyle uğraşıyor ve o kadar kararsız kalıyor ki insan şu dönemde. Şimdiden teşekkürler.
Hay allah ya… yanlış kararlar vermekte beriki gibi ol.Çevrenizdekiler doğru söylemişler. Siyah mobilyalar tozu daha çok gösteriyor diye Tv'deki programlarda bile konuşuyorlar.
Çok teşekkür ederim. Evet ben de sizin gibi düşünüyorum, tüh ya siyah renk için üzgünüm. O kadar da temkinli yaklaştı nişanlım bak emin misin diye….Hayırlı uğurlu olsun.
Ben bütünlük olması gerektiğini düşünmüyorum. Her odamın havası, mobilya tarzı falan farklı. Koyu renk tozu belli eder, o kısım doğru.
Hay allah ya… yanlış kararlar vermekte beriki gibi ol.
Bence oda kendi içinde bütün olsa yeterli.Merhaba, ben nişanlıyım birkaç aya düğünüm olacak eşyaları almaya başladık yavaş yavaş. Salonu antrasit-siyah olarak düşündük hatta yemek odası takımını aldık. Çevremdekiler a niyeeeeeeeee siyah aldınnnnn gibi abartılı tepkiler veriyor, tozlanırmış. Öyle istedim dedim kapadım konuyu ancak içimde de bi acaba kaldı. Bizim evdeki mobilyalar beyaz tozu belli etmiyor evet, siyah renkte insanların dediği kadar lanet okurcasına bir pişmanlık yaşar mıyım, bilemedim. Bir de ekstra şey sormak istiyorum sizlere; yatak odası ve giyinme odasını açık renklerde yapmak istiyorum, toz kir olaylarından bağımsız. Sizce evde bir bütünlük olması adına buralar da mı koyu renk olmalı yoksa odalar kendi içinde bir bütün olsa yeterli mi? Azıcık fikir olsa çok iyi olur benim için, o kadar fazla şeyle uğraşıyor ve o kadar kararsız kalıyor ki insan şu dönemde. Şimdiden teşekkürler.
Bir ara pembe Barbie evi gibi evler ne kadar ozenilen bir şeydi , 2010larin en basinda. İnsanlar sırf evini paylaşarak sosyal medyada ünlü olmuştu, sunum için masal evi gibi tonla şey satılırdıBence oda kendi içinde bütün olsa yeterli.
Size yek tavsiyem: mesela ben evlenirken altın rengi kulplar kadife koltuklar vs pek bir modaydı. (Ondan üç beş yıl önce de country modası vardı) heh öyle çok moda şeylerin modası çok çabuk geçiyor bence. Daha zamansız tasarımlar uzun süre daha keyifli kullanmanızı sağlıyor. Mutlulukla pturun en önemlisi o.
Bir oda bir mutfak evimde, giyinme odası falan deyince bi yutkundum. Bunu söylemeye geldim, biraz kederleneyim gidip kendi kendime.
Hakkaten yahu, ne balkonu teras varİyi tarafından bakın. Temizlenecek alan daha az; üstelik 1+1 evinizde balkonunuz bile var.
Evin bütünü değil de her oda içinde bir bütünlük yeterli bence. Ancak zaten herkesin bir tarzı var yani ne ladat bağımsız yapmaya çalışsanız bile aynı zevkten çıkmış olacak.Merhaba, ben nişanlıyım birkaç aya düğünüm olacak eşyaları almaya başladık yavaş yavaş. Salonu antrasit-siyah olarak düşündük hatta yemek odası takımını aldık. Çevremdekiler a niyeeeeeeeee siyah aldınnnnn gibi abartılı tepkiler veriyor, tozlanırmış. Öyle istedim dedim kapadım konuyu ancak içimde de bi acaba kaldı. Bizim evdeki mobilyalar beyaz tozu belli etmiyor evet, siyah renkte insanların dediği kadar lanet okurcasına bir pişmanlık yaşar mıyım, bilemedim. Bir de ekstra şey sormak istiyorum sizlere; yatak odası ve giyinme odasını açık renklerde yapmak istiyorum, toz kir olaylarından bağımsız. Sizce evde bir bütünlük olması adına buralar da mı koyu renk olmalı yoksa odalar kendi içinde bir bütün olsa yeterli mi? Azıcık fikir olsa çok iyi olur benim için, o kadar fazla şeyle uğraşıyor ve o kadar kararsız kalıyor ki insan şu dönemde. Şimdiden teşekkürler.
Yaaa ben mutfak yaptırırken siyah mutfak görüp bayılıyordum showroomlarda. Sonra işte zor olur bilmem ne diye beyaza gittim. Ama hep içimde ukdeydi. Sonraaaa yurtdışına taşındım, tam hayal ettiğim gibi siyah modern mutfaklı bi eve. Siyah tezgah siyah eviye siyah musluk. Keşke hep hayallerimde kalsaymışBen de hastane kadar beyaz ev Severim ama arkadaslarim mutfagi siyah yaptirmislar o kadar guzel olmus ki . Size ne siz mi temizleyeceksiniz deyin gecin:) yatak odasi bagimsiz olabilir , acik renk tercih edin bu defa. Ve kirmizidan kacinin. Uykunuzu kacirir. Yeni evliyiz sabahlar olmasin diyorsaniz o baska