E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
RüaLar ters cıkar ßelinay..... Sen ßence paso dı$arı cık evde durma :roflol:
canım bunu söylemek hiç hoşuma gitmez ama bu konularla ilgili gerçekten sevip değer verdiğim insanlarla ilgili rüyalarım çıkar benim.
sevgilimin kaza yaptığını görmüştüm hatta mesaj atcaktım dikkatli gel diye atmadım geri vazgeçtim şimdi dikkat etcem diye kazar yapar bu dedim ve bi geldi arabanın ağzı burnu dağılmış ertesi sabah. yani rüasını gördüm ve uyandım aynı gün oluyo.
ikincisi yine sevgilimin büyük babasını bi televizyon içinde konuşurken gördüm böyle ssleniyodu bize kızım buralar soğuk öldük gittik işte kara toprak diyolar ama bak ara sıra televizyona çıkmaya izin var diye. şaka gibi yani. sevgilime anlattım. derken adamcağızı 1 hafta içinde kaybettk beyin kanamasından sapasağlam adamı. o günden sonra bana rüya anlattırmaz sevgilim.
babamda böyle tuhaftır ki. bi akrabamız ölüm döşeğinde yatıyo biz evdeydik, derken babam seslendi saate bakın ...dayının ölüm saati işte ararlar birazdan dedi. derken 3 dakka geçmedi tel çaldı kaybettik .... dayıyı diye.
ailecek bi tuhafız ayol
ama yapılacak bişey yok dua etmekten başka. eve kapatmak filan olmaz tabi.
kendimi ablanın yerine koydum da gecenin bi yarısı olmasa da annemi arar anlatırdım.belki sen görsen ablanı sende yapabilirdin ne dersin:)
selam yazını okurken bir tv kanalında rüya yorumu yapıldıgını gördüm ne kadar dogru bilmiyorum ama arıyorlar rüyalarını anlatıyorlar kadında yorumluyor.
ablanız demekki çok sıkıntılı bir rüya görmüş sizi çok sevdigi içinde endişelenmiş.bence dinleyin bir süre çıkmayın dışarı hem onlarında içi rahat eder.
canim sizin hayirli islerinizin onune hep bi engel cikiyo ablanin lafini dinle de bu sefer de bisi olmasin allah korusun sizi..